- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Ikisi gelmeli bir yetmezAllan / Muriel / Pato
Bunlardan birisi g eee gelsin
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ikisi gelmeli bir yetmezAllan / Muriel / Pato
Bunlardan birisi g eee gelsin
Rodrigues & Maicon & Mariano üçlüsünden 2 kişi gider gidecek adamlara göre elimizdeki paraya göre şekillenir transfer planlarımız ...
Bunun ismi bizle çıktı mı selim ?gelicek bence yedek olarak
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunun ismi bizle çıktı mı selim ?
Hayırlısı o zaman izleyelim bakalım videolarını.Evet cıktı geçenlerde , klubude resmen dogrulamış teklif yaptıgımızı
Hayırlısı o zaman izleyelim bakalım videolarını.
Ah o muriel gelse çok değişik şeyler konuşuruz.4 transferi bitirdi iddası vardı gregore (ortasaha ) bayo (santrafor ) muriel (santrafor ) birde garry chaill
Ah o muriel gelse çok değişik şeyler konuşuruz.
Gregore ne alaka ama onu çözemedim.
Ben en az 4 transfer bekliyorum insAllah ocak ayına bırakmazlar ve anlaşmışlardır yoksa çok zor.Muriel en cok istedigim forvet benimde , gregore santosta oynuyor sanırım ortasaha oda taffarel önermiş olabilir genç bi oyuncu
Luka jovic mi renktaş güldürme nasıl gelirİNsallah Jovic gelir, mütiş oyuncu, frankfurtta oynuyor, 2-3 milyona alınabilir.....
Ben en az 4 transfer bekliyorum insAllah ocak ayına bırakmazlar ve anlaşmışlardır yoksa çok zor.
İNsallah Jovic gelir, mütiş oyuncu, frankfurtta oynuyor, 2-3 milyona alınabilir.....
Kimden kiraladılar ?Frankfurt'ta kiralik, daha 1.5 senesi var, ayrica 12.5m opsiyonu var kesinlikle kullanacaklardir simdi satmak isteseler 50m boyle devam ederse 1.5 seneye 100m eder
Luka jovic mi renktaş güldürme nasıl gelir
![]()