Sergen Yalçın: "Uilenberg sen kimsin ki? Beşiktaş camiası sana haddini bildirir, onu bil bir defa"

Sergen Yalçın: "Mario Balotelli'yi ben istemedim, istemek zorunda mıyım? Beşiktaş'a büyük takıma santrfor alıyorsun. Kafada soru işaretleri oluşmamalı. 3-4 senedir çok oynamadı, sakatlığı yok, kaliteli ama uygun görmedim. Kafama yatmadı."

Sergen Yalçın: "Mario Balotelli'yi ben istemedim, istemek zorunda mıyım? Beşiktaş'a büyük takıma santrfor alıyorsun. Kafada soru işaretleri oluşmamalı. 3-4 senedir çok oynamadı, sakatlığı yok, kaliteli ama uygun görmedim. Kafama yatmadı."
haklı

Kumarci Sergo bu sene ciddi patlayacak. Segro ve tipsiz bejeke baskaninin arasi iyi degil. Bejeke camiasi bu sezon yine cokecek.

Bu niye bu kadar TV'ye çıkıyor bu aralar.

Başka ülkede şu lafları söyleyen birinin lisansı yırtılır ömür boyu men yer

Sergen Yalçın: "Evlenmek istiyorum. Bir türlü o yola giremedim. Evlenmeyi düşünmek ile evlenmek arasında çok fark var. Düşünüyorum ama bulamıyorum."

Sergen Yalçın: "Tabii ki bir çocuğum olsun istiyorum ama futbol hayatı bana benzemesin."

Sergen Yalçın: ''Ben Avrupa Ligi’de devam etmek istemiyorum. O bizi çok yorar. İlk ikide çıkabilirsek niyetimiz o, çok mutlu oluruz ama zor bir grup.''

Sergen Yalçın: "Keşke futbolcu Sergen'i, teknik direktör olarak çalıştırsaydım."

Sergen Yalçın: "Ben terimlerle konuşmayı çok sevmiyorum. Bir kale var, bir top var, bir de adamlar var, o topu karşı kaleye atarsan maçı kazanıyorsun.

Sergen Yalçın: Geçtiğimiz sezonun en başarılı oyuncusu Ersin Destanoğlu'ydu.

Sergen Yalçın: Pascal Nouma ile oynamayı seviyordum.

Sergen Yalçın: "Yalan söylemeyi sevmiyorum. Yapımda yok."

Sergen Yalçın: "Üç takım da ülkemize puan kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın."

Sergen Yalçın: "Keşke futbolcu Sergen'i, teknik direktör olarak çalıştırsaydım."

Sergen Yalçın: "Ben terimlerle konuşmayı çok sevmiyorum. Bir kale var, bir top var, bir de adamlar var, o topu karşı kaleye atarsan maçı kazanıyorsun.

Sergen Yalçın: Geçtiğimiz sezonun en başarılı oyuncusu Ersin Destanoğlu'ydu.

Sergen Yalçın: Pascal Nouma ile oynamayı seviyordum.

Ah şu CL'de bir Pep'e falan denk geleydin de akrostiş yazaydı sana. Yine gittiler makul grup çektiler. Ama bunda bile foyaları ortaya çıkacak. Bakalım Türk hakemleri olmadan çapın neymiş.

Sergen Yalçın: Eleştirilmekle alakalı bir sıkıntım yok. Sadece belden aşağı vurmayın yeter.

Pandemide her yer kapalıydı futbola odaklandı şimdi mekanlar açılınca Sergen salar

mhk başkanı zaten tinerci , elin yabancısı ulenbergin yerine de tinerci istiyorlar belliki. şeytanlıkta rıdvanla yarışır bu ganyancı.

Geri
Üst Alt