Serdar Aziz'in Maliyeti Belli Oldu!

4.5'a Douglao'yu alırdık Akhisar'dan beygir gibi stoper. Açık alanda da herif çatır çatır oynuyor üstüne bi de gol atıyor. Serdar'ı 2 milyona alsak 1.3 civarı falan da maaş versek zaten kimse bişey demez de bu parayı bi stopere gömüyorsan çok güvenmen gerekir. Üstüne bir de sakat stopere gömüyorsun. Serdar son 4 senede ligde en fazla oynadığı maç sayısı 27. Diğerleri 19,20. Neresinden baksan mallık. Ayrıca öncelikli bir mevki değil zaten orta saha yok önden yardım gelmiyor zaten stoper alsan ne olacak hiçbişey değişmez.

Serdar Aziz (Galatasaray) @ Mackolik.com

Önünde daha 18'e bile girememiş Tarık örneği varken ya da bonservisi 6 ay sonra bitecek Donk'a 2.5 milyon euro verip hala akıllanmamışsan senin ben aklını seveyim

İstifa et adi herif

inanin artik yasin simsekle ugrasmak bıle zevk vermıyor bu tursun yuzunden biktim

Ocak ayıydı felan bi kulaklık almıştım Store'dan. Sonra 2-3 gün sonra bileziklerin tanıtımı yapıldı. O vakitten itibaren Store'dan 1 çöp bile almıyorum. Bu karaktersizler gidene kadar ALMAYACAĞIM DA. Yeter yahu.

4.5'a Douglao'yu alırdık Akhisar'dan beygir gibi stoper. Açık alanda da herif çatır çatır oynuyor üstüne bi de gol atıyor. Serdar'ı 2 milyona alsak 1.3 civarı falan da maaş versek zaten kimse bişey demez de bu parayı bi stopere gömüyorsan çok güvenmen gerekir. Üstüne bir de sakat stopere gömüyorsun. Serdar son 4 senede ligde en fazla oynadığı maç sayısı 27. Diğerleri 19,20. Neresinden baksan mallık. Ayrıca öncelikli bir mevki değil zaten orta saha yok önden yardım gelmiyor zaten stoper alsan ne olacak hiçbişey değişmez.

Serdar Aziz (Galatasaray) @ Mackolik.com

Hayır bu paralarla gleen oyuncuya da yazık bence. Serdar belki bundan sonra taraftarın gözünde Hamit gibi de olabilir. Adama makul ücretler ödenerek alsa, iyi performansında kendisine olan ilgi de artacaktır. Yahu Eboue gibi bir adam 3.5 milyon bonservis ve bununkine yaklaşık bir yıllık ücretle gelmişti.

Sadece bunla sınırlı değil genel olarak takımda ücretler yüksek bunuda onlara uydurmuşlar mecbur olarak hepsini düşüremedikleri için.

Adamlar yillardir ugrasiyordu bunu bize itelemek icin. Sonunda yillarca sarf ettikleri cabanin meyvelerini aldilar ve bunu 4,5 milyona bize itelediler.

Allah bilir yine kimlerin cebi doldu. Bundan sonra bir daha Dursun denen o hainin agzindann FFP lafi cikarsa onun agzini burnunu kirmak gerek. Serefsizler.

576a79a0c03c0e6aa0db0bea

Serdar'in basarili olacagindan hic suphem yok ve sahada en iyi cevabi verecektir, 5-6 ay sonra gorurum sizi.

üstüne birde nadir olarak bundan az kazanan oyuncular iyileştirme isteyecekler onlarıda kıramıyacaklar bide oradan girecek
dursun başkanlığı süresince avrupaya göndertmemek için elinden geleni yapıyor.
hayır bunun aklı yetmez böyle hesaplar yapmaya aklı kimden alıyor orası muamma

çöplerden 3-5 iteleyebilseydik baride giren zencinin boyutu küçülseydi,hamza sagolsun güzel yaslamış

Anlasilan dursun takmiyor ffp yi bir yil daha ceza yememisi istiyorki zor durumda kalalim rivayi satalim dursunda büyük komisyonu alip baskanliktan istifa etsin tek derdi bu

aDam giren kaziği görmezden gelip 5-6 ay sonra görün diyor. Ulan yabanci siniri olmayan zamanda ve bütçenin sinirli olduğu Uefa'nin bize değdirdiği bir dönemde yerli Defansa bu parayi veriyorsun. Siz ne yiyip ne içiyorsunuz lan. Mantiğiniz nerenizde geziyor. Eğer diğer bölgelere bu parayi verdiğin için sağlam oyuncular almaz isen Serdar aziz kurtarmaz seni. Serdar iyide oynayabilir. Sorun o değil. Biraz çaliştirin şu beyninizi.

Amrabat nasil bonservisin yüzünden ezildi aynisi bu Serdar icin gecerli olacak

Maç başı olayı fena olmamış ama bonservis ve garanti ücret çok abartı. Kim bu herif ne başarısı var da yıllık 2 milyon avro garanti para alıyor bonservisine 4,5 milyon avro ödeniyor? Ondan sonra ne söylesek ffp mevzusunu bahane ediyorlar. Bunların alayı yalancı alayı komisyoncu.

Geri
Üst Alt