Serdar Aziz'in Maliyeti Belli Oldu!

Futbolculardan indirim bekliyoruz diye açıklama yap sonra git adama maaşının 4 katı para ver

Geçen seneden sen daha anlamadin herhalde. Bütçemiz fazla değil. Yabanci siniri yok. Bonservissiz nice defans var. Herifler bonservissiz Dembele için imza parasi istiyor diye ağliyor sorun yaratiyor. bizim ligdemn topçu almaya gelince 6 ay sonra sözleşmesi biten adama 2.5 milyon euro bonservis verdiler. Şimdi nereye iteleyeceğiz diye düşünüyoruz. Gross olayinda imza bile attiramadilar.

Serdar aziz'in bonservisi sana az gelmiş. Onun için yönetim Yusufcum bunu normal bulduğuna göre maaşinada 2 2.5 milyon euro verelim demişler. Enayiler veriyor zaten parasini dimi:red:

En son söylediğin cümle komiğime gitti. Biz milli takimin alt yapisimiyiz. Eğer öyle birşey istiyorsan alt yapindan oyuncu çikaracaksin Yusufcum. Bedavadan 4.5 milyon euro verip milli takima oyuncu mu veriyoruz diyeceksin utanmadan. Serdara berbat topçuda demiyorum iyide oynayabilir ama bu ücretler verilmez bunu mantiği olan insan anlar. uefa sana geçirmiş. İzlemedeyim diyor. Dursun Bey ise izlersen izle ben mi ödeyeceğim nasil olsa ibra olacağim diyor. Do you understand

Birde neden karamsarsin diyorsun. Sana bir atasözümüzle cevap vereyim. kilavuzu karga olanin burnu bo.tan çikmazmiş.

Tamam lafim yok zaten, ffp ve uefa konusunu varken bu paralar vermek dogru degil, bunu bende biliyorum bariscim fakat serdar kalitesinde bir oyuncuya 4.5m odememiz abartili degil, bu benim fikrim ama tabi daha uygun fiyata bir stoper alinabilirdi. Ama is isten gecmis bile, yapacak birsey yok, bu yonetimin cahil ve beceriksiz oldugunu yeni bilmiyoruz zaten.

Milli takima alt yapidan oyuncu cikarmak oyle kolay degil, alt yapidan son 10 yilda kac tane oyuncu cikmis? Bursaspor haric super lig'deki butun kuluplerin alt yapisi ve egitimi re-za-let. Enes Ünal alt yapidaki egitimin ne kadar kotu oldugunu gecen bir roportaj da anlatmisti.

So nothing ever end until we say so
- Fatih Terim

Yapmayın transfer valla billa yapmayın ya bu nedir abi şu rakamları görüp de vicdanı sızlamayan varsa ben onun GS'lılığından şüphe ederim arkadaş yazık günah valla ya şu mübarek ayda yine bizi günaha soktun dursun efendi

Hala Türk oyuncularla Euro üzerinden sözleşme yapıyorlar. Verilen para da şaka gibi. Verin anasını satayım her oyuncuya ederinin 5-6 katını verin sonra da finansal fair play diye ağlayın.

Maaşı çok fazla. Ezilip gidecek bu maaşın altında. Hep aynı hata, hata da değil soygun bu kadarı artık.

Tamam lafim yok zaten, ffp ve uefa konusunu varken bu paralar vermek dogru degil, bunu bende biliyorum bariscim fakat serdar kalitesinde bir oyuncuya 4.5m odememiz abartili degil, bu benim fikrim ama tabi daha uygun fiyata bir stoper alinabilirdi. Ama is isten gecmis bile, yapacak birsey yok, bu yonetimin cahil ve beceriksiz oldugunu yeni bilmiyoruz zaten.

Milli takima alt yapidan oyuncu cikarmak oyle kolay degil, alt yapidan son 10 yilda kac tane oyuncu cikmis? Bursaspor haric super lig'deki butun kuluplerin alt yapisi ve egitimi re-za-let. Enes Ünal alt yapidaki egitimin ne kadar kotu oldugunu gecen bir roportaj da anlatmisti.

So nothing ever end until we say so
- Fatih Terim

Ozaman milli takim için uğraşmayacağiz GaLatasaray'in menfaatleri için işler yapacağiz. Bonservisinide geç. Bu maaşi veren adam hirsizdir. Futbolculardan indirim istiyordun şimdi şu maaşa bak Hepsini geçtim Beraberlikte bile para veriliyor. Her yerden geçirmişler bize

Sinan gibi ucuza oyuncular bulsunlar yerli topçu istiyorlarsa . Carole örneği gibi transfer yapsinlar laf etmem. En azindan birşey deniyorlar diyeyim. Şimdi verdiğimiz bu para için bunlar bahane uydurup iyi bir topçudan maaşi fazla diye vazgeçerler. Bunlar gidince yine bir ceza yeriz Dursun sefasini sürer. Neyse ben sahur yapayim sinirim bolzuldu.:DD

Bu paralara Mehmet Topalı rahat getirirdik, müzmin sakat ne idü belirsiz Serdar Azize yağdırdı Dursun ahh Dursun ahhh

Dursun istifa!!!

Yarın GS tişörtüyle İstiklal'de Lisenin önünde ve Store'un oralarda dolaşıcağım inşallah gstv röportaj yapar da Dursun'a bi güzel saydırırım gerçi yayınlamazlar ama olsun. Beyoğlu GStore'un açılışında Dursun,Aysal,Dede ve Faruk süren 1 metre önümdeydi keşke şimdide orada olsalar da taraftar olarak hesap sorabilsek

Bu kadar şerefsizlik olamaz.. bunun adı soygun..

Yerli bi oyuncuya 2 milyon euro ne demek yok galibiyete para beraberliğe para..

Allah topunuzun cezasını versin.. soyguncu komisyoncu şerefsizler

Bu rezil stopere yedek kalsın ve devre arasından sonra sulalesine küfür edilsin diye 40 trilyon bayıldık.

Sercan gibi 3 sene bursaya kiralariz parasını da eşek gibi öderiz.

Lanet gelsin Dursuna!

ohhhhhhh primler bonsevisler ve 4 yıllık ücret nerdeyse 15 milyon Euro !! ondan sonra tek bilek tek yürek para yok !! yapma yaaaa

Haberi okurken ben bile hissettim kazığı yani şu an oturamıyorum bir yere.
Bizim yöneticiler nasıl hissetmez anlamiyorum

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Benim anlamadığım...evet ne kadar geçen sezon çok gol yesekte bizim problem Defans değildi...bizim asıl problemimiz önde Top tutan golcünün olmaması....tek forvet oynayan takımın önde top tutabilecek bir golcüsü olmalı....bunu serdara verdiğimiz parayla fazlasıyla alabilirdik....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

bu sekilde dursun Uefanin verdi limitin altinda nasil kalacak cok merak ediyorum daha baska transferler gelecek vede en önemlisi elimizdeki fazla olan elemanlari gönderemedik, dursunun plani basit gönder sneijderi kurtuluk senelik bir 4-5milyon dan bakar bu yetmiyor gönder muslerayi . bence biz büyük ihtimal bir yil daha ceza yiyecegiz

Geri
Üst Alt