Serdar Aziz'in Maliyeti Belli Oldu!

Ulan gece gece yine milyonlarca insanı çileden çıkarttı şerefsizler.

Bu transferden kim para yiyorsa haram zıkkım olsun şerefsiz komisyoncular.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

neyse lan üzülmeyin dursun 20 liradan bilezik satışına başlayarak yine alıcısını zengin eder, siz de beğğnn bilheziq aldhım bağğ diye millete hava atarsınız şeetmeyin o kadar.

Tarık'dan sonra bi daha hiçbir yerli oyuncuya 4.5 milyon para vermezdik diye düşünüyordum ama demek ki, hala ders almamışız. Hadi Tarık alındığı dönemde yabancı sınırlaması vardı, yerliler şarttı. Peki şimdi niye o kadar para verdiniz yüzsüz herifler? Yarın bu adamı göndermek istediğinizde gönderemezsiniz de. Yıllık hangi takım Serdar'a 2 milyon para verecek? Madem bu paraları verebilecek gücümüz vardı niye Emre Mor'u almadık zamanında? Niye 1 yıldır adam gibi forvet almıyoruz?

Ulan bu paralara Kamil Glik, Skrtel gibi bir sürü üst düzey stoper alabilirdik.
Ama Serdar ligi tanıyor.
Adapsyon süresi yaşamaz.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Oha 2 milyon euro ne lan, böyle mi düzlüğe çıkaracak bizi bunlar?

Sarayda hirsizlik var hashtagi tekrar canlanirmak gerekli

tepki geleceğini bildiler gece açıkladı utanmaz herifler batalım kardeşim iflas edelimde satılsın şu kulüp boykot edin almayın hiçbirşey dinazorlar karşılasın cebinden

Şerefsiz hainler. Ramazan ramazan gelde bana küfür et diye yalvarıyor köpekler.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yuh

Bursa bildigin cikarip masaya vurmus, icimizde gezdirdikten sonra boynumuza dolamis.

Rezil herifler. Defolun ulan defolun.

Real Madrid Oyuncu alınca niye daha fazla veriyor ?

Manchester Oyuncu alınca niye daha fazla veriyor ?

Bayern Oyuncu alınca niye daha fazla veriyor ?

Aynen O nedenden dolayı.

Gs unal aysal zamanında o kluplerle kıyaslanacak bı vızyona sahipti artık bi forsu kalmadi o yüzden böyle paralar vermek enayilik

Şeytan diyor... Serdarı ilk Arena maçında Yönetime ders olsun diye ısıkla...Donk da gibi.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

valla serdar'ın öyle aman aman bi kalitesini görmedim ben. umarım biz de iş yapar ama açıkçası bi beklentim yok.

Saglam bir teknik direktor gelirse, iyi ve organize olan bir takimda serdar'i iyi izle, forum'da serdar aziz'e oyle bir bakis acisi var ki, sirf bonservisi 4,5, yillik ucreti 2m ve yerli oldugu icin yerden yere vuruluyor ama herseyi zaman gosterecek guzel kardesim.

Her yonuyle bok gibi transfer.

Bonservisiyle
Maasiyla
Mac basilariyla
Oyuncunun yetenegiyle
Oyuncunun sakatlik gecmisiyle

BOK gibi transfer

Tarık'dan sonra bi daha hiçbir yerli oyuncuya 4.5 milyon para vermezdik diye düşünüyordum ama demek ki, hala ders almamışız. Hadi Tarık alındığı dönemde yabancı sınırlaması vardı, yerliler şarttı. Peki şimdi niye o kadar para verdiniz yüzsüz herifler? Yarın bu adamı göndermek istediğinizde gönderemezsiniz de. Yıllık hangi takım Serdar'a 2 milyon para verecek? Madem bu paraları verebilecek gücümüz vardı niye Emre Mor'u almadık zamanında? Niye 1 yıldır adam gibi forvet almıyoruz?

Ulan bu paralara Kamil Glik, Skrtel gibi bir sürü üst düzey stoper alabilirdik.

sözlesmesinin bitmesine 2 sene kalmis
fb öyle yerliye para sacacak durumda degil
bjk en fazla 3 m verebilirim diyor
trabzonda kurus yok

maalesef mal gibi 12.5 milyon euroyu gömdük serdar aziz gibi vasat bir stopere. olacak is degil. 1 sene bekleseler fiyati dogal olarak %50 düsecekti

hadi hemen istiyorsan 3.1 m euro ver olcan umutu falan kitle serdar'a 850 bin euro öde bir anlami olsun

cidden mallik. chedjou ve balta bu gelen stoperden daha iyi..

Geri
Üst Alt