Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 7.622
- 4.910
- 838
Ben de kadıköyde dengesiz bir hareke ile penaltı kazandırdığını görür gibiyim.Kadikoyde kafa goluyle yenilişimizi görür gibiyim
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de kadıköyde dengesiz bir hareke ile penaltı kazandırdığını görür gibiyim.Kadikoyde kafa goluyle yenilişimizi görür gibiyim
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunun karısı için üstüme saldırdığınıza değmedi.Bakın nasıl gidiyor Fener’e gördünüz mü????
Argo da konuşurdum siz konuştum sayın..
Kaldı ki ben kötü bişey dememiştim.Sadece işini yapsın karısı da hayatını bitirdi dedim
Bikaç arkadaşla aramızda yanlış anlaşılma oldu, zaten onlar da benim ne niyetle kastettiğimi anladılar.
Ben Galatasaray için anamı babamı tanımam.
İlla savunucaksınız Serdar’ı değil beni savunun ben en azından gerçekten Galatasaraylıyım
Özetle,Değmiyor yani bunlara..
Fatih hocanin istemedigi adami hayatta takimda tutamazsin. Gerci Ben de istemiyordum. Hayirsiz olsun.Canlı yayın yapıyor aspor. Menajeri ve Serdar fb kulüp binasına giriş yapmış
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bana dünyayı verseler ben Fener’e gitmem.Adamın alacağını vermiyorsun, kadro dışı bırakıyorsun, git diyorsun. Adamın İstanbul'da kurulu düzeni var niye bozsun ki bir düşün bence. Başakşehir, Beşiktaş ya da fenere gider zaten. Fenerde maaşını vermiştir bizden aldığı bi de imza parası da çakar tabi ki gider. Sen ben olsam bizde gideriz. Beni kovan kulübün köpekliğini mi yapacağım giderim tabi.