Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar doğrudur bilemem ama Futbol arena Miranda 'nın ocak ayında Inter 'den ayrılacağını yazmış kaynak olarak da Tuttosport 'u göstermiş

Galatasaray'a İtalya'dan Miranda müjdesi

Maicon 'u Al-Hilal 'a gönderip yerine Miranda 'yı alabilirsek kafayı yerim

Muslera
Ozan-Miranda-Serdar
Linnes-Fernando-Belhanda-Nagatomo
Emre
Alan-Onyekuru

Bence STSL standartlarında muazzam bir takım olur bu kadro. Devamını sağlayabilir yazın da 1 forvet 1 orta saha transferi yaparsak bambaşka bir Galatasaray izleriz ...

Ozan için 15-20 şuan hayal raksmlar. O rakamlar olsa hemen satardık. Bjknin vida olayına benzer bu iş. Ha seneyede iyi oynar o zaman tamam, ki öyle bile olsa maksimum ederi 15-20 yi geçmez. Türkiyeden hiçbir oyuncuyu 15-20 den fazla satamazsın zaten. Ozanı takip ettiklerini düşünüyorum, altyapısı ajax, porto vs olsa 40 milyonda verirlerdi o ayrı.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ozan için 15-20 şuan hayal raksmlar. O rakamlar olsa hemen satardık. Bjknin vida olayına benzer bu iş. Ha seneyede iyi oynar o zaman tamam, ki öyle bile olsa maksimum ederi 15-20 yi geçmez. Türkiyeden hiçbir oyuncuyu 15-20 den fazla satamazsın zaten. Ozanı takip ettiklerini düşünüyorum, altyapısı ajax, porto vs olsa 40 milyonda verirlerdi o ayrı.

Ozanın şuan ki değeri en az 25 milyon euro. Oda ligin dandikliğinden. Ve bu çocuk ONSEKİZ YAŞINDA, artı bu çocuğun bu kadar çok takipçisi olması ligten değil zaten şampiyonlar liginde boy göstermesinden.

Cenk Tosun'un bonservis bedeli belli oldu | Goal.com

Son olarak bilmeden bir konuda sallamayalım lütfen iyi günler. :)

Ozanın şuan ki değeri en az 25 milyon euro. Oda ligin dandikliğinden. Ve bu çocuk ONSEKİZ YAŞINDA, artı bu çocuğun bu kadar çok takipçisi olması ligten değil zaten şampiyonlar liginde boy göstermesinden.

Cenk Tosun'un bonservis bedeli belli oldu | Goal.com

Son olarak bilmeden bir konuda sallamayalım lütfen iyi günler. :)
Ha 20-22 :). Ayrıca Cenk forvet ve pazarlamasınıda iyi yaptılar, clde kaç tane gol attı adam. Ozan seneyede clde iyi oynasın o zaman o parayı eder. Şu an için 25 hayaldir.

Ha 20-22 :). Ayrıca Cenk forvet ve pazarlamasınıda iyi yaptılar, clde kaç tane gol attı adam. Ozan seneyede clde iyi oynasın o zaman o parayı eder. Şu an için 25 hayaldir.

25 hayal olabilir ama 18-20 asla değil çok rahat verirler bu parayı. Aman kesinlikle satılmasın zaten ben bu çocuğu sağlam bir galatasaray kadrosuyla izlemek istiyorum şu leş kadroda değil. Hocamda aynı fikirdedir heralde. Birde şu var ederi bulunduktan sonra satılması olayı çok yanlış. Bu çocuk daha Fatih Terimle 6 ay bile çalışamadı. 1 senede çağ atlar. Büyük bir potansiyel

ozani devre arası almak isteyen takim 25 milyon euroyu gozden cikartmak zorunda hele ingiliz takimiysa bu paund +bonuslar isine gelen alsin

Bu takıma forvet alınsada bir cacık olmayacak izlenimi var takım resmen amatör oyuncu kaynıyor 1 gol yiyince mahalle takımı gibi oluyorlar

BİP SPOR ÖZEL HABER!

Ozan’a Bayern kancası...
G.Saray’ın genç savunmacısı Ozan Kabak, bu akşam Bayern Münih izleme komitesinden bir yetkili tarafından takip edildi.
Doğu tribünündeki 2018 numaralı locada misafir edilen Bayern Münih temsilcisi Ozan ile ilgili 10 sayfa kadar not tuttu!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mümkünse kimse alınmasın abi. Hiçbir devre arası transferinden hayır görmedik (sneijder drogba hariç). Sezon zaten gitti uefa tepemizde bence hiç gerek yok

Basaka yenilirsek sampiyonluk biter onun icin devre arasi bu sezon icin degil yeni sezon icin transfer yapilmali yani kalici genc oyuncular

Kimseyle sözleşme uzatmayın bana yeter transfer filan istemiyorum...
Lige zaten havlu attık...
Yeni transferleri yeni yönetim yapsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt