Mehmet Kara
Parçalı Üye
- 8 Eylül 2014
- 4.050
- 2.361
- 1.413
Katıksız bir adam yeminle. Koynumuzda yılan beslemişiz kaç yıldır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye ki?Olmasın.
Tadım yok Serkan, eşek yüküyle para verip aldığım sucuk küflenmiş dolabın arka taraflarında unutmuşum bir lokma bile yiyemeden çöpe attım.Yerli sevici oldugunu bilirim ustad, kandirma cimbomluları
Alacaklarından vazgecmemistir.Alacaklarindan vazgecti + ustune para verdi diyorlar . Bu da demek oluyor ki Fener Serdar'a ekstradan imza parasi ya da maaş verecek , Serdar da o parayo bize verecek . Yani anladigim kadariyla Fenerbahce bize dolayli yoldan bonservis oduyor fakat bunu boyle yapmayi tercih etme nedenleri ffp+taraftarlarinin tepki gosterecek olmasi .
İnşallah böyledir. Kulübe 2.3m euro para girişi olacaksa az hasarla atlattık bu olayı.2.3m euro yu fb karşılar. Ffp den yer açılsın diye böyle bise yapmışlardır. Onun harici serdarin 2m euro sunuda bıraktığı söyleniyor. 4.3m a tekabül ediyor buda. İyi satış oldu. Kulüpte bonservissiz vermeyeceğiz sözünü yutmadi böylelikle.
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Herifi kovduk resmen bir de ustune bons almak zor olurdu, yanlis bir satis stratejisi dogrusuKAP'da yazan 2.3 M€ alacakmışız. Tahminim FB, FFP'ye takılmamak için bu parayı Serdar'a elden veriyor. Serdar kontratını kendisi fesih ediyor ve FB'ye de bonservissiz gitmiş oluyor? ? ?
Değersizleştirilmesi her türlü hataydı . Fatih Terim çok yanlış ve gereksiz bir açıklama yaptı . Öyle ya da böyle Galatasaray'da bu kadar çok oynamış banko stoper ve performans istikrarı Maicon'dan iyi üstelik banko milli kadroda açıkçası en azından 3-4 bir şeyler alabilmemiz lazımdı .Alacaklarından vazgecmemistir.
Alacaklarını ödeyeceğiz o da bunu bize tekrar geri verecek.
Bizim işgüzar yönetim taraftarı kandırmak için böyle bir yöntem izlemiştir.
Aklın sıra ffp'den yırtıp taraftarın gözünü boyayacaklar ama uefa şemsiyeyi açarsa hiç şaşırma.
Her şeye rağmen bu hainin ve yeteneksizin gitmesine çok sevindim.
Darısı selçuk ve donka..