Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mariano & Rodrigues gider Muriel & Raphinha ikilisi gelirse

Muslera
Linnes-Ozan-Serdar-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Muriel-Raphinha

Bence en azından hücum gücü olarak bayağı iyi hale gelirdi takımımız. Şu ana kadar haberleri çıkmasa da Maicon eğer Arabistan 'a giderse iyi bir stoper transferi daha yapılır ve savunmamız da en azından belli bir seviyeye ulaşır
Linnes tek başına götüremez.

Flamengo, Mariano için Galatasaray'a 2.5 milyon euro teklif etti. Mariano'nun da bu teklife 'hayır' demediği ve kulübün kabul etmesi halinde olumlu yanıt vereceği belirtildi. Son kararı Fatih Terim verecek. (Futbol Arena)

Mariano & Rodrigues gider Muriel & Raphinha ikilisi gelirse

Muslera
Linnes-Ozan-Serdar-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Muriel-Raphinha

Bence en azından hücum gücü olarak bayağı iyi hale gelirdi takımımız. Şu ana kadar haberleri çıkmasa da Maicon eğer Arabistan 'a giderse iyi bir stoper transferi daha yapılır ve savunmamız da en azından belli bir seviyeye ulaşır
Sporting Raphinha'yi hayatta birakmaz reis. Sezon sonu bosa cikacak olan Markovic daha gercekci bir hedef olur.

Soriano kaçtı sıra alanda oda kaçar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mangala alınıp yedek oturtulacak bir oyuncu mu? Ozan serdarın arkasında bekleyebilir mi yoksa 11'i zorlar mı

11'e girer bence Serdar yerine. Ama uzun süredir oynamadığı için hantallaşmış olabilir. Üçü rotasyona girecektir. Ama ben en çok Ozan'ın oynacağını düşünüyorum bizden gidene kadar.

Sene sonu veya 1-2 yıl sonra Ozan gidebilir ama o zamana kadar 11 oynar aksilik olmazsa.

Linnes tek başına götüremez.
Arkadaş anlamadım ki A.Valencia takımından ayrılacak diyoruz yaşlı diyorsunuz Mariano oynuyor Linnes niye oynamıyor diyorsunuz Linnes 'i kadroya yazıyoruz Linnes tek başına götüremez oluyor. Mariano satılacak diye formun çoğu göbek atacak kıvama geldi

Sadece senin özelinde demiyorum reis sağ bek konusunda ne yapsam ne desem bir türlü form ahalisi mutlu olamadı

Ben teklifimi yazmıştım eğer Mariano kesin olarak gidecekse hemen bugün A.Valencia 'yı ikna çalışmalarına başlayalım ...

11'e girer bence Serdar yerine. Ama uzun süredir oynamadığı için hantallaşmış olabilir. Üçü rotasyona girecektir. Ama ben en çok Ozan'ın oynacağını düşünüyorum bizden gidene kadar.

Sene sonu veya 1-2 yıl sonra Ozan gidebilir ama o zamana kadar 11 oynar aksilik olmazsa.
Bizde lider stoper eksikliği var serdarı lider bir stoper olarak görüyor musun?

Arkadaş anlamadım ki A.Valencia takımından ayrılacak diyoruz yaşlı diyorsunuz Mariano oynuyor Linnes niye oynamıyor diyorsunuz Linnes 'i kadroya yazıyoruz Linnes tek başına götüremez oluyor. Mariano satılacak diye formun çoğu göbek atacak kıvama geldi

Sadece senin özelinde demiyorum reis sağ bek konusunda ne yapsam ne desem bir türlü form ahalisi mutlu olamadı

Ben teklifimi yazmıştım eğer Mariano kesin olarak gidecekse hemen bugün A.Valencia 'yı ikna çalışmalarına başlayalım ...
Yok yanlış anlamadım güzel söylüyorsun ama işte asıl sıkıntı orda sağ beke almazlar birini. Yazın olsa neyse. Akılları forvette onların.

