Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyorsun bu duruma sanırım aynı fikirdeyiz. Devre arasında bu adamı satmak ben şampiyon olmak istemiyorum demektir. Hele ki rakiplerden birine giderse..Göz göre göre şampiyonluk satılıyor kimlerin payı varsa Allah belalarını versin.
Ne diyorsun bu duruma sanırım aynı fikirdeyiz. Devre arasında bu adamı satmak ben şampiyon olmak istemiyorum demektir. Hele ki rakiplerden birine giderse..
Kaptanlık adayımızdı kendisi. Bağlanmıştım kendisine yıllar sonra sert,hırslı bir stoper bulmuşuz hem de türk. Ama sen bu adamı aptal bir sebeple yolluyorsun. Kaç defa yaparsa yapsın. Eren,ahmet,selçuk,tarık,ömer gibi çöpler duruyor iken hemde. Büyük bir hata yapıldı. Sezonda başakşehire verildi gibi görünüyor.Forvet almayarak kulübe hainlik yapanlar yine devrede şampiyon olmayalım diye her şeyi yapıyorlar.
Kaptanlık adayımızdı kendisi. Bağlanmıştım kendisine yıllar sonra sert,hırslı bir stoper bulmuşuz hem de türk. Ama sen bu adamı aptal bir sebeple yolluyorsun. Kaç defa yaparsa yapsın. Eren,ahmet,selçuk,tarık,ömer gibi çöpler duruyor iken hemde. Büyük bir hata yapıldı. Sezonda başakşehire verildi gibi görünüyor.
Eren kaç maçta kıçım ağırıyor başım ağırıyor dedi sorun yok her maç 11 çıktı Serdar'a gelince 1 kere hata yaptı olabilir direkt gönderiliyor ya adalet falan yok kulüpte ülke nasılsa kulüpte öyle Terim de bitti artık gözümde.
komisyonu iyidir. selcukla sezon sonu 1.5 milyon euroya anlasir. payini alir.Bu konuda şöyle bir adaletsizlik var Serdar gönderilmek isteniyor peki Selçuk Ahmet Eren gibiler neden gonderilmiyor terim goremiyormu bunları