Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.119
- 28.860
- 2.848
forum serdar olayından dolayı 2ye bölünmüş durumda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görsede gönderemez onları maaşları çok yüksek.Onlara o maaşı bizden başka hiçbir takım vermez.Yarısını bile vermez.Bu konuda şöyle bir adaletsizlik var Serdar gönderilmek isteniyor peki Selçuk Ahmet Eren gibiler neden gonderilmiyor terim goremiyormu bunları
Açıkçası araya birileri girse Serdar usülleri hocadan özür dilese hocada ego yapmasa bu iş çözülür
Devre arasında Serdar’ın bonservisi kazandırarak bir takıma gitme ihtimali bence yok gibi bir şey zaten daha önceden teklif yapan takımların şu an kontenjanları dolu imiş onun dışında Arabistan ya da işine kariyer açısından gitmeyi düşünmüyormuş ki bu konuda biz oyuncu suçlayamayız
hocam sende serdar gitmeyecekÇok arayacağız kendisini süper ligden birine giderse kendimi s...m
Çok haklısın kafayı yedim bu aralar o derece. Mantık dışı hareketler yapıyorlar yalan olduğuna inanmak istedim. Ama doğru çıktı çok üzgünüm.hocam sende serdar gitmeyecek
ozan gitmeyecek
yalan yapıyorlar diyorsun
şimdi farklı
çok agresifsin bu ara
detaylari biliyor muyuz sinan bey. Kanıtınız var mı dursuna göre sadece rivadan 500 milyon euro gelecekti. Gelir gider analizi yapmadan emin olamayız şu an görünen serdarın 4.5 milyon euroya alınıp diger oyuncuların serbest bırakılmasıSerdar i 4,5 a aldik ama orada bir detay vardi , 3 oyuncunun maliyetlerinin bursa tarafindan karsilanmasi seklinde bir anlasma vardi , biri bilaldi ve tek basina o 1 milyon euro aliyordu zaten , diger ikisi daha az aliyordu ama kalan kontratlari vardi
O gun oyle bir bilanco makyaji yapmak icin serdar in bonservisi yuksek gorundu ama aslinda 2,5 civari bir paraya aldik
Isler guzellesiyorÇok arayacağız kendisini süper ligden birine giderse kendimi s...m
Her maç öncesi kasığını tutup işaret çeken Eren Derdiyok gibiler mi aidiyet gösteriyor GALATASARAY'ımıza ?
Allah korusunIsler guzellesiyor
HaklisinnAllah korusun
bu yönetime güvenmeÇok haklısın kafayı yedim bu aralar o derece. Mantık dışı hareketler yapıyorlar yalan olduğuna inanmak istedim. Ama doğru çıktı çok üzgünüm.
Ahmet takima para kazandirmaz, Serdar kazandirirMaicon ve Ahmet’in gitmesi gereken yerde Serdar ve Ozan’ı gönderiyoruz büyük başarı...
Yabancı sınırı gelince görürüm hepsini...
durum analizi bu aslında. çok şey etmeyin. muslera dahi gitse şu saatten sonra sesim çıkmaz. en uç nokta o diye diyorum.
ahmet calik gibi cengaver var. defansa gerek yok. semihle danyle sampiyon olduk. ahmet cengaveriylemi olamayacagiz heyt beNe takasi beyler? Bis Tolgayi ne yapalim? Elimizden stoper cikarip orta saha alacagiz karsilinda para bile alamiyacagiz. Serdari satacaksin ki eline para gecip yerine adam satin alacaksin.