Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Serdar Gürler'den Fatih Terim'li Günaydın Paylaşımı!
Bu herifin Yasin'den fazlası nedir? Ne farkı var? Acil ihtiyacımız olan bir bölge de değil. Doğru olmadığını, asparagas bir haber olduğunu ümit etmek istiyorum. Doğruysa eğer bu kafayla bu zihniyetle şampiyon falan olamayız.
diğer konuda da yazdım bu herifin gelmesi belhandanın gidişine alamet olabilir... ihtiyaç olmadığı halde sağ kanat almamızı buna yorarak umarım fazla polyannaclık yapmamışımdır
Bu herifin Yasin'den fazlası nedir? Ne farkı var? Acil ihtiyacımız olan bir bölge de değil. Doğru olmadığını, asparagas bir haber olduğunu ümit etmek istiyorum. Doğruysa eğer bu kafayla bu zihniyetle şampiyon falan olamayız.
Tarık Çamdal, Emrah Başsan gibi kadroda düşünülmeyen oyuncularla takas olursa bir şey demem. Yine de sevmediğim bir tip. Para verilirse net gerizekalılık.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.