Sergen Yalçın: "Pazarlık yapmadık, başkan hakkımı verdi"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
ahmet-nur-cebi-den-sergen-yalcin-a-senin-yaninday-4733422.Jpeg

Beşiktaş ile uzun süren görüşmelerin ardından yeniden anlaşan Sergen Yalçın mukavele sürecinin uzamasının kendisini mental olarak çok yıprattığını söyledi.

Sergen Yalçın:
"Başkan Ahmet Nur Çebi ile sorunum yok. İletişim kopukluğu oldu. Sözleşme konusunda hiç pazarlık yapmadık. Başkanımız Ahmet Nur Çebi hakkım olan ücreti vererek dönmemi sağladı. Beşiktaş taraftarlarının yoğun ilgisi ve evime kadar gelerek sevgi gösterisinde bulunması da fikrimi değiştirmemde önemli rol oynadı."

Sergen Yalçın: "Hiçbir takımdan teklif almadım. Ve kesinlikle çalışmayacaktım. Benim için para hiç gündemde değildi. Hiçbir zamanda birinci önceliğim olmadı. Sistem ve prensipler her şeyin önünde gelirdi. Yaptığımız görüşmelerde Kurumsal isteklerim kabul edildi. Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ beni tatilimde ve evimde yalnız bırakmadı. Onunla yaptığımız konuşmalar ve olumlu baskısı dönüş ve yeni anlaşma kararımda etkili oldu. Beni ikna etti."

Sergen Yalçın: "Transferler belirsizdi. Birçok oyuncu kiralıktı. Uykularım kaçtı. Yeni sezon kadrosu konusunda kaygım vardı. Hiçbir görüşme yapılmıyordu. Sinerjim düştü."

Ajansspor

kudurtucu mode on çebi'nin surat mosmordur şimdi.

Sergen en iyisini yapiyor, bir yandan bu adamin böyle kulüp/taraftar kölesi olmamasini da seviyorum. Hamza Hamzaoglu cöktü cökecek bir takima gelip 3 kupa aldi, sonra sisteme biat ettigi icin, o sistem onu afaroz etti. Adam söke söke istedigi parayi aldi, kepaze edeceksiniz böyle edin, dedi.

Hakkım olan ücreti vererek dönmemi sağladı diyip sonrasin da para hic gündemim de olmadi demek. Ya kendisi mal yada insanlari mal saniyor ikiyüzlülükten hep tiksinmişimdir.

Sergen fena saplamis 2.5milyon Euro kilciksiz fakat transferde ganyanciyi çok fazla dinleyecek lerini sanmyorum

Nur Çebi : İşimizi gördük.

Sergen: Pazarlık yapmadık , başkan hakkımı verdi.

Soruyorum o evde ne oldu ?
Sergen ağzında purosu elinde viskisi "başkan bak taraftar arkamda, seve seve bana o parayı vereceksin. bana vermesen benden başka herkes o paranın fazlasını ister, her yenilgide istifanı isterler" demiştir.

Hakkını vermiş, işimizi gördük demesinden işgillenmiştim

Kendini akıllı milleti salak yerine koymanın tanımı nedir desek aha budur..

fb'li rıdvan'ı bile aracı yaptın para öncelik değil diyorsun. Averajla şamp oldun, 1 maç daha olsa onu da verecektin, avrupada bir başarı mı sağladın ki 25 milyon TL için hakkım diyorsun.

Seni taraftardan korkup bu ali cengiz oyunlarına rağmen getiren de adam değil sen de. Ama akıllı olduğun bir gerçek, bunu anlamış olduk. Avcı'dan farkın yok aslında ama sana efsane diyorlar, ona paracı.

Sergen adamdir, Besiktas Jimlastik kulubunu soymaya calisiyor.

bu olayla birlikte resmi olarak ortalamanın üstünde bir hoca olduğunu gösterdi

Geri
Üst Alt