Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama dediğinize de katılıyorum takımı artık gençleştirmek lazım tamam Valencia muazzam bir oyuncu 1 sezon oynar 2. sezon oynar ama 3. sezon ne olacak ?

Bu tipte 1-2 oyuncunuz olursa takımda çok sırıtmaz ama tüm oyuncuları böyle belirli bir yaşın üzerindeki adamlarla yapmaya kalkarsak tinerciler gibi bir anda dibe vururuz ne ekonomik ve sportif olarak toparlanmamız kolay olmaz

Mariano/Fernando/Gomis gibi alırız geldiği sezon muazzam oynar ama 2. sezon ulan ne oldu bu adama diye bakarız işte arkasından

Miranda gibi Valencia gibi çok elit futbolcular olmadığı sürece 26 yaş sınırı koymamız gerekiyor transferlerimize ...

Bence Garry,Maicon,Mariano şeklinde bir paketleme olacak....442'ye dönebiliriz gibi geliyor bana

Muslera
Linnes-Ozan-Mangala-Nagatomo
Emre-Fernando-Ndiaye-Belhanda
Transfer-Transfer gibi

extra orta saha alınabilir

Bence Garry,Maicon,Mariano şeklinde bir paketleme olacak....442'ye dönebiliriz gibi geliyor bana

Muslera
Linnes-Ozan-Mangala-Nagatomo
Emre-Fernando-Ndiaye-Belhanda
Transfer-Transfer gibi

extra orta saha alınabilir
Mangala için kesinlikle Serdar 'ı kesmezdim ben tamam çabuk fizikli vs. ama Serdar Aziz kesinlikle Mangala 'dan daha güvenilir hatta şu kadar söyleyim Kompany-Miranda ayarında net bir stoper gelmediği sürece Ozan 'la da gelecek stoperle de her türlü forma rekabetinde önde olabilir (sakatlık/ceza olmadığı sürece)

Ben de 4-4-2 ye geçilmesini bekliyorum sürekli ama 4-4-2 ye geçmek için
2 tane nokta atışı forvet şart biri hareketli topla ilişkisi iyi Muriel&Pato gibi / Diğeri duvar olacak hava topu alacak rakibe amansız press yapacak S.Wagner /S.Rondon gibi biz 1 tane forvet bulamazken 2 tane nokta atışı forvet almamız imkansız gibi
kanatta oynayacak 2 oyuncu kanattan çok orta sahanın kanadı gibi oynaması gerekiyor Feghouli tamam ama sol kanatta bunu yapabilecek oyuncu yok elimizde Gaitan tarzında bir adam gerekli onun için
Elimizde merkezden hücum etmemizi sağlayan ciddi yatırım yaptığımız 2 oyuncu Emre ve Belhanda 'ya bu düzende kolay kolay yer bulamayız
Merkezde oynayacak oyuncu kesinlikle Ndiaye olmamalı bence 11/14 yılları arasındaki Selçuk gibi takımı merkezden yönetecek bir oyuncu olmak zorunda

Evet ben de çok istiyorum 4-4-2 'ye geçmeyi o alışık olduğumuz Fatih Terim oyun planında o anlayışta takımı izlemeyi ama devre arasında bunu yapabilecek ne zamanımız ne de paramız var

Ben de Mariano-Rodrigues-Maicon üçlüsünün satılacağını düşünüyorum ama mevcut oyun sistemimiz olan

Muslera
Linnes-Ozan-Serdar-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhana
Feghouli-Transfer-Transfer
Sisteminde devam edilmesinden yanayım ...
Bu iki transfer için de önerim
Forvet: Muriel / Pato / Sanabria
Sol kanat: A.Teixeira / Raphinha / Konoplyanka / Trezeguet

Ozan da gary de satılabilir ,iyi de olur .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rodrigues in eksikliği sağlam bir forvet bence ama hoca satın diyorsa bana bir şey düşmez tabii. Bu sezon ki çoğu oyuncularımızın formsuzluğu forvet yüzünden. Ama hoca umutlu konuştu heralde yönetimle planlar falan yapılmıştır. Boşa sallamaz bu sefer diye umut ediyorum.

Maicon gidebilir. Ama şimdi oyuncu satmadan da oyuncu alamıyoruz. En iyisi city bir kaç oyuncu versin bize. Yoksa bir yeri dolduralım derken diğer bölge boş kalacak.
garrynin eksigi kafa tasının içinde bir beyin olmaması

Mariano kesinlikle kalmalı adam her şeyiyle kalite. Takımda stoper, forvet ve ofansif ortasaha eksiği varken bir de sağ bek macerasına girmeye hiç gerek yok. Linnes gayretli tamam ama kalitesi sınırlı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rodrigues & Maicon & Mariano üçlüsünden 2 kişi gider gidecek adamlara göre elimizdeki paraya göre şekillenir transfer planlarımız ...

Ozan'ı satmaz hoca en az 1.5 yıl daha kalacağı gibi kariyer planlaması yapılır daha 18 yaşında

Şaka maka bir zamanlar Drogba'ya kızıyorduk bırak şu frikikleri diye.
Her pozisyonda topun basina gectigi icin kiziyorduk. 40metreden frikik kazanmisiz Drogba yine gidip topun basina geciyordu.

Eskiden frikik kazandigimizda bu gol olacak diye hissedebiliyoduk simdi o yok

Eskiden penaltilarda Muslera bunu kurtarir diyorduk simdi o da yok

Gittikce geriye gidiyoruz

Açılsın şu transfer dönemi artık isimde gecmiyor aldığımız oyuncuların daha 90 dakika maçlarını izleyip hayal kuracagim bunun keyfi bambaska ağa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt