Sergen Yalçın: "Yarın stoperde Serdar Saatçı'nın partneri N'Sakala olacak"

Hollanda ligi çok yumuşak bir lig abartmamak lazim, stoch orda gol kralı olmuştu galiba, PSV 1 ay önce 5 atmıştı Ajaxa..
Önce Stoch konusuna bi açıklık getirelim sonra Ajax'a geçeriz.
Kariyerinde kiralık olarak Twente formasını 1 sezon giydi sadece. Orada da 10 gollük bir performansı var.
1632801337665.webp
1632801367773.webp

Ajax'a gelecek olursak PSV 5 değil 4 gol atmıştı ki Ajax o maçın 50-55 dakikasını 10 kişi oynadı. Ayrıca yine o maçta takımın en etkili ayağı Anthony oynamadı Neres yuhalanan Haller'in yerine oyuna girdi vs. Ve yine eklemem gerekiyor ki PSV bizim de içimizden geçti.

Ajax da Şampiyonlar liginde Portekiz şampiyonuna 5 attı. Portekiz ligi de mi çok rahat bir lig? Fazla takip etmediğim için soruyorum.

Ama geçen sezonun başından beri Ajax'ı takip ettiğim için söylüyorum bu takım Bayern'in küçük kardeşidir. 3-4 attık duralım diyen bir takım hiç değil. Dortmund'un aksine biraz tempo yaparlarsa ilk yarıdan 5'lik olur BJK

Anladığım kadarıyla fark kaç olursa olsun savunmadan çıkmayacaklar. Tarihi fark istenmiyor

Kariyerinde kiralık olarak Twente formasını 1 sezon giydi sadece. Orada da 10 gollük bir performansı var.
Ekli dosyayı görüntüle 139600Ekli dosyayı görüntüle 139601

Ajax'a gelecek olursak PSV 5 değil 4 gol atmıştı ki Ajax o maçın 50-55 dakikasını 10 kişi oynadı. Ayrıca yine o maçta takımın en etkili ayağı Anthony oynamadı Neres yuhalanan Haller'in yerine oyuna girdi vs. Ve yine eklemem gerekiyor ki PSV bizim de içimizden geçti.

Ajax da Şampiyonlar liginde Portekiz şampiyonuna 5 attı. Portekiz ligi de mi çok rahat bir lig? Fazla takip etmediğim için soruyorum.

Ama geçen sezonun başından beri Ajax'ı takip ettiğim için söylüyorum bu takım Bayern'in küçük kardeşidir. 3-4 attık duralım diyen bir takım hiç değil. Dortmund'un aksine biraz tempo yaparlarsa ilk yarıdan 5'lik olur BJK
renktaş ağzından bal damlamış sil onu :puhaha:

Ajax kısa döneme ait ekstra performansa sahip bir takım değil sistemini oturtmuş bir ekol takımı. Çok formdalar ligleri hafif desek bile adamlar şampiyonlar liginde Portekiz Şampiyonuna deplasmanda 5 gol attılar Beşiktaş tam kadro çıksa yine zorlanacağı bir rakip varken karşısında mevcut koşullarda şansı sıfır, 5-6 gollük bir mağlubiyet çok olası ...

Aynı şeyden bahsetmisiz Hollanda liginde maçlar kıran kırana geçmez, Ajax kötü takım demedimki geçen senede 102 gol atmışlar ben takımdan değil liglerinin kalitesinden bahsettim zatenn Milli Takım performanslarida o ligin ne boktan olduğunu gösteriyor..18 takımlı ligde adım kadar eminim kimse Ajax-PSV maçı hariç kimse tv yi açıp izlemez, Stoch kanatta oynayarak 10 gol atmış Türkiye de çöp olduğunu herkes gördü..misal geçen sene grupta liverpol ve Atalanta dan 4 macta 1 puan alabilmiş,Roma yada A.L elenmiş..

Son düzenleme:
Ben skordan bagimsiz olarak Ajax'in en az 60 dk yapacagi tempo sonucunda kargalarda yeni sakatliklar olmasini da bekliyorum ki bu beni daha fazla sevindiriyor.

