Serdar Aziz'in Sözleşmesi Feshedildi!

Artık sen de suyun öteki tarafındasın
Yani,
21 kere şampiyonluk kutlamış 19 şampiyonluğu olan,
Son dakika da hüsran yaşayan
Şikesi tescillenmiş
Kaybedenler kulubündesin
Kısacası bi çöp kadar değersizsin
Yok olup gideceksin

Artık sen de suyun öteki tarafındasın
Yani,
21 kere şampiyonluk kutlamış 19 şampiyonluğu olan,
Son dakika da hüsran yaşayan
Şikesi tescillenmiş
Kaybedenler kulubündesin
Kısacası bi çöp kadar değersizsin
Yok olup gideceksin

Para icin gitse Katar'a,S.Arabistan'a giderdi.Ayrica gitmese top oynayamacakti.Fener yine bizim kadar vermistir.Alacaklarindan vazgecmesi anormal durmuyor.Serdar'i yollamamak bu kadar maliyetliyse niye Cagne'ye dunya para verildi?
Diagne' nin bu maliyetle transfer edilmesini istemezdim, en büyük ihtiyaç diye gözü kararttılar ama bunun Serdar konusuyla direkt bağlantısını göremedim. Hiç transfer yapılmamış olsa da totalde 4 milyonluk külfetten kurtulmak tercihini anlamak zor olmasa gerek?!...

Anladığım kadarıyla serdarı sattı gibi gösterip UEFA'ya belli bir bonservis göstermiş olacaz 2.4 deniyor bu da işimize gelen birşey

Nasil oluyor anlamadim.Oyuncunun alacagi var.Bu nasil bonservise donuyor?Zaten mevcut durumda arti durumunda degil miyiz?Bonservis gosterip ne yapacagiz?

Nasil oluyor anlamadim.Oyuncunun alacagi var.Bu nasil bonservise donuyor?Zaten mevcut durumda arti durumunda degil miyiz?Bonservis gosterip ne yapacagiz?
Artı durumdayız ama gelecek oyunculara nekadar bonservis verilecek bilmiyoruz yani açığımiz kalıyor olabilir o yüzden 2.4 uefa ya satış gosteriyorsak denildiği gibi ozaman iyi derim

Diagne' nin bu maliyetle transfer edilmesini istemezdim, en büyük ihtiyaç diye gözü kararttılar ama bunun Serdar konusuyla direkt bağlantısını göremedim. Hiç transfer yapılmamış olsa da totalde 4 milyonluk külfetten kurtulmak tercihini anlamak zor olmasa gerek?!...

Gerektiginde mali kulfetlere katlanmak zorunda kalinabiliniyor demek ki.Neysr Cagne konusu ayri mesele.Benim en cok kizdigim en buyuk rakibine dusuk bir maliyetle birakmasi.İnanmasam bile belki kume dusecek takima can simidi olduk.Ha Fener cok kotu vs. diyenler cikacaktir ama seneye boyle olacaginin garantisi yok.Ustune yabanci siniri gelirse kendi elimizle adamlari diriltmis olacagiz.

Kimse kendini kandirmasin yillik 2 milyon alan bir kazmaydi marcao bile iki macta serdarin yillardir veremedigi güveni verdi.kimse galatasarayimidan önemli degildir. Umarim serdar denen kazma sakatliktan kurtulamaz

Yabancı sınırı getirmeceklerini bilsem gram üzülmeyeceğim bir transfer olurdu.
yahu gelsin yabancı sınırı bizim AKADEMİ miz var. Hem yabancı oyuncuların sözleşmeleri var herkes bi dunya yabanı alıp sözleşme yapıyorlar o kadar kolay değil hemen sınır gelmesi

anadolu klupleri dahil 4 buyukler batar

Gerektiginde mali kulfetlere katlanmak zorunda kalinabiliniyor demek ki.Neysr Cagne konusu ayri mesele.Benim en cok kizdigim en buyuk rakibine dusuk bir maliyetle birakmasi.İnanmasam bile belki kume dusecek takima can simidi olduk.Ha Fener cok kotu vs. diyenler cikacaktir ama seneye boyle olacaginin garantisi yok.Ustune yabanci siniri gelirse kendi elimizle adamlari diriltmis olacagiz.
Hoca' nın da dediği gibi ben olaya daha geniş açıdan bakıyorum; yararlanmadığın oyuncuyu bırak istediği yere gitsin. Serdar ihtimali olmasa Merih' i düşüneceklerdi (Kontenjan sorunu nedeniyle yabancı stoper alamazlardı) ve çok daha iyi bir tercih olacaktı belki, bilemeyiz. Sonuçta Serdar' ın ciddi bir maliyeti olacak FB ye ve fiili iflas durumundalar...

Yabancı sınırına da sokayım, federasyonunda yedi sülalesini öpeyim
Bu köpekleri barındırmaktansa gelsin alt yapıdan devam ederiz
Onu da o zaman düşünürüz
Bok getirirler ayrıca.Kimse izlemez dekoder satılmaz Anadolu kulüpleri de biter

Profesyonel futbolcumuz Serdar Aziz ile Şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Buna göre oyuncu Şirketimize 2.300.000 Euro tutarındaki bedeli karşılıklı sona erdirme tazminatı olarak ödeyecektir.

Geri
Üst Alt