Serdar Aziz'in Maliyeti Belli Oldu!

Bu komisyon paraları kimin cebine giriyosa haram zıkkım olsun işallah en sevdiklerinden çıkar şerefsiz kan emiciler. Bizim taraftarda gerizekalı gitmeyin maça almayın forma ,bilet biz en dibi görmeden bu şerefsizler Galatasarayımızı rahat bırakmayacak. Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum abv

1 milyon degerindeki sözde türkiyenin en iyi Stoperini 4,5 mio Euro aldik bravo . kasimpasali kara futbolcu bunu pazara sonra da mezara göndermisti

Çöp iteleyememişiz ona da baya üzüldüm. (Bilal kastım deil.)
2M zaten facia. Lan adama 1M'ya filan gel oyna desek oynamayacak mıydı? Varsın oynamasaydı lan. Bonservisine biraz daha ekler daha iyisini alırdık. Piyasada stoper yok sanki...

Ondan sonra ffp... Para yok...
Dursun senin o yağlı sıfatına...

Şeytan diyor... Serdarı ilk Arena maçında Yönetime ders olsun diye ısıkla...Donk da gibi.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Ne diyon allah askina, sacma sapan yorum yapma, serdar'in ne sucu var? Elestireceksen yonetimi elestireceksin, oyuncuyu degil. Nasil insanlar var arkadas, kafaniz nasil calisiyor yeminle sizleri anlamak mumkun degil.

net kazıklandık yine serdar aziz en fazla ama en fazla 1m euro alır normal şartlarda

Çöp iteleyememişiz ona da baya üzüldüm. (Bilal kastım deil.)
2M zaten facia. Lan adama 1M'ya filan gel oyna desek oynamayacak mıydı? Varsın oynamasaydı lan. Bonservisine biraz daha ekler daha iyisini alırdık. Piyasada stoper yok sanki...

Ondan sonra ffp... Para yok...
Dursun senin o yağlı sıfatına...

Böle düşünürsen işin içinden çıkamassın renktaş ne kadar fazla ücret verilirse o kadar iyi onlar adına çünkü aralarında anlaşma nasılsa paranın bir kısmını sözleşme adı altında kan emici şerefsizler cebine atıyo Bu kadar basit

Ne diyon allah askina, sacma sapan yorum yapma, serdar'in ne sucu var? Elestireceksen yonetimi elestireceksin, oyuncuyu degil. Nasil insanlar var arkadas, kafaniz nasil calisiyor yeminle sizleri anlamak mumkun degil.
Normal eleştiri yönetimiyle bir yol alınmaz.
Çünkü notmal bir yönetim yok.

Çıldırtı bizi Dursun. Elbette gerginlik/teoretik bir yaklaşım ile yazıldı o öneri

bunlarin euro kac tl oldu haberi yok sanırım

Çöplerden hiçbirini iteleyemedik mi şimdi. :(

Bursada 2,4 milyon TL oyniyan Adam birden birde euroyo TL carparsak 6,6 milyon TL alacak nu nasil bir rezalet

Dursun bir daha ffp derse ağzına kürekle vurulsun.

Stopere 4.5 milyon euro harcayıp forvete ya da kanata 10 milyon euro'ya üst düzey oyuncu almazsan adisin hainsin Galatasaray düşmanısın.

Son düzenleme:
Beraberlikte bile para veriyoruz. Nereden geçirsek diye ince ince düşünmüşler. Haysiyetsiz herifler. Bu paralari neye göre veriyorsunuz ulan. Sonra milletin parasindan indirim istiyorsun pisuvarci Dursun. FFP İYİ futbolcuya mi var ulan hirsizlar

Geri
Üst Alt