Haber Sergen Yalçın ve Serdal Adalı, Rafa Silva Hakkında Basın Toplantısı Düzenledi

Bu arada sezon başı planladıkları feneri güçlü yapma hamlesinin bir devamı bence. Taraftarı alıştırıyorlar irfan-rafa takasına zemin bu başka bir şey değil.

Beşiktaş 6 milyon maaş veriyor kendisine total maliyeti 10 milyon euro.

Kurtulmak için takla atar beşiktaş şu dakika. Osimhenle bir değil hayatının en prime dönemindeki bir herif le 33 yaşında portekizden hiç çıkmamış vasat kulüplerde kariyer yapıp oynadığı futbol sıkıntı olan bir herif kıyas bile yanlış.

Ayrıca sidik yarışına nasıl girilmemesi gerektiğinin 10. örneği falan kendisi.

Amkarbat, fred, zehe, tata ve bu son 2 yıllık örnekleri.
kıyas açısından söylemedim de futbolcunun bonservisini alması o kadar kolay olmuyor diye biliyorum ama gitmek isteyen adamı da tutamıyosun mecburen 3e 5e bakmadan verecekler gibi

kıyas açısından söylemedim de futbolcunun bonservisini alması o kadar kolay olmuyor diye biliyorum ama gitmek isteyen adamı da tutamıyosun mecburen 3e 5e bakmadan verecekler gibi
Futbolcu her daim haklı oluyor fifaya göre maalesef. Yatıp senelik 6 milyonu alırım da diyebilir serdar aziz ile myaşak gibi bir kariyer de çizebilirdi garip geldi bana bu durum.

Hem bizde hem fenerde en cok ihtiyac duyulan oyuncu rafa tarzı dikine giden oyuncu,uygun maliyeti olsa tam mertesin yerine uygun adam

Olayı tekraflı dinledik rafa da açıklama yapar yakında. Yapılan açıklamaya göre canım sıkıldı futbolu bırakıyorum deyip sana yatırım yapmış takımı zor durumda bırakamaması gerekir. Futbolu bırakacaksanda takıma karşı sorumlukuklarını yerine getirirsin olur biter.
Kötü sonuçlar alsak bizdede aynı duruma düşecek oyuncular var. Gerçi işler iyi giderken ben gitçem deyip siyah ekran paylaşan oldu. Sözün kısası kimseye güvenmeyecen aga.

adam mutlu değil ve adam haklı bence

kaç yılda kaç td ve başkan gördü. istikrar istiyor adam

Beziktaş artık büyük takım olmadığını, her sene şampiyonluğa oynayacaklarını düşunmeyi birakmalı. Ona göre aksiyon almalilar. Tjk bitmis artik. 2040'lı yillara kadar şampiyonluk göremeyecekler

Ülke bitmiş insanlar açlıktan kırılıyo top tepen adamlar 5-10-20 m euro maaş alıyo

Çıldırmamak elde değil

Geçen Okey oynuyoruz. Rafa ile menajeri ben ile Sergen. Menajeri tutturdu kırmızı 13’ü atmazsanız sözleşmeyi feshederiz. Ya yok diyorum elimde anlamıyor. Sarı 11li atayım diyorum olmaz diyor.

Salak

Biz 4 verdiğimizde, ederini verdiğimizde bize gelseydi futbolunun son baharında bambaşka bir hayatı olacaktı ki biz bununla 4-5 ay uğraştık

En büyük pişmanlıklarından birisini yaşadığına eminim ama ispat edemem

Geri
Üst Alt