Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önce savunmayi adam etmek lazim. Tarik serefsizinin sözlesmesi bitiyor, Mariano'yu 2.5-3 arasi bir bedelle Flamengo'ya okutuyoruz, Ömer Bayram'i Amiens'e sutluyoruz 1'e, Maicon'u 5-6'ya Araplara veya baska bir kulübe okutuyoruz. Ahmet comarini da Semih-Cenk Gönen gibi menajer komisyonuyla 1'e gönderiyoruz. Temizinden bir 10 milyon euro bonservis bedeli elde ediyoruz.

Sezon sonunda bedelsiz olarak sag beke Almamy Toure geliyor, sol beke 1 milyon euro'ya Bursa'dan Umut Meras'i aliyoruz. Kalan 9 milyon euro ile de 2 stoper rahatlikla bulunur. Ilk 11'e bir stoper mutlaka aliniyor, 4.stoper olarak da Ahmet'ten iyisi epey ucuza geliyor. Linnes'in sözlesmesi de 1 yil uzatiliyor.

gary
mariano
maicon
ozan
ömer
feghouli

bu arkadaşlar satılacak sanırım
Ozan yaza kadar satılmaz bence. Tabi uçuk bi teklif gelirse o ayrı. Gary mariano maicon ömer bayram ilk etapta satılacak isimler gibi duruyor.yeterli para elde edilirse satılacak diğer isimler yaza bırakılır

Yani bence de kimse alınmayacak sağ beke o yüzden Linnes 'i yazdım oraya geçen sene de aynı filmi izledik Ndiaye satıldı yerine orta saha alınmadan sadece sol bek transferi ile kapattık devre arasını Donk 'un orayı doldurmasını bekledik şimdi de Linnes 'in orayı doldurmasını bekleriz

Adam akıllı forvet transferi şart şu durumda Maicon giderse stoper şart Rodrigues gidecek gibi sol kanat transferi de şart o zaman bilmiyorum reis daha çok kimleri alacağımızdan ziyade kimleri satacağımızın önemli olduğu bir transfer dönemi olacak gibi

Mesela kimseyi satamazsak ne olacak ? bunu düşünmemiz lazım
Mariano / Rodrigues ikilisi giderse forvet & sol kanat transferleri yapılır
Maicon giderse forvet ve para kalırsa uygun bir stoper transferi yapılır

Arada da Ömer Bayram gibi 1-2 çok şart olmayan oyuncuyu satabilirsek en azından elimize belirli bir para geçer ...
Rodrigues in eksikliği sağlam bir forvet bence ama hoca satın diyorsa bana bir şey düşmez tabii. Bu sezon ki çoğu oyuncularımızın formsuzluğu forvet yüzünden. Ama hoca umutlu konuştu heralde yönetimle planlar falan yapılmıştır. Boşa sallamaz bu sefer diye umut ediyorum.

Maicon gidebilir. Ama şimdi oyuncu satmadan da oyuncu alamıyoruz. En iyisi city bir kaç oyuncu versin bize. Yoksa bir yeri dolduralım derken diğer bölge boş kalacak.

Defansı yönetecek kadar değil. Ama oynamadığında eksikliği hissediliyor. Önemli bir ruh kendisi.

Serdar'da Ozan'da iyi stoper kumaşları. Ozan ileride lider olabilir mi? O da hamleli oynamayı seviyor. Çok o tarzda olup da lider olan yok. Biraz Kompany sayılabilir.
Yok reis bence tam tersine oyuna ruhunu katan mücadele eden ve özellikle hamleli stoperler lider stoper olarak sayılıyor

Ramos ve Chiellini ikilisi sence savunma lideri değiller mi ? bence lider savunmacı deyince dünya üzerinde akla gelecek ilk isim ikisi olur

Serdar 'a gelince bence Serdar 'a haksızlık yapılıyor sakatlık ve maç kaçırma sorununu bir kenara koyuyorum Serdar bugün Avrupa da ne bileyim Napoli&Tottenham&Inter gibi bir takımda oynuyor olsaydı haynalıkla izliyor olurduk gerçekten abartmıyorum. Burada bir çoğuömuzun gelmesi için uzun süre beklediği adete savunmacılar kralı muamelesi gören Vida 'nın ne halde olduğunu görüyoruz
mevcut takımın lider savunmacısı da Serdar 'dır gerek mücadeleci yapısı oyuna ruhunu koymasıyla gerek mükemmele yakın hamleleriyle Serdar gerçekten çok önemli bir stoper ama yanında isim olarak örnek vermek gerekirse Barzagli gibi kusursuz savunma yapmasını bilen pozisyon bilgisi kademe bilgisi mükemmele yakın bir adamla oynaması gerekiyor ama Ozan-Serdar ikilisi 2 tane hamleli oyuncu hayatta olmaz mı olur neden olmasın ama dediğim gibi Serdar veya Ozan ikilisinin yanına Barzagli tipinde net savunmacı olan arkalarını temizleyecek birisini alıp diğer stoper olarak Serdar veya Ozan 'ı oynatmaktan yanayım ben

