Belhanda'yı aldığımız fiyata dehleyip bunu da ucuza kapatırsak bir nebze de olsa mantıklı bir hamle olmuş olur.

Bu herifin Yasin'den fazlası nedir? Ne farkı var? Acil ihtiyacımız olan bir bölge de değil. Doğru olmadığını, asparagas bir haber olduğunu ümit etmek istiyorum. Doğruysa eğer bu kafayla bu zihniyetle şampiyon falan olamayız.

diğer konuda da yazdım bu herifin gelmesi belhandanın gidişine alamet olabilir... ihtiyaç olmadığı halde sağ kanat almamızı buna yorarak umarım fazla polyannaclık yapmamışımdır

Bu herifin Yasin'den fazlası nedir? Ne farkı var? Acil ihtiyacımız olan bir bölge de değil. Doğru olmadığını, asparagas bir haber olduğunu ümit etmek istiyorum. Doğruysa eğer bu kafayla bu zihniyetle şampiyon falan olamayız.

zaten olamayacağız ki abi.

Selçuk Donk tolga orta sahasıyla bu takım şampiyon falan olamaz. Fernandonun yanında hiçbiri olmaz.

Sakin olun biz şampiyon olunca yabancı sınırı gelecek ona hazırlık yapılıyor.

%100 Albayrak'ın işi, şu adamı transferlere karıştırmasalar keşke onun dışında severiz

Turkiyede büyük takımda oynayacak kapasitede Türk oyuncu yok anadolu klüplerinde biraz emre akbaba

abv juve

Tarık Çamdal, Emrah Başsan gibi kadroda düşünülmeyen oyuncularla takas olursa bir şey demem. Yine de sevmediğim bir tip. Para verilirse net gerizekalılık.

Belhanda'yı aldığımız fiyata dehleyip bunu da ucuza kapatırsak bir nebze de olsa mantıklı bir hamle olmuş olur.

Evet Feg 10 numara, bu da Gary ile Yasin’in yedeği gibi düşünülüyor sanırım.

Skorer oyuncu

Çöpleri takasta kullanabilirsek alınsın

En azından rotasyonda iş yapar

Geri
Üst Alt