Sporting Raphinha'yi hayatta birakmaz reis. Sezon sonu bosa cikacak olan Markovic daha gercekci bir hedef olur.
Bence çok imkansız bir transfer değil reis sezona mükemmel başlayamadı Raphinha sonra üzerine bir de sakatlık eklendi bence Raphinha 'ya verdikleri 6.5 mil. € bonservis ile kapılarını çalarsak çok zorluk çıkarmazlar. Eğer Rodrigues için söylenen 12 mil. € doğruysa bir zahmet 6.5 mil. € 'yu da Raphinha 'ya ayıralım

Benim bu transferde aklımı çelen tek konu Raphinha 'nın sakatlığı ne ? ne zaman dönecek ?

Bizde lider stoper eksikliği var serdarı lider bir stoper olarak görüyor musun?

Defansı yönetecek kadar değil. Ama oynamadığında eksikliği hissediliyor. Önemli bir ruh kendisi.

Serdar'da Ozan'da iyi stoper kumaşları. Ozan ileride lider olabilir mi? O da hamleli oynamayı seviyor. Çok o tarzda olup da lider olan yok. Biraz Kompany sayılabilir.

Mangala alınıp yedek oturtulacak bir oyuncu mu? Ozan serdarın arkasında bekleyebilir mi yoksa 11'i zorlar mı
Beyler mangala bu ne yedekliğinden ne serdar azizinden bahsediyorsunuz :D Bu adam city nin stoperliğini yapmış avrupanın üst düzey stoperlerinden biriydi. Serdar azizi donunda sallar üstüne bi de puro yakar

Yok yanlış anlamadım güzel söylüyorsun ama işte asıl sıkıntı orda sağ beke almazlar birini. Yazın olsa neyse. Akılları forvette onların.
Yani bence de kimse alınmayacak sağ beke o yüzden Linnes 'i yazdım oraya geçen sene de aynı filmi izledik Ndiaye satıldı yerine orta saha alınmadan sadece sol bek transferi ile kapattık devre arasını Donk 'un orayı doldurmasını bekledik şimdi de Linnes 'in orayı doldurmasını bekleriz

Adam akıllı forvet transferi şart şu durumda Maicon giderse stoper şart Rodrigues gidecek gibi sol kanat transferi de şart o zaman bilmiyorum reis daha çok kimleri alacağımızdan ziyade kimleri satacağımızın önemli olduğu bir transfer dönemi olacak gibi

Mesela kimseyi satamazsak ne olacak ? bunu düşünmemiz lazım
Mariano / Rodrigues ikilisi giderse forvet & sol kanat transferleri yapılır
Maicon giderse forvet ve para kalırsa uygun bir stoper transferi yapılır

Arada da Ömer Bayram gibi 1-2 çok şart olmayan oyuncuyu satabilirsek en azından elimize belirli bir para geçer ...

Bence çok imkansız bir transfer değil reis sezona mükemmel başlayamadı Raphinha sonra üzerine bir de sakatlık eklendi bence Raphinha 'ya verdikleri 6.5 mil. € bonservis ile kapılarını çalarsak çok zorluk çıkarmazlar. Eğer Rodrigues için söylenen 12 mil. € doğruysa bir zahmet 6.5 mil. € 'yu da Raphinha 'ya ayıralım

Benim bu transferde aklımı çelen tek konu Raphinha 'nın sakatlığı ne ? ne zaman dönecek ?
Boyle oyunculari ilk biz bulmaliyiz reis. Moses Simon, Samuel Kalu, Raphinha, Trezeguet, Hassane Bande, Kouame, Krepin Diatta, bu tip oyunculari biz neden bulamiyoruz, illa 6-7milyon mu verelim, dogru piyasada tek enayi biziz sende haklisin.

gary
mariano
maicon
ozan
ömer
feghouli

bu arkadaşlar satılacak sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt