Sergen Yalçın: "Haaland'ın hiç bir yeteneği yok. Koşuyor moşuyor kafa atıyor işte"

Bu Sergeni de başımıza Maradona yaptılar.Yetenekliydi tamam ama yetenekleri sadece onu Turkiye ligi şampiyonlugu kazandırmaya yetti millete laf yetiştiriyor İcardi yıldız değil sadece Türkiye Ligi'nde maç kazandırıyor demiş o zaman kendi de öyleydi.Cok iyiydin madem Türkiye dünya 3.su olurken dünya şampiyonu yapsaydın.İddia ediyorum Hagi olsaydı yapardı.

Sergende salon futbolundaki 50 kiloluk dişlek sıradan bir brezilyalı futsalcinin tırnağı etmez o mantıkla😄

Bernardo silvayada topçu değil demişti.Bernardo hem milli takımda hem cityde hücumda taşıyan adam mesela.

Fiziği güzel her insan evladı forvet olsun o zaman. Adamın yetenek anlayışı ince bilek hareketlerinden ibaret. İyice troll oldu çıktı bu da

Balotelliden sahada kuskuyu yemişti. Nasıl olacak bilmiyorum ama birgün haaland sergenin takımına karşı oynayacak ve sergeni sahanın ortasına sicirtacak. Kacari yok. Kaderin acelesi yok.

Fatih terim şu adama sırf yönetimle kavgalı olduğu için şampiyonluk hediye etti. Bu sergen ne zaman konuşsa hep batıyor, futbolu da pek bildiğini düşünmüyorum.

larin'i kanat forvet yapıp la liga yaptıran herif bu kadar dangalak olamaz. ya o sene yardımcıları çok iyi iş yaptı bu ghezzal filan gibi sıkıntılı tipleri pohpohlamakla sezon bitirdi ya da daha büyük ihtimal bu gerzekçe açıklamalar prim yaptığı için olmamışı batuhan gibi o da ilgi çekici saçmalıkların kucağında kaldı.

köy takımlarına madara olup, cl de ise 0 çeken, hatayspor şikesiyle 1 golle şampiyon olan vasat adam için normal bu yorumlar

söyleminin içeriğinin boşluğunu geçtim, kendini ifade ederken kullandığı kelimeler bile, nasıl bir birikime sahip olduğunu kanıtlar nitelikte.

Geri
Üst Alt