Serdar Aziz'in Sözleşmesi Feshedildi!

2.3 milyon € yu bal gibi fener verecek gizli bonservis parası diyelim biz buna. Adamlar hem ffp ye takılmamış olacaklar hemde oynatmayacakları adama para verdiniz dedirtmeyecekler. Akşamdan beri söylüyorum Galatasaray en doğrusunu yaptı. Oynatmayacağı adama vereceği paradan da kurtulmuş oldu. Bir taşla iki kuş, enayi kuş.
Yani şimdi 2.3 milyon Euro Fener verdi
Bir de bunun bu zamana kadar olan alacaklarını ve 2.yarı alacağı parayı da ödememiş olduk.Doğru mu kardeşim?
Peki cebinden 800 bin Euro muhabbeti falan Ne??

Adamın alacakları 2.3 milyon euroydu. Bunu biriktirmeyip ödemiş olsak bjk gibi fenerden 3 milyon euro civarı bonservis alırdık. Şimdi ffp de oyuncudan 0 lira bonservis kazandığımız için kötü oldu

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yani şimdi 2.3 milyon Euro Fener verdi
Bir de bunun bu zamana kadar olan alacaklarını ve 2.yarı alacağı parayı da ödememiş olduk.Doğru mu kardeşim?
Peki cebinden 800 bin Euro muhabbeti falan Ne??

Onu kim nereden çıkarttı bilmiyorum, ama görünen o ki zararlı olan biz değiliz. Darısı Erenin başına biri de ondan kurtarsa bizi.

Büyük takımlar arası transfer numarası gibi görünüyor,iki tarafta tepki çekmesin diye Serdar kendi bonservisini ödüyormuş gibi yapıldı.

Oysa herkes öldürür sevdiğini
kulak verin bu dediklerime,
kimi bir bakışıyla yapar bunu,
kimi dalkavukça sözlerle,
korkaklar ezeli rakibin formasını giyerek öldürür

Kaç paraya anlaşmış bu mal ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

F40620E3-80BB-40AD-9352-B64ACB5FCC49.webp

takipten cikmak icin girmistim, bunu gördüm.. bence hos bir hareket yaptigi bu paylasim

yakında o instagramdaki Galatasaray fotoğraflarını da siler
Arkadaşım uyardı çok teşekkürler diye bi yazı vardı ya siyah renkte onu silmiş..
Gs formalıları da silicek de karektersizliği ortaya çıksın istemiyor

Çıngıraklı bir maymun gibisin Serdar , hokkaaaabaz gibisin hokkaaaaaabaz.

1548935089664.webp

Bence o 2.3 FFP'ye girmeli. Sonucta adam kendi bonservisini satin aliyor. Ha Serdar almis ha x klup. Sonucta bonservis satiliyor. Serdar banka hesabina 2.3 milyon yatirmistir ve biz de ne kadar alacagi varsa odemisizdir. Direk alacaklarindan vaz gecmisse is degisir

Geri
Üst Alt