Serdar Aziz'in Sözleşmesi Feshedildi!

34. haftada serdar şerefsizin son dakikalarda kendi kalesine attığı golle düşsünler şerefsizler.

Taraftar tepki göstermesin diye forvet transferiyle birlikte açıklar ise iyi gülerim.

Fulham, Lazio gibi takımlar yazıldı. Doğruysa ve bu takımlara gitmeyip illa fener diyorsa Serdar'a da bir şey demiyorum artık. Mevcut şartlar altında mali olarak doğru bir karar gibi gözükse de taraftar olarak benim gözümde büyük bir rezalet. Yalı çocuğu sırf Galatasaray'a bonservis kazandırmamak için açıktan para vererek kanına girdi bunun. Başka açıklaması yok. Bizim aleyhimize onca lobi yaparken üstelik, kağıt üzerinde "0" bonservis ile milli stoperi vermiş olduk. Ne diyeyim hayrını görmez inşallah.

Oralardan teklif gelmemiştir bence. Söylenti vardı ama yalan olabilir. Teklif olsa oyuncu oraları reddetmez gibi geliyor bana.

Arabistan'dan teklifler olduğu söylenmişti ama belli ki Serdar oraya gitmek istememiş.

Öncelikle belli bir kalitesi olan yerli oyuncuyu çok saçma bir şekilde kadro dışı bırakıp, bu değeri maddiyata dökememeleri ciddi yünetim zaafiyetidir. Ne olursa olsun Serdar gibi bir oyuncudan düşünülmüyorsa para kazanmaları gerekirdi.

Şimdi gitti diye çamur atmanın bir anlamı yok. Sevdiğim bir oyuncuydu ve Galatasaray forması da yakışıyordu. Ama en büyük sıkıntısı çok fazla sakatlanıyor olmasıydı. Bir defans oyuncusu sürekli sakatlanıyorsa bir esprisi kalmıyordu ve sürekli bizi yalnız bırakıyordu.

Sonuç olarak kadroda düşünmediğin bir oyuncuyu sırf gıcıklık olsun diye boş yere para verip kadroda tutmanın bir anlamı yoktu. Olaya duygusal yada fanatik gözüyle bakmamak lazım. Ciddi bir para yükünden kurtulmuş oldu kulüp.

Önemli olan defansa Marcao ayarında genç ve potansiyelli oyuncu bulmak. Umarım Maicon da bir an önce gider.

Bu arada Serdar'ın fenere gitmesi çok doğal. Adamın tüm düzeni İstanbul da ve piyasası var en mantıklısını yapmış.

Neyse biz önümüze bakıp gelecek oyunculara bakalım.

oyuncuyu alıkoymak olmazdı ama fener'e de gitmemesi lazımdı.

ulan yabancı sınırı tekrar gelecek

Yalnız Serdar konusunda oluşan durumun direkt yönetime yazılması da haksızlık olmuyor mu?. Yönetimin en istemeyeceği bir şeydi Serdar' ın kaybedilmesi; imkan olsa Hocayı bu kararından vazgeçirmek isterlerdi, bundan eminim. Bu işin günahı-sevabı direkt Terim' e ve ekibine aittir; saçmalamayın artık. Ha, FB kendisinden hayır görmesin elbette, ayrı konu...

Benimde kizginligim serdara değil tamamen kulübe lakin serdarin feneri isteme sebebi bence tamamen terime olan kızgınlığı

Oralardan teklif gelmemiştir bence. Söylenti vardı ama yalan olabilir. Teklif olsa oyuncu oraları reddetmez gibi geliyor bana.

Arabistan'dan teklifler olduğu söylenmişti ama belli ki Serdar oraya gitmek istememiş.

Ben iyi kötü teklif yapıldığını düşünüyorum. Zaten kadro dışı bıraktığımız adama 5m civarı para istemiyorduk. Demek ki fener Serdar için iyi bir kontrat sundu ki herkesi reddedip illa orayı istedi. Ha bunda oyuncuya da suç bulamam. Yönetim izin vermese onlarla da görüşemezdi sonuçta.

Gidebileceği bi sürü takım varken
Fener’e gitmek..
Ve bunun için rest çekmiş söylentileri var

Alacaklarindan vazgecti + ustune para verdi diyorlar . Bu da demek oluyor ki Fener Serdar'a ekstradan imza parasi ya da maaş verecek , Serdar da o parayo bize verecek . Yani anladigim kadariyla Fenerbahce bize dolayli yoldan bonservis oduyor fakat bunu boyle yapmayi tercih etme nedenleri ffp+taraftarlarinin tepki gosterecek olmasi .

Tolgay için 3m verdiler biz bedavaya bırakıyoruz. Böyle bir salaklık görülmedi.

Bizde sözleşmesi bitmiş, ederi kadar ücret teklif edilmesine rağmen FB ye gitmişçesine suçlayıcı yorumlara katılmam mümkün değil. O veya bu sebeple kapı önüne koyduğumuz adamın, ailesinin tercihlerini de hesaba katarak, en iyi teklifi aldığı kulübe gitmek istemesinden daha doğal bir şey olamaz. Nokta!...

Galatasaray'a hayırlı olsun en az zararla kurtulduk ...

Güzel Tolga’dan sonra ikinci kronik sakatı iteledik bu mallara, sıra Eren’de

Hayırsız olsun. Karaktersiz serdara 1,oyuncu değersizleştirip bedavaya rakibine veren yönetime 2

Geri
Üst Alt