Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine origi ler cahil'ler fabregas lar havada uçuşuyor. Bir de iki forvet söylemi var. Bu konuya inancım yok açıkça yazayım ereni yollamak çok zor = bir forvet ancak alırız, diğer transferler içinde son iki günü bekleriz belki biriler vagner Love gibileri serbest bırakır diye.

Miranda bildiğim kadarıyla 1 sezon daha uzattı sözleşmesini ama öyle eskisi gibi forma bulamıyor biraz daha 2. planda kalmış gibi takımından koparmak çok imkansız değil Miranda 'yı

Dediğin gibi Miranda-Cahill-Kompany hangisi gelirse gelsin takım defansına çağ atlatır ama soru o işte gelirler mi ? mesela ben senelerdir ManCity ile EPL 'de mücadele etmiş kaptanlık yapmış Kompany 'nin yerinde olsam STSL 'ye gelmem çok kolay olmazdı ...
Ben bu saydiklarin içinde en önce mirandayı isterim yaş olarak diğerlerinden büyük ama çok begenirim kendisini.

Elvir Koljic

CS U Craiova

(30.6.2022) Santrafor

23 yaşında - 1,91 boy

Sağ ayaklı

104 resmi maç 43 gol 8 asist

Bu sezon Krupa'da 7 maçta 8 gol, Craiova'da 8 maçta 8 gol

2 kez A Milli

Tahmini Piyasa Değeri: € 700k

Dembelenin attığı golde hızlı bir oyuncunun beyninde oldumu neler yapabileceğini gösteriyor.

10mivqg.jpg

1f399.png
Fatih Terim: "Transfer görüşmeleri yapıyoruz. Yaşlı değil, genç oyuncular istiyoruz. Mevcut ekonomik şartlarda bir şeyler yapacağız."

1f399.png
Fatih Terim: "Bazı arkadaşlarla yollarımızı ayıracağız. Ancak bu alışverişlerde Galatasaray'ın kaybetmemesini istiyoruz. Kadromuzda eksikler var. Devre arası takviyeler olacak. Ocak ve Temmuz'da alacağımız oyuncu sayısı yüksek olabilir."

1f399.png
Fatih Terim: "Kaçırdığımız golleri kaçırmak için önemli bir golcü olmaya gerek yok. Başka problemler var herhalde."

Eger Ozan'dan gercekten 15 20 civari para gelirse o parayla Brezilyadan 20 - 22 yas arasi garanti katki verecek 8 numara icin harcardim.

Rodriguez satılıp babel alınabilir kargalardan. Tolgayda eren derdiyokla takaslasak cok iyi olur . Mugdatlada slezynov takası yedek forvet için cok iyi hamlelet olur . Maicon satılıp konpany tarzı vinner bi stoper alınıp kalan paraylada birinci sınıf bi forvet alınıp yola devam edilmeli :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt