Serdar Aziz'in Sözleşmesi Feshedildi!

Katıksız bir adam yeminle. Koynumuzda yılan beslemişiz kaç yıldır

2.3 Milyon Papel + alacaklarına karşılık ise gayet iyi. Ama sanmıyorum. Neyse artık.

Bırakın gittiği iyi oldu alacaklarını bıraktığına göre fb yi iyi sömürecek demektir çok kırılgan bir oyuncu yabancı sınırı falan gelmez fb de yabancı kontenjanı doldu mecbur ayaklarına sıktılar serdar ve tolgay a para saçarak

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

KAP'da yazan 2.3 M€ alacakmışız. Tahminim FB, FFP'ye takılmamak için bu parayı Serdar'a elden veriyor. Serdar kontratını kendisi fesih ediyor ve FB'ye de bonservissiz gitmiş oluyor? ? ?

Alacaklarindan vazgecti + ustune para verdi diyorlar . Bu da demek oluyor ki Fener Serdar'a ekstradan imza parasi ya da maaş verecek , Serdar da o parayo bize verecek . Yani anladigim kadariyla Fenerbahce bize dolayli yoldan bonservis oduyor fakat bunu boyle yapmayi tercih etme nedenleri ffp+taraftarlarinin tepki gosterecek olmasi .
Alacaklarından vazgecmemistir.
Alacaklarını ödeyeceğiz o da bunu bize tekrar geri verecek.

Bizim işgüzar yönetim taraftarı kandırmak için böyle bir yöntem izlemiştir.
Aklın sıra ffp'den yırtıp taraftarın gözünü boyayacaklar ama uefa şemsiyeyi açarsa hiç şaşırma.

Her şeye rağmen bu hainin ve yeteneksizin gitmesine çok sevindim.

Darısı selçuk ve donka..

2.3 milyon iyi oldu ffp için aferin bizimkilere.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.3m euro yu fb karşılar. Ffp den yer açılsın diye böyle bise yapmışlardır. Onun harici serdarin 2m euro sunuda bıraktığı söyleniyor. 4.3m a tekabül ediyor buda. İyi satış oldu. Kulüpte bonservissiz vermeyeceğiz sözünü yutmadi böylelikle.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2.3m euro yu fb karşılar. Ffp den yer açılsın diye böyle bise yapmışlardır. Onun harici serdarin 2m euro sunuda bıraktığı söyleniyor. 4.3m a tekabül ediyor buda. İyi satış oldu. Kulüpte bonservissiz vermeyeceğiz sözünü yutmadi böylelikle.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnşallah böyledir. Kulübe 2.3m euro para girişi olacaksa az hasarla atlattık bu olayı.

Darısı Eren ve Maicon' a inşaallah!...Luyindama alınabilse keşke; bu yaşta böyle fizikli ve özgüvenli stoper kolay denk gelmez...

Ben bir sey anlamadim.Simdi Serdar'in alacagi var mi yok mu?Varsa alacagini birakip 2.3 daha mi birakacak?Yoksa simdiye kadar niye alacagi var haberleri yalanlanmadi?

2.3 milyon € yu bal gibi fener verecek gizli bonservis parası diyelim biz buna. Adamlar hem ffp ye takılmamış olacaklar hemde oynatmayacakları adama para verdiniz dedirtmeyecekler. Akşamdan beri söylüyorum Galatasaray en doğrusunu yaptı. Oynatmayacağı adama vereceği paradan da kurtulmuş oldu. Bir taşla iki kuş, enayi kuş.

KAP'da yazan 2.3 M€ alacakmışız. Tahminim FB, FFP'ye takılmamak için bu parayı Serdar'a elden veriyor. Serdar kontratını kendisi fesih ediyor ve FB'ye de bonservissiz gitmiş oluyor? ? ?
Herifi kovduk resmen bir de ustune bons almak zor olurdu, yanlis bir satis stratejisi dogrusu

Yatip parasini da alabilir idi

Alacaklarından vazgecmemistir.
Alacaklarını ödeyeceğiz o da bunu bize tekrar geri verecek.

Bizim işgüzar yönetim taraftarı kandırmak için böyle bir yöntem izlemiştir.
Aklın sıra ffp'den yırtıp taraftarın gözünü boyayacaklar ama uefa şemsiyeyi açarsa hiç şaşırma.

Her şeye rağmen bu hainin ve yeteneksizin gitmesine çok sevindim.

Darısı selçuk ve donka..

Değersizleştirilmesi her türlü hataydı . Fatih Terim çok yanlış ve gereksiz bir açıklama yaptı . Öyle ya da böyle Galatasaray'da bu kadar çok oynamış banko stoper ve performans istikrarı Maicon'dan iyi üstelik banko milli kadroda açıkçası en azından 3-4 bir şeyler alabilmemiz lazımdı .

Bonservisi ile satsak daha iyi değil mi yani? Şimdi bu adamın piyasası yok mu da sözleşme feshediyoruz?

Bonservisi ile satsak daha iyi değil mi yani? Şimdi bu adamın piyasası yok mu da sözleşme feshediyoruz?

Geri
Üst Alt