Furkan Temirci
Kırmızı Üye
- 2 Mart 2015
- 1.424
- 498
- 363
Karadenizlimisin?yabancı sınırıyla alakalı burnuma kötü kokular geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karadenizlimisin?yabancı sınırıyla alakalı burnuma kötü kokular geliyor
Adam Fener’den başka bi takımda oynamam,inadım inat götüm iki kanat diyor.Ne acısı??böyle bi hainden kurtulduğumuz için sevin bence.Bi düşün bakalım sen gider miydin Fener’e???Seni forumdan tanıdığım kadarıyla sen bence futbol hayatın biticeğini bilsen gitmezdin.Acı bir gün.Hayırsız olsun
değilimKaradenizlimisin?
Yerli sevici oldugunu bilirim ustad, kandirma cimbomlularıHiçbir zaman tam anlamıyla ısınamamıştım, en ufak iz bırakamadı.
Ben de anlamadım 2 yıl para almasa 3,4 m borcumuz oluruzBu zamana kadar asgari ücret ödedik heralde baksana 3.4m alacağı varmış adamın. Yahu buna inanmamızı falan mı bekliyorlar cidden ? Eğer gerçekse çok daha büyük skandal ki orasına hiç girmiyorum.
Adam Fener’den başka bi takımda oynamam,inadım inat götüm iki kanat diyor.Ne acısı??böyle bi hainden kurtulduğumuz için sevin bence.Bi düşün bakalım sen gider miydin Fener’e???Seni forumdan tanıdığım kadarıyla sen bence futbol hayatın biticeğini bilsen gitmezdin.
Alah Allah, sen bari yapma yahu!. FB den fazlasıyla çıkaracak olmasa niye feragat etsin onca paradan; akıl mantık işi mi, etmeyin lütfen...
bende ufaktan kuşku duysam bu yabancı kısıtlaması gelcek meselesındende serdar transferının pek bununla alakası yok gıbı.yabancı sınırı geliyor
Anladığım kadarıyla serdarı sattı gibi gösterip UEFA'ya belli bir bonservis göstermiş olacaz 2.4 deniyor bu da işimize gelen birşeyPara icin gitse Katar'a,S.Arabistan'a giderdi.Ayrica gitmese top oynayamacakti.Fener yine bizim kadar vermistir.Alacaklarindan vazgecmesi anormal durmuyor.Serdar'i yollamamak bu kadar maliyetliyse niye Cagne'ye dunya para verildi?