Sergio Oliveira: "Hatalarımı telafi edeceğim. Biz şampiyon olacağız!"

Her rakip orta saha seni donuna sokup çıkardı. Sezona iyi başladın vbu halin ne böyle

Bu işi sezon sonuna bırakıp kendisine destek olalım artık yolun sonundayız canın sağolsun diyemiyorum tabiki ama telafi için destekleyeceğiz napalım

Miçö'ye biraz maç ritmi kazandirsa bunu çoktan kesmişti. Hata Buruk'ta çok net. Takımına hükmedeceksin. Takımını tanıyacaksınız.

Bu hataları Taylan da yapıyordu onun aldığı paraya duracaksan dur yoksa yol al.

"Buraya uzun yıllar kalmaya geldim" Bu cümle yedirdiğin golden daha çok üzdü. Defol.

Maalesef fizik direnç sıfır oluyor orta sahada sen oynayınca

Vallahi geldiği gün 4 senelik anlaşmanın bir tarafımızda patlayacağını konu başlığında yazmıştım. Yaz transfer dönemi boyunca Cenk Ergün'ün yaptığı tek transfer bu idi, onun da ne şartlar da olduğu geçmişte yaptığı transfer sözleşmelerinden malum. Sezon sonu bir taliplisi çıkar inşallah yoksa kalan yıllar geçmez.

oglum çimleri mi kemiriyorsun hırsından ne yapıyorsan yap ama göster bize. hırs göremiyoruz sende hırs. problem o. cool olmak iyidir tamam ama hırs olmadan olmaz bu iş. oyna kalan maçlarda affettir kendini

instagramda paylasımının altına saldırınız

Ayatkta durda önce sonra hatayı telafi edersin bu kadar bitik fiziği nasıl olabilir topu alıp dönene kadar gün geçiyor

Şimdi tüm rakipler sana basıcak . Yandık ki ne yandık

utanmaz herif, 2 golü yedirdin, penalti yaptiriyordun hakem verse kimse bisey diyemez, kirmizi yiyecektin, maci vermek icin elinden geleni yaptin

Basima bir sey gelmeyecekse tum hata Okan'da.
Eninde sonunda golu yiyecektik ama sadece izledi

Geri
Üst Alt