Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fena oynanamamış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Genel sohbete yazmam gerekiyor biliyorum ama konuyla alakasız kendimle ilgili bir şey sormak istiyorum beyler; yayagecidinin bir tarafindayim karsimda da atiyorum 30 kisi de gecmeyi bekliyor neyse arabalar duruyor gecmeye başlıyoruruz. işte böyle durumda karşımdaki kalabalığın içinden geçerken başım dönüyor, bir kere de üni.de siniftayken 5-6 kişinin arasindan gecerken böyle olmuştu, sen hariç herkes bulaniklasiyor öyle sahneler var ya onun gibi oluyorum, googledan ilgili görseli bulamayinca örnek olarak yıllar önce izlediğim şu filmden bir sahneyi koyuyorum, aslında burdaki hissiyat bile karşılamıyor. 18.sn ye(ayrıca 36.sn)atlayın lütfen

Allah belamı versin yaşadım bu durumu, kalabalık arasından geçerken başının dönme olayı bir tek bana mı oluyor? Biliyorum kimse okumayacak, gecenin saat 4 ü deli kovalamış gibi forumda takılıp soru soruyorum sma

Sneijder kendi bonservisini alıp gelir üstünede yıllık €1m’ye oynar çağırsak..

33farl5.jpg

:cry::cry::cry:

Ben bir adet Gabriel Jesus tarzı Santrafor istiyorum.

Fransa liginde gurbetçi gençler zeki ve bozok hergün şov yapıyorken ve milli takımda görevliyken bu çocukların tüm verileri elinde olmasına rağmen.
Gelir gelmez ömer,akbaba,ndiaye ve donk'u aldıran terim bir daha transfere karışmasın .

Bu iki genç sadece göz önüne çıkmış isimler daha binlercesinin verisi terimin önündeydi ama bir tanesini bile ne teklif etti ne de almaya yeltendi.

Kimse demesin donk ve ndiaye bonservissiz geldi diye.
O ikisine verilen yıllık ücretler ile ne gençler bulunur.
Kuzey avrupada 1-3 milyon arasına patlama yapmamış gençler cok ragat alınır..

SON DAKİKA
-----------------------------------------------------------------------------
Zimbabve basını yazdı ve bu iş bitti..
Arsenal, Danny Welbeck'e Galatasaray'a imza atması için izin verdi.
-----------------------------------------------------------------------------

898d024bb0a78bc5555925797eb1f221.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Koskoca Galatasaray Seleznov'dan iyisini bulamiyorsa kulube anahtari vursunlar.Omer Bayram,Mugdat transferi daha yeni oldu.Bunlardan ders alinmadiysa soyleyecek bir sey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt