Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.042
- 9.068
- 2.238
Futbolculardan indirim bekliyoruz diye açıklama yap sonra git adama maaşının 4 katı para ver
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen seneden sen daha anlamadin herhalde. Bütçemiz fazla değil. Yabanci siniri yok. Bonservissiz nice defans var. Herifler bonservissiz Dembele için imza parasi istiyor diye ağliyor sorun yaratiyor. bizim ligdemn topçu almaya gelince 6 ay sonra sözleşmesi biten adama 2.5 milyon euro bonservis verdiler. Şimdi nereye iteleyeceğiz diye düşünüyoruz. Gross olayinda imza bile attiramadilar.
Serdar aziz'in bonservisi sana az gelmiş. Onun için yönetim Yusufcum bunu normal bulduğuna göre maaşinada 2 2.5 milyon euro verelim demişler. Enayiler veriyor zaten parasini dimi
En son söylediğin cümle komiğime gitti. Biz milli takimin alt yapisimiyiz. Eğer öyle birşey istiyorsan alt yapindan oyuncu çikaracaksin Yusufcum. Bedavadan 4.5 milyon euro verip milli takima oyuncu mu veriyoruz diyeceksin utanmadan. Serdara berbat topçuda demiyorum iyide oynayabilir ama bu ücretler verilmez bunu mantiği olan insan anlar. uefa sana geçirmiş. İzlemedeyim diyor. Dursun Bey ise izlersen izle ben mi ödeyeceğim nasil olsa ibra olacağim diyor. Do you understand
Birde neden karamsarsin diyorsun. Sana bir atasözümüzle cevap vereyim. kilavuzu karga olanin burnu bo.tan çikmazmiş.
Tamam lafim yok zaten, ffp ve uefa konusunu varken bu paralar vermek dogru degil, bunu bende biliyorum bariscim fakat serdar kalitesinde bir oyuncuya 4.5m odememiz abartili degil, bu benim fikrim ama tabi daha uygun fiyata bir stoper alinabilirdi. Ama is isten gecmis bile, yapacak birsey yok, bu yonetimin cahil ve beceriksiz oldugunu yeni bilmiyoruz zaten.
Milli takima alt yapidan oyuncu cikarmak oyle kolay degil, alt yapidan son 10 yilda kac tane oyuncu cikmis? Bursaspor haric super lig'deki butun kuluplerin alt yapisi ve egitimi re-za-let. Enes Ünal alt yapidaki egitimin ne kadar kotu oldugunu gecen bir roportaj da anlatmisti.
So nothing ever end until we say so
- Fatih Terim