Berk Altuntaş
Parçalı Üye
- 29 Nisan 2019
- 4.155
- 2.435
- 1.148
Fizik kondisyon yerlerde malesef.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyini verse birşey diyemez ya ? eline felan çarpmıyorutanmaz herif, 2 golü yedirdin, penalti yaptiriyordun hakem verse kimse bisey diyemez, kirmizi yiyecektin, maci vermek icin elinden geleni yaptin
Buna kesinlikle katılıyorum. Onu boşken top sürmeyen heriflerle bir illlet olurum. Gitmese bile önüne oyuncu alinmaliKanka sene sonu git yeter ya senden kralı olmaz gerçekten.
Bu da ders olsun temposuz ortasaha almayacaksın...
yemezdik ac bak daha ikinci yari bagira bagira oliveirayi cikart dedik. herkes ayni kafadaydi. dakika 54te cildiriyirdum 60. dakikayi bekleme artik diye. su td lerun birtanesi bile akilli degil. 33. dakika niye degistirmezler. baktin kotu 50. dakika niye degistirmezsin be adam. ikinci yariya degisikligi yapip neden cikmazsin. 90. dakikada rakipler oyuncu degistirip maci sogutmaya, dakika doldurmya acalisirken 90da kim ne yapacak adam aliyorsun. hep ayni dakikalar 60 80 90Basima bir sey gelmeyecekse tum hata Okan'da.
Eninde sonunda golu yiyecektik ama sadece izledi
Yaw iste cikarsaydi yemezdik. Cikarmadigi icin paso pozisyon verdikyemezdik ac bak daha ikinci yari bagira bagira oliveirayi cikart dedik. herkes ayni kafadaydi. dakika 54te cildiriyirdum 60. dakikayi bekleme artik diye. su td lerun birtanesi bile akilli degil. 33. dakika niye degistirmezler. baktin kotu 50. dakika niye degistirmezsin be adam. ikinci yariya degisikligi yapip neden cikmazsin. 90. dakikada rakipler oyuncu degistirip maci sogutmaya, dakika doldurmya acalisirken 90da kim ne yapacak adam aliyorsun. hep ayni dakikalar 60 80 90
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
net carpma varNeyini verse birşey diyemez ya ? eline felan çarpmıyor
cok sinirliyim renktas. o golu bile yemezdik diykrdum aslinda. okana suan o kadar gicigim ki anlatamam. son mesajlarim haftalardir hep ayni bu dubois sana ne yapti. kac haftadir ayni seyi yazdim yakiyorsun takimi diye dubois ve berkan oynasin en azindan gol yemeyiz demekten dilimde tuy bitti. yani sana katiliyorum ama o golu bile yemezdik diye dusunuyorumYaw iste cikarsaydi yemezdik. Cikarmadigi icin paso pozisyon verdik
Ayağına çarpıyornet carpma var
Net gözlerine baktırman gereknet carpma var
Miçö yerine ndiaye almak gerekiyorduMiçö'ye biraz maç ritmi kazandirsa bunu çoktan kesmişti. Hata Buruk'ta çok net. Takımına hükmedeceksin. Takımını tanıyacaksınız.
Evet, 2 yariya baslamadan cikarmasa pozisyon vermezdik. Gedson paso dikine kosuyor, onun da yanina Berkan'i koymaliydik. Okan buyuk hayal kirikligi oldu. Yildizlari kusturmeyeyim diye mac vermeye basladik.cok sinirliyim renktas. o golu bile yemezdik diykrdum aslinda. okana suan o kadar gicigim ki anlatamam. son mesajlarim haftalardir hep ayni bu dubois sana ne yapti. kac haftadir ayni seyi yazdim yakiyorsun takimi diye dubois ve berkan oynasin en azindan gol yemeyiz demekten dilimde tuy bitti. yani sana katiliyorum ama o golu bile yemezdik diye dusunuyorum
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
instagramdan attığı gazlı storylerle bizi şampiyon yapacakmışActigi selcuk modu ile mi kendini affettirecekmis?
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi