Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
59ed1696d3806c18386deb20.jpg

tam mason tipi var kral
totemlerine odaklan sen . ne yapiyorsan yap

fener macınında rize macının da skorunu bildim ne yazıkki,fatih hoca için ocaktan sonra iyi olur demiştim,hala aynı fikirdeyim.rodrigues form tutsa bile gitmeli,çok daha iyisi lazım.beyninde sorun var çünkü

fener macınında rize macının da skorunu bildim ne yazıkki,fatih hoca için ocaktan sonra iyi olur demiştim,hala aynı fikirdeyim.rodrigues form tutsa bile gitmeli,çok daha iyisi lazım.beyninde sorun var çünkü
Sergen umut ver bize sergen kafayı yicem akşamdan beri iyi değilim.

Feghouli 5m
Maicon 5m
Mariano 5m
Belhanda 5m
Ozan 20m

Bu bizim son sansimiz, insallah bunlari satariz ve 5 senelik kadro kurariz.

Lige havlu atan bir takım bi zahmet transfer yapmasın...
UEFA tepemizde en azından ceza yemeyelim...

ama tudor kurdu bu takımı al sana tudorun takımı:ddddd anamızı miktiler haftalardır :ddddd fatih hcoa olmasa nah sampiyon olurduk gecen sezon,o yuzden fatih hocaya değil fatih hocanın yetersiz yardımcıları,tff ve hakemler,bi de yetersizin yetersizi kadroya yuklenin ve tabi yönetime

Avrupa’nın üst düzey takımların yaş ortalamasına bakıyorum bide bize bakıyorum arada dağlar kadar fark var...
Sonra bu takım niye koşmuyor...
Futbol bu adamları bırakmış ama bu adamlar futbolu bırakamıyor...
Okadar genç ve yetenekli futbolcularımız var ama Ozan hariç hiç birine şans verilmiyor...
Yazık gerçekten yazık...

kondsiyoner ve teknik heyet degismeli,fatih hocaya da zerre faydaları yok.bu arada tudor udinese de ne oldu :dddd sampiyon mu oldu reco abi

Fernando
Serdar
Badou
Donk
Belhanda
Emre
Forvet
Bu takimda 6 eksik var. Forveti de sayarsak 7 eksik. Iddia ediyorum eger 4 puan alirsak kesin sampiyonuz.

Bu takima 10 transfer lazim
Serdar ve Emre dışında sadece alt yapıdan gelen yerliler kalmalı takımda

Yabancıların çoğu da işe yaramaz 30 yaş ve üstü adamlar. Muslera çok para alsada Nagatomo ile birlikte kalabilir. Linnes dursun. Araplar ve Brezilyalılar gitsin. Onyekuru ve Ndiaye zaten kiralık. Donk yaşı itibariyle artık yavaş yavaş sepetlenmeli. Rodrigues ise iyi teklif gelirse gitsin. 5-6 milyon iyi paradır artık. Kadro leş gibi. Bir sürü temposu düşük adam var.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En büyük hatamız kariyerinin zirve sezonunu yapmışken Garry’i göndermemekti

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eren,selçuk,sinan,ahmet çalıka derhal tekme vurulmalı
maicon,feghouli,rodrigues derhal satılmalı
en az 5 transfer yapılmalı
en az 3 genç a takıma monte edilmeli ve bol bol süre bulmalı
ADAM GİBİ Bİ KONDİSYONER GETİRİLMELİ

Giden olur gelen olmaz.

Mobbing uygulananlar gider Maicon, Feghouli yerlerine Ahmet, Sinan oynar.

ama tudor kurdu bu takımı al sana tudorun takımı:ddddd anamızı miktiler haftalardır :ddddd fatih hcoa olmasa nah sampiyon olurduk gecen sezon,o yuzden fatih hocaya değil fatih hocanın yetersiz yardımcıları,tff ve hakemler,bi de yetersizin yetersizi kadroya yuklenin ve tabi yönetime

Gomis olmasa babayı olurduk, onu da harcadı paşazadeler.

Adamlar birkere transfer yapmayi bilmiyor hala kendi kafalarina göre transfer yapiyor misal henry kagit üzeri süper bir transfer gibi dursa gercekte sirf kendini ön plana atabilmek icin firsatlar eziyor neden? Cünkü adam sezon sonu zaten burda kalmiyacagim biliyor derdi yeterince milli takimda oynayip ingiltere icin calisma izini alabilmek, böyle bir oyuncu ne kendini sakatlik konusunda riske atar nede adam gibi takim oyunu oynar. Genc oyuncu kiralik olmaz satin alacaksin. Fm oynar gibi transfer yapiyorlar. Scout ekibi var ama onlari dinleyen yok. Komisiyon nerden akar o transferin pesindeler.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ozanın parası 2 futbolcuya gider.
Baska elden cıkartabilecegimiz oyuncu olursa transfer yaparız. Yoksa 2'den fazla oyuncu beklemiyorum. Bu sene cöpe gitti artık

Alan ve Pelle bedavaya alınmalı. Ereni kovmalıyız. Birde skora isyan edecek tarzda defansif bir oyuncu alalım. Melo olabilir. Bu takimin en büyük eksiği bu.
Hani Cem Yılmaz diyor ya Gora filminde. İSYAN YOK ABİ İSYAN.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt