Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama Serdar ligi tanıyor.Tarık'dan sonra bi daha hiçbir yerli oyuncuya 4.5 milyon para vermezdik diye düşünüyordum ama demek ki, hala ders almamışız. Hadi Tarık alındığı dönemde yabancı sınırlaması vardı, yerliler şarttı. Peki şimdi niye o kadar para verdiniz yüzsüz herifler? Yarın bu adamı göndermek istediğinizde gönderemezsiniz de. Yıllık hangi takım Serdar'a 2 milyon para verecek? Madem bu paraları verebilecek gücümüz vardı niye Emre Mor'u almadık zamanında? Niye 1 yıldır adam gibi forvet almıyoruz?
Ulan bu paralara Kamil Glik, Skrtel gibi bir sürü üst düzey stoper alabilirdik.
Real Madrid Oyuncu alınca niye daha fazla veriyor ?Serdar Bursa'dan 1,5 alırken biz nie 500k fazla veriyoruz?
valla serdar'ın öyle aman aman bi kalitesini görmedim ben. umarım biz de iş yapar ama açıkçası bi beklentim yok.4.5 serdar'a bonservis gayet normal, sadece alacagi yillik ucreti daha az olabilirdi. Kalkip serdar kalitesinde yabanci stoper alsan gine 4-5m soracaklar.
Real Madrid Oyuncu alınca niye daha fazla veriyor ?
Manchester Oyuncu alınca niye daha fazla veriyor ?
Bayern Oyuncu alınca niye daha fazla veriyor ?
Aynen O nedenden dolayı.
valla serdar'ın öyle aman aman bi kalitesini görmedim ben. umarım biz de iş yapar ama açıkçası bi beklentim yok.
Tarık'dan sonra bi daha hiçbir yerli oyuncuya 4.5 milyon para vermezdik diye düşünüyordum ama demek ki, hala ders almamışız. Hadi Tarık alındığı dönemde yabancı sınırlaması vardı, yerliler şarttı. Peki şimdi niye o kadar para verdiniz yüzsüz herifler? Yarın bu adamı göndermek istediğinizde gönderemezsiniz de. Yıllık hangi takım Serdar'a 2 milyon para verecek? Madem bu paraları verebilecek gücümüz vardı niye Emre Mor'u almadık zamanında? Niye 1 yıldır adam gibi forvet almıyoruz?
Ulan bu paralara Kamil Glik, Skrtel gibi bir sürü üst düzey stoper alabilirdik.