- 28 Ekim 2014
- 3.365
- 2.041
- 403
Adamlar şimdiden Bank Asyaya hazırlanıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşım, detayıyla yazdım; sezon sonuna kadar kalmış olsa 3.4 milyon Euro yu ödeyecektik; kaçarı yok. Üste 600 bin Euro da kendisi ödüyor, söylendiğine göre. Nasıl bedava oluyor?...Tolgay için 3m verdiler biz bedavaya bırakıyoruz. Böyle bir salaklık görülmedi.
Alah Allah, sen bari yapma yahu!. FB den fazlasıyla çıkaracak olmasa niye feragat etsin onca paradan; akıl mantık işi mi, etmeyin lütfen...Fener'in cebinden para cikmadiktan sonra 10 m € alacagi olsa bile bos.
Bu zamana kadar asgari ücret ödedik heralde baksana 3.4m alacağı varmış adamın. Yahu buna inanmamızı falan mı bekliyorlar cidden ? Eğer gerçekse çok daha büyük skandal ki orasına hiç girmiyorum.Arkadaşım, detayıyla yazdım; sezon sonuna kadar kalmış olsa 3.4 milyon Euro yu ödeyecektik; kaçarı yok. Üste 600 bin Euro da kendisi ödüyor, söylendiğine göre. Nasıl bedava oluyor?...
Neyse, cevap hakkı doğmazsa bu konuya daha fazla mesaj yazmayacağım, sıkıldım...