- 27 Ocak 2010
- 139.569
- 105.926
- 5.648
rafa nereye biz orayaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kıyas açısından söylemedim de futbolcunun bonservisini alması o kadar kolay olmuyor diye biliyorum ama gitmek isteyen adamı da tutamıyosun mecburen 3e 5e bakmadan verecekler gibiBeşiktaş 6 milyon maaş veriyor kendisine total maliyeti 10 milyon euro.
Kurtulmak için takla atar beşiktaş şu dakika. Osimhenle bir değil hayatının en prime dönemindeki bir herif le 33 yaşında portekizden hiç çıkmamış vasat kulüplerde kariyer yapıp oynadığı futbol sıkıntı olan bir herif kıyas bile yanlış.
Ayrıca sidik yarışına nasıl girilmemesi gerektiğinin 10. örneği falan kendisi.
Amkarbat, fred, zehe, tata ve bu son 2 yıllık örnekleri.
Futbolcu her daim haklı oluyor fifaya göre maalesef. Yatıp senelik 6 milyonu alırım da diyebilir serdar aziz ile myaşak gibi bir kariyer de çizebilirdi garip geldi bana bu durum.kıyas açısından söylemedim de futbolcunun bonservisini alması o kadar kolay olmuyor diye biliyorum ama gitmek isteyen adamı da tutamıyosun mecburen 3e 5e bakmadan verecekler gibi
rafa nereye biz orayaaaa
Ole veya diğer hocalarla bu tarz sorun yokken şimdi olması açıklanmayan bir durum var gibi. Benim fikrim Rafa kendisi hakkında Sergen'in yorumlarını duyuyor Sergen'de buna soğuk davranıyor ve ipler kopuyor tarzı bir durum var.Adam kaçmak istiyor
Demek herşey para değil
Alacaklarını bırakıp gidiyorum deyip gidemez. Futbolu bırakabilir belki.Basının önüne atıp kendilerini aklamak için çıkmışlar. Adama mobing yapıyorlar. Devre arası alacaklarından vazgeçip gider Rafa.
Bana da öyle geliyor Cengiz bonservis+ İrfan ile takas yapacaklar.Bu arada sezon başı planladıkları feneri güçlü yapma hamlesinin bir devamı bence. Taraftarı alıştırıyorlar irfan-rafa takasına zemin bu başka bir şey değil.
Mutlaka. Karşılıklı anlaşarak demek istedim. Bjk de verim alamayacağı adama kamyonla para vermek istemeyecektir. Bi yerde kol kesecekler bakalım.Alacaklarını bırakıp gidiyorum deyip gidemez. Futbolu bırakabilir belki.