Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.689
- 15.629
- 2.108
Beşiktaş ile uzun süren görüşmelerin ardından yeniden anlaşan Sergen Yalçın mukavele sürecinin uzamasının kendisini mental olarak çok yıprattığını söyledi.
Sergen Yalçın: "Başkan Ahmet Nur Çebi ile sorunum yok. İletişim kopukluğu oldu. Sözleşme konusunda hiç pazarlık yapmadık. Başkanımız Ahmet Nur Çebi hakkım olan ücreti vererek dönmemi sağladı. Beşiktaş taraftarlarının yoğun ilgisi ve evime kadar gelerek sevgi gösterisinde bulunması da fikrimi değiştirmemde önemli rol oynadı."
Sergen Yalçın: "Hiçbir takımdan teklif almadım. Ve kesinlikle çalışmayacaktım. Benim için para hiç gündemde değildi. Hiçbir zamanda birinci önceliğim olmadı. Sistem ve prensipler her şeyin önünde gelirdi. Yaptığımız görüşmelerde Kurumsal isteklerim kabul edildi. Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ beni tatilimde ve evimde yalnız bırakmadı. Onunla yaptığımız konuşmalar ve olumlu baskısı dönüş ve yeni anlaşma kararımda etkili oldu. Beni ikna etti."
Sergen Yalçın: "Transferler belirsizdi. Birçok oyuncu kiralıktı. Uykularım kaçtı. Yeni sezon kadrosu konusunda kaygım vardı. Hiçbir görüşme yapılmıyordu. Sinerjim düştü."
Ajansspor