Serdar Aziz'in Menajeri: "Serdar'a kulüp bulmam söylendi"

bedava gondermek gibi bir gerizekalilik yapmazlar umarim en iyi yerli stoperi

terim egosundan biktim gercekten, tribunde oturup milyonlar aliyor, sacma sapan kadrolar kurup, en iyi oyunculari siliyor.
sanki manchester city'yiz

Muslera-Nagatomo-Fernando-Feghouli' yi de bir şekilde elden çıkardık mı, mis gibi ''Dengeli'' bir takımımız olur!...

Denge derken, maliyet anlaşılmasın; kalite açısından;):mad:...

Menajerinin söylediklerinden anladığım niyetleri yurtiçinde bir kulübe gitmek.

Serdar gidip ordan gelen para ile acaba Ozanin kontratini baya yükseltip takimda mi tutma karari alindi?

bazı arkadaşlar iki twit görüp hemen bedava gideceğine kani olmuş ve buradan yönetim ve teknik heyet eleştirisi yapıyorlar.

Serdar aziz standart üstü bir stoper... Galatasaray'da stoper olmadığı için üst düzey duruyor ama bu adam standart... yani vasat... Gittiğinde Galatasaray'ın kaybedecek hiçbir şeyi yok... Hele bir de devrenin son maçında karın ağrısından dolayı maça çıkmıyorsa...

Madem şampiyon olmak lazım, o halde bize tekmeye kafa uzatacak oyuncular lazım... Teknik heyetin de oyuncuları bu şekilde davranmaya ikna hatta ilzam etmesi lazım... Serdar kendisi böyle davranmadı... bonservisi ile teşekkür edip yollayabilmek lazım... ve bu olayın diğer futbolculara da örnek olması lazım... Özverili takım böyle kurulur...

Eren Derdiyok'un zaten 2. devre forma yüzü göreceğini sanmıyor ve umut etmiyorum... Hasbelkader 1. yarı yüzümüze tükürse yarabbi şükür diyecek durumda olduğumuz için kesilemedi. Fakat eğer 2. yar şampiyonluk söylemini devam ettirmesine rağmen Eren'le devam ederse yönetim o zaman burada yapılan Eren eleştirileri haklılık payı kazanır.

Başka bir eleştiri konusu da bonservis olacak...Kör ölür badem gözlü olur misali... Serdar ahım şahım bonservis getirecek bir oyuncu değil... dediğim gibi genel skalası vasat olan bir oyuncu... Getirebileceği max 2 milyondur eğer hiç alacağı yoksa... Burada eleştiren arkadaşlar karar versin... alırken verdiğimiz 4.5 milyon balon muydu? yoksa satarken 4.5 bonservis gelse kelepir gitti mi diyeceğiz? Serdar'ın bonservisi ne kadardır?

Bu herif zaten bütün senede 15-20 maç anca oynuyor ligde.Sakatlanacak mı diye korkacağına sat gitsin.Tabi bunu yapanlar yerine kaliteli stoper almak zorunda.

Ozan - Serdar ikilisi ileride gelecek yabancı sınırlamasında elimizi rahatlatacak bir defans hattıydı. Şimdi ikisinin de satılması gündemde.

Ne diyorsun bu duruma sanırım aynı fikirdeyiz. Devre arasında bu adamı satmak ben şampiyon olmak istemiyorum demektir. Hele ki rakiplerden birine giderse..

Forvet almayarak kulübe hainlik yapanlar yine devrede şampiyon olmayalım diye her şeyi yapıyorlar.

Forvet almayarak kulübe hainlik yapanlar yine devrede şampiyon olmayalım diye her şeyi yapıyorlar.
Kaptanlık adayımızdı kendisi. Bağlanmıştım kendisine yıllar sonra sert,hırslı bir stoper bulmuşuz hem de türk. Ama sen bu adamı aptal bir sebeple yolluyorsun. Kaç defa yaparsa yapsın. Eren,ahmet,selçuk,tarık,ömer gibi çöpler duruyor iken hemde. Büyük bir hata yapıldı. Sezonda başakşehire verildi gibi görünüyor.

Yabancı sınırı geldiğinde mal mal bakarsınız artık yerli stoper.

Bu hamle açık ve net Terim'in kredisini ciddi oranda tüketecektir.

Çünkü yerini siz de ben de biliyoruz ki dolduramayacağız ve maicon ile ahmet oynayacak.

Bu kadar basiretsiz bir yönetim zaten ozan'ı çoktan elinden kaçırmıştır.

Transfer sezonunun son haftası 3m euroya seleznov alınır.

Serdar i 4,5 a aldik ama orada bir detay vardi , 3 oyuncunun maliyetlerinin bursa tarafindan karsilanmasi seklinde bir anlasma vardi , biri bilaldi ve tek basina o 1 milyon euro aliyordu zaten , diger ikisi daha az aliyordu ama kalan kontratlari vardi

O gun oyle bir bilanco makyaji yapmak icin serdar in bonservisi yuksek gorundu ama aslinda 2,5 civari bir paraya aldik

Bu konuda şöyle bir adaletsizlik var Serdar gönderilmek isteniyor peki Selçuk Ahmet Eren gibiler neden gonderilmiyor terim goremiyormu bunları

Kaptanlık adayımızdı kendisi. Bağlanmıştım kendisine yıllar sonra sert,hırslı bir stoper bulmuşuz hem de türk. Ama sen bu adamı aptal bir sebeple yolluyorsun. Kaç defa yaparsa yapsın. Eren,ahmet,selçuk,tarık,ömer gibi çöpler duruyor iken hemde. Büyük bir hata yapıldı. Sezonda başakşehire verildi gibi görünüyor.

Eren kaç maçta kıçım ağırıyor başım ağırıyor dedi sorun yok her maç 11 çıktı Serdar'a gelince 1 kere hata yaptı olabilir direkt gönderiliyor ya adalet falan yok kulüpte ülke nasılsa kulüpte öyle Terim de bitti artık gözümde.

fatih teromin egosu yuzunden bu sacmaliklari yasiyoruz. yonetim icin birsey demiyorum halleri ortada.

ulan gondereceksende devre arasinda gondermezsin. sezon sonuna kadar idare edersin. sonra gondereceksen gider

gomiste herkes yonetime salladi ama bu egolu hocamiz onuda istemedi. herseyden siyirtmayin su adami. feghouliyide aynisini yapti. kimleri oynattigini gorduk. hepimizi kanser etti burda.

@Sinan Bilgin, 2.5 değilse de 3.5-4 saymak lazım bonservis bedelini. 2.5 yıl da yaşlandığını ve sakatlık/sakarlık karnesini hesaba katınca 2-2.5 arası bonservis bedeli normal sayılabilir. Ancak şimdi sırası değildi, sezon sonunda olsa anlardım...

Geri
Üst Alt