Ozan Kabak 'da aynı öyle hamleli oynayan öne çıkarak rakibi önde karşılayan bir oyuncu %90 başarılı oluyor bunda ama olası bir hatası gol getiriyor işte Serdar Ozan 'a bakarak biraz daha hazır daha çok bu savunmanın lideri benim der gibi oynuyor. Ama Ozan potansiyel olarak Serdar 'la filan değil De Light&Kamara&Upamecano gibi dünyanın en gözde genç stoperleri ile kıyaslanacak seviyede

Rodrigues in eksikliği sağlam bir forvet bence ama hoca satın diyorsa bana bir şey düşmez tabii. Bu sezon ki çoğu oyuncularımızın formsuzluğu forvet yüzünden. Ama hoca umutlu konuştu heralde yönetimle planlar falan yapılmıştır. Boşa sallamaz bu sefer diye umut ediyorum.

Maicon gidebilir. Ama şimdi oyuncu satmadan da oyuncu alamıyoruz. En iyisi city bir kaç oyuncu versin bize. Yoksa bir yeri dolduralım derken diğer bölge boş kalacak.
Bence Rodrigues 'in seviyesi belli. Mesela örnek vermek gerekirse ibresinde 200 km yazan Albea arabalar gibi ve geçen sene adam zirvesini gördü resmen ibreyi 180 km 'ye kadar zorladı diyebiliriz yani bir Albea arabanın normalde yapabileceğinden çok daha fazlasını verdi ama bu sürekli olacak bir husus değil

Tıpkı Burak Yılmaz gibi senelik form yakalamış bir adam Rodrigues benim gözümde ederini bulduğu anda satılacak oyunculardan yani. Evet iyi bir forvetle geçen sene Gomis ile yakaladığı uyuma benzer bir uyum yakalayıp başarılı olabilir ama ben hazır iyi bir talibi varsa satılmasından yerine ya daha garantili kaliteli Feghouli gibi ismi olan ya da Raphinha örneğim gibi 200 km ibresi olan Albea değil de ibresinde 330 km yazan bir M6 alınmasından yanayım

Aynı Ozan gibi tam olarak hazır değil hata yapar ama gelişeceğinin her maç üzerine koyacağının garantisi olan birisi Raphinha benim gözümde ve evet bizim ellimizde bir Bmw M6 'ya dönüşebilir

Bence Rodrigues 'in seviyesi belli. Mesela örnek vermek gerekirse ibresinde 200 km yazan Albea arabalar gibi ve geçen sene adam zirvesini gördü resmen ibreyi 180 km 'ye kadar zorladı diyebiliriz yani bir Albea arabanın normalde yapabileceğinden çok daha fazlasını verdi ama bu sürekli olacak bir husus değil

Tıpkı Burak Yılmaz gibi senelik form yakalamış bir adam Rodrigues benim gözümde ederini bulduğu anda satılacak oyunculardan yani. Evet iyi bir forvetle geçen sene Gomis ile yakaladığı uyuma benzer bir uyum yakalayıp başarılı olabilir ama ben hazır iyi bir talibi varsa satılmasından yerine ya daha garantili kaliteli Feghouli gibi ismi olan ya da Raphinha örneğim gibi 200 km ibresi olan Albea değil de ibresinde 330 km yazan bir M6 alınmasından yanayım

Aynı Ozan gibi tam olarak hazır değil hata yapar ama gelişeceğinin her maç üzerine koyacağının garantisi olan birisi Raphinha benim gözümde ve evet bizim ellimizde bir Bmw M6 'ya dönüşebilir
Evet birazda ben oldum sendromuna girdi. Penaltı yaptırtıp penaltıyı ben atayım gibilerinden.. Yeri doldurulursa gidebilir aramayız. Ama doldurulamazsa sıkıntı büyük. Şimdiden transfer haberleri geliyorsa demek ki bir çalışmalar çoktan başlamış.

Sence devre arasında kaynak oluşturmak için kesinlikle gitmesi gerekenler kimler?

Artık soru işareti olan adam almasınlar teknik heyet , scout ekibi bir zahmet nokta atışı transfer yapın vasat yada seviyemizin yanına yaklaşamayacak adamları izlemekten bıktım ...

Boyle oyunculari ilk biz bulmaliyiz reis. Moses Simon, Samuel Kalu, Raphinha, Trezeguet, Hassane Bande, Kouame, Krepin Diatta, bu tip oyunculari biz neden bulamiyoruz, illa 6-7milyon mu verelim, dogru piyasada tek enayi biziz sende haklisin.
Böyle oyuncular var reis aslında bulunması da inanılmaz zor değil mesela gözümüzün önündeki Cengiz için ne Altınordu 'da ne Başakşehir 'de ne de Roma 'da tutunamadığı dönemde en ufak bir çalışmamız kadromuza katma çabamız olmadı şimdi tüm dünyanın yakından takip ettiği 32 mil. € 'yu takımının reddetmesine sebep olabilecek bir futbolcu haline geldi Cengiz 'in bu seviyeleri görebileceğini bilmiyor muyduk biz ?

