Serdar Aziz'in Maliyeti Belli Oldu!

Ben de Serdar başarılı olabilir diyorum da bunun aldığı saçma sapan ücretle alakası nedir?

Burda Serdar'ın oyuncu kalitesi eleştirilmiyor. Bursa'da oynarken aldığı paranın 2.5 katını veriyoruz millet onu eleştiriyor. 4.5M'a az daha ekler komple stoper alırdık diyor. Daha önce de Anadolu'dan aldın Tarık, Donk filan bi tomar paraya akıllanmadınız mı diyor. Yabancı kuralının olmadığı yerde Serdar 4.5 eder mi? Bence kesinlikle etmez...

Allah bin belanızı versin lan köpekler

Hadi bonservisi geçtim 2m euro garanti ücret nedir lan

Sanırım kfc reisin borçları ödemek için komisyon işi doğru

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
bir kulüp ancak bu kadar aptalca yönetilebilir.

Bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için %100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için %50 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için %25 oranında ödenir. Futbolcuya, kadroda olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmaz.

adam oyuna girmediği maçlarda bile prim alıyor. Yanlış okumuyorum değil mi?

Bonservise pek bir şey demiyorum. Ona da denir de, neyse. Sakatlık problemi olan bir futbolcunun yıllık ücretini hak ettiğinden fazlasında tutmak skandaldır. Hak ettiği para 1 milyon 250 bin € net, oynadığı 30 maçın ardından da 250 bin € bonustur. Beraberliğe bile prim vermeye ise hiç girmiyorum.

Terim'in geldiğine inanmaya başladım. Onun transferi gibi.

aDam giren kaziği görmezden gelip 5-6 ay sonra görün diyor. Ulan yabanci siniri olmayan zamanda ve bütçenin sinirli olduğu Uefa'nin bize değdirdiği bir dönemde yerli Defansa bu parayi veriyorsun. Siz ne yiyip ne içiyorsunuz lan. Mantiğiniz nerenizde geziyor. Eğer diğer bölgelere bu parayi verdiğin için sağlam oyuncular almaz isen Serdar aziz kurtarmaz seni. Serdar iyide oynayabilir. Sorun o değil. Biraz çaliştirin şu beyninizi.

Serdar'a verilen 4.5m neresi kazik arkadas, ne sacmaliyosun, sanki konyaspor'dan ali turan'i aliyosun... Desen ki daha uygun fiyata bir genc stoper alinabilirdi tamam derim veya yillik ucretini elestirsen tamam derim de... 4.5milyon bonservis'in neresi kazik? Hemde nerden biliyorsun diger bolgelere saglam oyuncu almayacaklarini, daha bismillah, ilk transferimizi yaptik, baslamissin karamsarliga, iciniz ne kadar kotu gercekten.

A milli takim nasil basarili olacak? Sen nasil A milli takima oyuncu gondereceksin? Burda sinan'i bile begenmeyenler var, sizlere laf atmak cok zor. Ha bide alinti yapsan daha kolay olur.

Serdar'a verilen 4.5m neresi kazik arkadas, ne sacmaliyosun, sanki konyaspor'dan ali turan'i aliyosun... Desen ki daha uygun fiyata bir genc stoper alinabilirdi tamam derim veya yillik ucretini elestirsen tamam derim de... 4.5milyon bonservis'in neresi kazik? Hemde nerden biliyorsun diger bolgelere saglam oyuncu almayacaklarini, daha bismillah, ilk transferimizi yaptik, baslamissin karamsarliga, iciniz ne kadar kotu gercekten.

A milli takim nasil basarili olacak? Sen nasil A milli takima oyuncu gondereceksin? Burda sinan'i bile begenmeyenler var, sizlere laf atmak cok zor. Ha bide alinti yapsan daha kolay olur.

Karamsar deiliz biz dursunu biliyoz sadece...

çok yazık çokkk. Ulan Dursun, gözgöre göre uçuruma sürüklüyosun bizi.

Kfc reis yani Alp Yalman'ın borçlarını ödemek için bu yaştan sonra transfer işlerine karışmasının nedeni belli oldu. Artık buna inancım tam...

Mişin "Komisyon" hez bin kampıliytid

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya arkadaş her şeyi geçtim artık yerli bir oyuncuyla 2 yıldan fazla sözleşme yapılmaması gerektiğini öğrenemediniz mi?..

Bu da 2 seneye galatasarayın evladı olur....

reus 700.000 euroya oynamiomuydu bi ara

mad shit

2m avro da yıllık varmış ya la adsadas olm bunlar nası bi kafayla transfer yapıyo anlamıyorum

Uğur Karakullukçu Galatasaraylı mı arkadaşlar? Acayip sinirlenmiş Serdar'ın maaş olayına?

Uğur Karakullukçu Galatasaraylı mı arkadaşlar? Acayip sinirlenmiş Serdar'ın maaş olayına?

5848_111524063301_706038301_2279625_5191251_n.jpg

4.5 milyon bonservis ve maaş konusunu geçtimde vereceğimiz 3 oyuncu mevzusu bahsedilmemiş? Yine mi içimizde patladı yoksa.

yooo bizden bu kafa ile cacık olmaz.

Kronik sakat stoperin maliyetine bakın! :( :(

ABV dursun kim aldırdı ulan bu herifi sana üstelik bu fiyata ?? :(

Komisyoncular iş başında!!

4.5 milyon bonservis ve maaş konusunu geçtimde vereceğimiz 3 oyuncu mevzusu bahsedilmemiş? Yine mi içimizde patladı yoksa.

sakin ol admin takas işi uzun iş bursa daha anlaşıcak o adamlarla onun kapı ayrı düşer muhtemelen sözlü anlaştık o konuda birde bursa 500 bin para vercek diyolar bu 3üne

Geri
Üst Alt