- 3 Temmuz 2012
- 133.827
- 80.716
- 5.198
Bursada 2,4 milyon TL oyniyan Adam birden birde euroyo TL carparsak 6,6 milyon TL alacak nu nasil bir rezalet
primlerle 8mio tl
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bursada 2,4 milyon TL oyniyan Adam birden birde euroyo TL carparsak 6,6 milyon TL alacak nu nasil bir rezalet
Kenk ,shopla hanim kizimizi su sıkıntili gunlerde moral bulaliminanin artik yasin simsekle ugrasmak bıle zevk vermıyor bu tursun yuzunden biktim
4.5'a Douglao'yu alırdık Akhisar'dan beygir gibi stoper. Açık alanda da herif çatır çatır oynuyor üstüne bi de gol atıyor. Serdar'ı 2 milyona alsak 1.3 civarı falan da maaş versek zaten kimse bişey demez de bu parayı bi stopere gömüyorsan çok güvenmen gerekir. Üstüne bir de sakat stopere gömüyorsun. Serdar son 4 senede ligde en fazla oynadığı maç sayısı 27. Diğerleri 19,20. Neresinden baksan mallık. Ayrıca öncelikli bir mevki değil zaten orta saha yok önden yardım gelmiyor zaten stoper alsan ne olacak hiçbişey değişmez.
Serdar Aziz (Galatasaray) @ Mackolik.com
![]()
Serdar'in basarili olacagindan hic suphem yok ve sahada en iyi cevabi verecektir, 5-6 ay sonra gorurum sizi.
Ben de Serdar başarılı olabilir diyorum da bunun aldığı saçma sapan ücretle alakası nedir?