Sergen Yalçın: "Sen bize zart zurt kart gösteriyorsun. Rakibe neden göstermiyorsun?"

Cildiracagim ya yonetime hocaya okadar sinirleniyorum ki bu şaklabanlar sahne aliyor

Umarım hep son ayakta yatarsın Zergen.

Cok agir karaktersiz yavsak bu

Zeki birisi. Bu ligde işlerin nasıl yürüdüğünü kısa sürede çözmüş.

Şampiyonluk iddiamız varsa küfür edelim. Yoksa destekleyelim.

Bunların maçın özetini bile izlememiştim, yine çok ağlayınca bunlar, bir bakayım dedim.

O kazandıkları penaltı VAR’dan nasıl dönmez ya, o nasıl penaltı ve Bjk hala nasıl ağlayabiliyor acaba?

Bunların maçın özetini bile izlememiştim, yine çok ağlayınca bunlar, bir bakayım dedim.

O kazandıkları penaltı VAR’dan nasıl dönmez ya, o nasıl penaltı ve Bjk hala nasıl ağlayabiliyor acaba?

hep böyle heis........ hem bunlar hem de ifb utanmadan her maçtan sonra böyle yapıyolar. bizimkiler de hoca oynanan oyundan bahset fln diyor sanki başka ligdeymişiz gibi

Berna nerde berna..konuşsana utanmaz kadın.
Şu penaltı bizim maçda verilseydi olacakları tahmin bile edemiyorum.Ben uzun zamandır bu kadar namussuz bir lig izlemiyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim maçta birsey yokken bile neler söyledi tombalak kari

hep böyle heis........ hem bunlar hem de ifb utanmadan her maçtan sonra böyle yapıyolar. bizimkiler de hoca oynanan oyundan bahset fln diyor sanki başka ligdeymişiz gibi

Evet üstad maalesef renktaşlarımız tarafından anlam verilemeyen hadiseler vuku buluyor. Muhtemelen şimdi Kerem’in haftaya kesileceği üzerinden hocaya sallama seansları başlamıştır.

Geri
Üst Alt