Haber Sergen Yalçın: "Taraftarın sabrı bitti ama ben onlara plan program yaptığımızı söyledim"

Kadrolari rezalet durum da

Hatta gecen sezon ki kadrolari bile daha iyiydi

Mert
Svensson Paulista Udokhai Masuaku
Gedson Musrati
Rashica Rafa Semih
Immobile

Sergen yalcin kadro konusunda bence hakli

şaka bir yana bu sene 8jk ve fener hocalarını çok eleştirmek sacma olur cünkü kadroları önceki hocalar kurdu ve gittiler

özellıkle fenerde mounun kurdugu oyuncularla hucum oyunu oynat diyor mallar

8jkda da cok fazla yanlıs transfer yapıldı gedsonu gönderip yerini dolduramadılar

kanat oyuncuları bal yapmayan arılar ve 9 numaraları feneri gibi bitik halde

ve dehset bonservis maliyetine girdiler 0 gelir ile

Bence haklı, özellikle Abraham yüzünden kaybettikleri 6 puan kesin vardır.

Tjk kadrosu onun dışında savunma hariç fena değil ama kalecileri de problemli tabii.
Yorumcuyken büyük takım böyle oynar mı diyordu Solskjaer dönemi için. Şu anda daha Anadolu takımı gibi oynatan kendisi. Kadroları çok daha iyisini oynar aslında, dediğin gibi savunma ve kale dışında iyi.

Yorumcuyken büyük takım böyle oynar mı diyordu Solskjaer dönemi için. Şu anda daha Anadolu takımı gibi oynatan kendisi. Kadroları çok daha iyisini oynar aslında, dediğin gibi savunma ve kale dışında iyi.
Topa sahip olacak bir oyunu zor oynarlar bence, Cerny dışında kanatları uygun değil buna. Rashica’dan zaten verim alamıyorlar.

Sergen şamp olduğu dönemde de çoğu maçı geçiş oynayıp kazanmıştı ben bunu çok yanlış bulmuyorum.

Yine de maçın özetine baktım bugün, adamlar atamamış, aslında pozisyona girmişler. Yedikleri gol de kaleci hatası, herşeyi de ben çözemem demekte kısmen haklı, o yüzden dedim.

Geri
Üst Alt