ooo tolunay kafkas paşa'nın 1915 çanakkale savaşı taktiği demek

Aynı şeyden bahsetmisiz Hollanda liginde maçlar kıran kırana geçmez, Ajax kötü takım demedimki geçen senede 102 gol atmışlar ben takımdan değil liglerinin kalitesinden bahsettim zatenn Milli Takım performanslarida o ligin ne boktan olduğunu gösteriyor..18 takımlı ligde adım kadar eminim kimse Ajax-PSV maçı hariç kimse tv yi açıp izlemez, Stoch kanatta oynayarak 10 gol atmış Türkiye de çöp olduğunu herkes gördü..misal geçen sene grupta liverpol ve Atalanta dan 4 macta 1 puan alabilmiş,Roma yada A.L elenmiş..
Ligin kalitesi Milli takımın kalitesi ile korelasyon göstermez ki? İzlanda bundan 3-4 sene önce millete kök söktürürken İzlanda ligi çok mu kaliteliydi? Ya da tam tersi en kaliteli lig olan Premier lig iken İngiltere milli takımının en son başarısı ne zaman?
Milleti bilemem ben açar izlerim hollanda ligini, Ajax'ı da özel olarak takip ederim belirtmiştim zaten.
Ayrıca ajax geçen sene liverpool'dan iki maçta da 1'er gol yedi. Üstelik gayet dişe diş maçlardı. Bizden bir takım olsaydı neler olurdu konuşmaya bile gerek yok. Geçen seneki Atalanta ise herkese ters gelen Gasperini gibi bir hocanın takımı. Berabere kaldıkları maçta Ajax öne geçmesine rağmen koruyamadı diğer maçta da yine 10 kişi kalmıştı.
Hollanda ligi açık futbol anlayışını benimsemiş bir lig. Bu onları kalitesiz olduğunu göstermez. Cambuur bir maçta 9 gol yiyip sonraki maçta 4 tane atabiliyor. Crystal Palaca - Burnley maçını izleyeceğime açar hollanda ligini izlerim :D

Stoch konusunu da şöyle kapatalım, Fenerde de sol kanat oynayarak 11/12 sezonunda 10 gol atmış inceleyebilirsin. Fenerin kendisi oyuncu öğütme fabrikası olduğu için üstünde durmaya gerek yok.

Adamların elinde işe yarar bir Batshuayi ile josef kaldı

Hiçbir oyunucunun sakatlanmasını istemem ama bu josef çok çirkef ve kollanan biri aynı zamanda herifleri her türlü ayakta tutuyor bu da giderse bjk paldır küldür diplere sürüklenebilir

Ben skordan bagimsiz olarak Ajax'in en az 60 dk yapacagi tempo sonucunda kargalarda yeni sakatliklar olmasini da bekliyorum ki bu beni daha fazla sevindiriyor.

Kötü yanı bu zaten. Sakat oyuncular bu tempoda bir maç daha yapmamış olacak, Pjanic bu maçta sakatlansa daha uzun sürerdi mesela, şimdi 3 hafta sonra dönecekmiş. Uzun süreli sakatlık yaşamadı hemen hemen hiç bir oyuncuları bu şekilde.

Btw herkes fark beklediği için Ajax'ın max 4-6 arası gol atacağını düşünüyorum öyle büyük bir hezimet olmayacaktır. Sergen full kapanacaklarını ima etti, muhtemelen bekleri hiç çıkarmayacaklar ve Batshuayi, Töre üzerinden uzun topla pozisyon kovalayacaklar maç boyunca.

Kötü yanı bu zaten. Sakat oyuncular bu tempoda bir maç daha yapmamış olacak, Pjanic bu maçta sakatlansa daha uzun sürerdi mesela, şimdi 3 hafta sonra dönecekmiş. Uzun süreli sakatlık yaşamadı hemen hemen hiç bir oyuncuları bu şekilde.

Btw herkes fark beklediği için Ajax'ın max 4-6 arası gol atacağını düşünüyorum öyle büyük bir hezimet olmayacaktır. Sergen full kapanacaklarını ima etti, muhtemelen bekleri hiç çıkarmayacaklar ve Batshuayi, Töre üzerinden uzun topla pozisyon kovalayacaklar maç boyunca.
Ben Ajax'ın 11'ine göre 7 gol ve üstü bekliyorum açıkçası admirim. Özellikle Anthony & Mazroui- Rıdvan &Nsakala kısmı hezimete yol açacaktır

Ben Ajax'ın 11'ine göre 7 gol ve üstü bekliyorum açıkçası admirim. Özellikle Anthony & Mazroui- Rıdvan &Nsakala kısmı hezimete yol açacaktır

Tadic, Berghuis, Antony, Haller 4 lüsü tek başına yüksek gol vaadediyor zaten ancak genelde bu tip beklentilerde karma devreye girer, istenen fark asla gerçekleşmez hatta beklentilerin altında fark olur.

Ajax kendisini bu kadroya karşı yormamak için rotasyon yapacaktır

Geri
Üst Alt