Serdar Aziz'in Sözleşmesi Feshedildi!

Hayırsız olsun. Serdar beni hayal kırıklığına uğrattı ne haysiyetsizmiş. Beni Bursa'da Galatasarayli Serdar olarak bilirler deyip fenerin kapısında yatıp kalkmak. Lazio da oynasaydin da bu rezillige imza atmasaydin. Hayırsız olsun.

Hiçbir zaman tam anlamıyla ısınamamıştım, en ufak iz bırakamadı.

Adamı kapıya koyan biziz
Laga lıga yapmanın anlamı yok
Artı ahım şahım biride değildi ziyadesiyle

Tolgay için 3m verdiler biz bedavaya bırakıyoruz. Böyle bir salaklık görülmedi.
Arkadaşım, detayıyla yazdım; sezon sonuna kadar kalmış olsa 3.4 milyon Euro yu ödeyecektik; kaçarı yok. Üste 600 bin Euro da kendisi ödüyor, söylendiğine göre. Nasıl bedava oluyor?...

Neyse, cevap hakkı doğmazsa bu konuya daha fazla mesaj yazmayacağım, sıkıldım...

Yabancı sınırı getirmeceklerini bilsem gram üzülmeyeceğim bir transfer olurdu.

Fener'in cebinden para cikmadiktan sonra 10 m € alacagi olsa bile bos.

Bursa'dan adam cıktığı görülmedi.
Futbolcularının hepsi yalama olmuş

Fatih Terim bir şey bilmese kendi bacağına sıkar mı? Bu gevşek ahlaksızı yollar mı? Kendine yakışan formayı giysin, puşt herif

Biz üst düzey yabancıları almaya devam ederken Fener de yerli olarak üst düzey isimleri topluyor rakiplerinden. Başakşehir de yabancı transferi yapıyor ama o yüzden umutluyum. Yabancı sınırı falan gelmez eğer Başakşehir böyle devam ederse. Rahat olalım. Ayrıca kötü senaryo gerçekleşip yerli sınırı gelirse neler olacak bilmiyorum. Zaten şu anda bile Avrupa ile aramızdaki fark çığ gibi büyümekte. Yerli sınırı gelirse altyapıya önem vermekten başta ihtimal kalmıyor ama biz elimizdeki bütün altyapı oyuncularını gelen ilk teklifte göndermeye devam edersek bu işin sonu iyi bitmeyecek.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Basarisiz olma ihtimali yok.Kronik sakat felan diye kendimizi kandirmayalim.Hadi biz 4,5 m € verdik ama Fener bedavaya alacak. Senede 20 mac oynasa bunlar icin bulunmaz nimet.

Arkadaşım, detayıyla yazdım; sezon sonuna kadar kalmış olsa 3.4 milyon Euro yu ödeyecektik; kaçarı yok. Üste 600 bin Euro da kendisi ödüyor, söylendiğine göre. Nasıl bedava oluyor?...

Neyse, cevap hakkı doğmazsa bu konuya daha fazla mesaj yazmayacağım, sıkıldım...
Bu zamana kadar asgari ücret ödedik heralde baksana 3.4m alacağı varmış adamın. Yahu buna inanmamızı falan mı bekliyorlar cidden ? Eğer gerçekse çok daha büyük skandal ki orasına hiç girmiyorum.

Geri
Üst Alt