- 9 Ocak 2014
- 33.065
- 9.415
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan söylüyor. Zaten yapmasınlar transfer, paralar boşa gider, gençleri oynatsınlar valla taraftar olarak razıyız.Levent Tüzemen: "Hasan Şaş telefonda devre arasında Galatasaray'da bütün oyuncuların değişeceğini söylemiş."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğrusu bu olmalı???
??? OZAN ??? ???
??? ???
??? ??? ???
???
Para yok vizyon yok yönetim yok...
niye çünkü stajyer bi beden eğitimi hocasını kondisyoner yaptılar ve tükürdüklerini yalamıyorlar. o herif kovulmadan adam gibi bi kondisyoner gelmeden bu takım sürünmeye devam ederŞimdi iki üç oyuncu alırlar, adamlar gelince fişek gibi oynar sonra yavaş yavaş çökerler. Bu takımın fizik kondüsyonu niye bu kadar kötü düşünmek lazım.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hangi parayla kimi alacan. Sallamak bedava ne de olsa!Levent Tüzemen: "Hasan Şaş telefonda devre arasında Galatasaray'da bütün oyuncuların değişeceğini söylemiş."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hadi velevki oldu tum takım değişecek lafına acayip güldüm koca 3 ayda 1 tane adam alamayan adamlar komple değişecek hemde devre arasi transfer döneminde.Hangi parayla kimi alacan. Sallamak bedava ne de olsa!
Takimda oyniyan tek adam Ozan oldugu icin, herhalde Ozan satilacak imasinda bulundu.hadi velevki oldu tum takım değişecek lafına acayip güldüm koca 3 ayda 1 tane adam alamayan adamlar komple değişecek hemde devre arasi transfer döneminde.
Ekli dosyayı görüntüle 33311
Tam baskan olacak Adam.. Serveti felan 3 Milyar dollar, baglantilari manyak sekilde, Krasnodarin durumu ortada. 0 dan yari final/ final EL e goturduler.
Sadece stad yapimi bile yeter. Bizim Betonu adam eder.
Mason tipi var.
Bizim dinozorlar cengiz sonrasi aralarindan birisini ister haklisin maalesef
terimli mi terimsiz misampiyon olacagız relax