Sergen Yalçın'dan Ghezzal'a: "Canımı sıkıyorsun"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
sergen-yalcin-ghezzal-in-geldigi-gunu-boyle-14137580_2320_amp.jpg

Rachid Ghezzal ve menajerinin sürekli işi yokuşa sürmesi sonrası Beşiktaş görüşmeleri askıya aldı. 2,8 milyon Euro’dan 3,2’ye çıkıldı ancak bu kez Fazuli bonservisinin alınmasını ve 4 yıllık sözleşme talep etti. Çebi tüm fedakârlığı yaptıklarını belirterek “İsteyen istediği yere gider, teklifimizi yaptık bekliyoruz” dedi. Sergen Yalçın ise Ghezzal'a karşı tavır aldı.

Beşiktaş’ın geçen sezon Leicester City’den kiralanan ve şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Rachid Ghezzal’la yeniden anlaşmak için yaptığı görüşmelerde oyuncunun ve menajerinin tavrı yönetimin de Sergen Yalçın’ın da sabrını taşırdı.

Menajer Anoir Fazuli, 2 gün önce kulübün teklifini kabul ederken son görüşmede “Galatasaray’la görüşüyoruz” demesi sinirleri gerdi. Faslı menajer “Ghezzal, Beşiktaş’ta kalmak ve oynamak istiyor. Fakat daha önce önerdiğiniz 2 milyon 800 bin Euro bize çok az geldi. Bu nedenle bu rakamı arttırın” talebinde bulundu.

YALÇIN’DAN ‘AYIPTIR’ ÇIKIŞI
Bu yaşananlar üzerine yönetim görüşmeleri askıya alırken sonrasında teknik direktör Sergen Yalçın devreye girerek menajer Fazuli ile konuştu. Yalçın, Faslı menajere “Kimse Beşiktaş’tan büyük değildir. Başkan Çebi ve yönetimi olağanüstü para verdi. Ayıptır” diye tepki gösterdi.

Ghezzal ile Facetime'dan görüşme yaparak, "Canımı sıkıyorsun. Benden çok para alıyorsun hala imzalamıyorsun. Bunu unutmayın herkesin yeri dolar."

‘BiRAZ iNSAFLI OLALIM!’
Çebi: "Dünyadaki ekonomik krizde biraz insaflı olalım. İsteyen istediği yere gider. Teklifimizi yaptık, bekliyoruz” dedi.

Hürriyet

Beşiktaş'ın 2.8 falan verdiğine zerre ihtimal vermiyorum.

Bu medya yakında şu haberi de yapar

Rosierden Ghezzela: “Sen nasıl Beşiktaşlısın”

Basima birsey gelmiyecekse,

Cezayir
Fas
Arap kokenli oyunculari istemiyorum.

Karakterlerlde sikinti oluyor hep.

Ayranları yok içmeye nasıl versinler o paraları

Geri
Üst Alt