Veya Saint-Maximin taa Monaco 'ya bile gitmeden önce şu forumda oturduğumuz yerden bile haberimiz vardı böyle bir çocuğun varlığından

Ya scout ekibimiz gerçekten boş boş oturuyor ya da bulup sunduğu oyuncular beğenilmiyor / hazır görülmüyor tercih edilmiyor bizim gibi dar bütçeli ama sürekli başarı hedefi olan takımların yapabileceği iş değil scout transferi

yeteneğin kralı Bruma & Telles gibi oyuncular geldi takımımıza ne oldu ? birisini kiralık gönderip ümidimizi kestik hani Betis opsiyon kullansa veya yazın gelen Hollanda 'dan bir teklif vardı onu kabul etsek Bruma 'yı Bruma yapan peformansını hiç izleyemeyecektik o muazzam bir sezon geçirdiği halde bile anca 12 mil. € 'ya satabildik

Şimdi Avrupa 'nın piyasa değeri en yüksek sol beklerdin birisini biz Carole daha iyi yav teklif varsa satın gitsin diye 6 mil. € bonservis ile satmış bir takımız reis Raphinha 'nın 17/18 yaşında Brezilya 2. ligde oynayan halini alıp da Raphinha olmasını 2-3 sene bekleyecek futbol ortamı yok burada

Anca böyle şans eseri 10 senede bir Bruma/Telles gibi oyuncular denk gelir bize biz daha kendi elimizdeki Atalay-Yunus-Gökay-Celil-Ali Yavuz gibi çocuklara 1 dakika şans vermezken scout transferi yapmak diğer avrupa takımları keşfetmeden keşfetmek filan bana biraz hayal geliyor reis

Gelecek ay bosa cikacak olan Damiao Japon takimiyla anlasmis, sozlesmesi 1 yillik.

Artık soru işareti olan adam almasınlar teknik heyet , scout ekibi bir zahmet nokta atışı transfer yapın vasat yada seviyemizin yanına yaklaşamayacak adamları izlemekten bıktım ...
Maalesef taraftar hep isimli oyuncu istiyor. Arabistan'a transfer olan 85'li Jonathan Soriano'yu isteyen bile vardi. Yabanci kontenjanindan dolayi Bejing Guoan'da 10 maca cikmis forvet. Bize alsaydik Soldado kadar anca oynardi. Sürekli 30 yas ve üstü oyuncular alirsak bir yere varamayiz. Son kontratina imza atiyor Fernando, Mariano'lar. Yatiyorlar sonra.

Evet birazda ben oldum sendromuna girdi. Penaltı yaptırtıp penaltıyı ben atayım gibilerinden.. Yeri doldurulursa gidebilir aramayız. Ama doldurulamazsa sıkıntı büyük. Şimdiden transfer haberleri geliyorsa demek ki bir çalışmalar çoktan başlamış.

Sence devre arasında kaynak oluşturmak için kesinlikle gitmesi gerekenler kimler?
Yani inşallah Fatih Terim o transferler yapılacak / arkadaşlar aramızdan ayrılacak açıklamasını yaparken yönetim yine iş beceremezlik yüzünden hocayı yüz üstü bırakmazlar

Dediğin gibi reis hal / tavırlarına bakarak Rodrigues kendisini bu takımın yıldızı / ağası zannediyor kendi maç içinde 10 pozisyona sıçar hiçbir şey yok başka bir futbolcu Rodrigues 'e pas atmak yerine şut çeker / başka bir arkadaşını tercih ederse filan hemen bağırıyor zıplıyor teli atıyor
Mesela Ronaldo 'da yapıyordu Real 'de oynarken onu ama Ronaldo Real 'in ağasıydı / starıydı Rodrigues 'de Galatasaray 'ın starı olsun / ağası olsun yapsın o hareketleri ama yarım sezonluk formuyla kimse Galatasaray 'da o konuma gelemez ...

Maalesef taraftar hep isimli oyuncu istiyor. Arabistan'a transfer olan 85'li Jonathan Soriano'yu isteyen bile vardi. Yabanci kontenjanindan dolayi Bejing Guoan'da 10 maca cikmis forvet. Bize alsaydik Soldado kadar anca oynardi. Sürekli 30 yas ve üstü oyuncular alirsak bir yere varamayiz. Son kontratina imza atiyor Fernando, Mariano'lar. Yatiyorlar sonra.
Rendaş herkes ister ama o devirler geride kaldı bende isterim bir Arjen Robben hayranı olarak gelsin ama 4 milypn imza parası bonuslarla yıllık 5 milyon verip sezonun yarısını sakat olarak geçirecek ve dediğin gibi son garanti sözleşmesini yaptığı için paşalar gibi yatıp gidecek...Mantaliteyi değiştirerek ortalama maliyetlerde adamlar alarak sonrası için transfer hamlesi bulundurmamız şart elimizde ...

Gelecek sezon benim icin en onemli transfer 8 numara, duran top kullanabilen ve pas yapabilen bir 8 numara sart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt