İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
Aslanisca haberlerinin çıkmaması canımı sıkıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yillik 800-1.2 ya fit’se gelsin. 3. Forvet olarak, lesh erenden 10kat daha iyiKrala vefa göstermen gözlerimi yaşarttı.
Burak ha.
Al Fifa'da oynat.
Ozanın şuan ki değeri en az 25 milyon euro. Oda ligin dandikliğinden. Ve bu çocuk ONSEKİZ YAŞINDA, artı bu çocuğun bu kadar çok takipçisi olması ligten değil zaten şampiyonlar liginde boy göstermesinden.Ozan için 15-20 şuan hayal raksmlar. O rakamlar olsa hemen satardık. Bjknin vida olayına benzer bu iş. Ha seneyede iyi oynar o zaman tamam, ki öyle bile olsa maksimum ederi 15-20 yi geçmez. Türkiyeden hiçbir oyuncuyu 15-20 den fazla satamazsın zaten. Ozanı takip ettiklerini düşünüyorum, altyapısı ajax, porto vs olsa 40 milyonda verirlerdi o ayrı.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ha 20-22Ozanın şuan ki değeri en az 25 milyon euro. Oda ligin dandikliğinden. Ve bu çocuk ONSEKİZ YAŞINDA, artı bu çocuğun bu kadar çok takipçisi olması ligten değil zaten şampiyonlar liginde boy göstermesinden.
Cenk Tosun'un bonservis bedeli belli oldu | Goal.com
Son olarak bilmeden bir konuda sallamayalım lütfen iyi günler.![]()
25 hayal olabilir ama 18-20 asla değil çok rahat verirler bu parayı. Aman kesinlikle satılmasın zaten ben bu çocuğu sağlam bir galatasaray kadrosuyla izlemek istiyorum şu leş kadroda değil. Hocamda aynı fikirdedir heralde. Birde şu var ederi bulunduktan sonra satılması olayı çok yanlış. Bu çocuk daha Fatih Terimle 6 ay bile çalışamadı. 1 senede çağ atlar. Büyük bir potansiyelHa 20-22. Ayrıca Cenk forvet ve pazarlamasınıda iyi yaptılar, clde kaç tane gol attı adam. Ozan seneyede clde iyi oynasın o zaman o parayı eder. Şu an için 25 hayaldir.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
madem öyle niye gençleri oynatmama yeminine girmişler. eren sinan oynata oynata takımın ecdadını elledilerLevent Tüzemen: "Hasan Şaş telefonda devre arasında Galatasaray'da bütün oyuncuların değişeceğini söylemiş."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi