Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.987
- 102.126
- 5.238
kes lan gobel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
imkansızGeçen bi hesap başkan adaylarından birinin sergene teklif götürdüğünü ima etmişti
TBMM'de GARO isimli adamlar haince kanun teklifleri falan veriyor...Buna gelene kadar daha cok is var ama dogru. Bunlara kart yok vallaRosie maldiv çocuu ve bu dönemin milletvekili diye TBMM sayfasında mutlaka yer edinilmelidir
Bunların maçın özetini bile izlememiştim, yine çok ağlayınca bunlar, bir bakayım dedim.
O kazandıkları penaltı VAR’dan nasıl dönmez ya, o nasıl penaltı ve Bjk hala nasıl ağlayabiliyor acaba?
Bizim maçta birsey yokken bile neler söyledi tombalak kariBerna nerde berna..konuşsana utanmaz kadın.
Şu penaltı bizim maçda verilseydi olacakları tahmin bile edemiyorum.Ben uzun zamandır bu kadar namussuz bir lig izlemiyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hep böyle heis........ hem bunlar hem de ifb utanmadan her maçtan sonra böyle yapıyolar. bizimkiler de hoca oynanan oyundan bahset fln diyor sanki başka ligdeymişiz gibi