Sergio Oliveira: "Hatalarımı telafi edeceğim. Biz şampiyon olacağız!"

Bu sefer maçı değil de şampiyonluğu vererek mi telafi edeceksin? Uzak dur sezon sonu da uza!

Neyse maç bitti sinirim geçti hadi dobarlan uzun saç lig bitsin oturup konuşuruz seninle ama şu an tam destek .

Basima bir sey gelmeyecekse tum hata Okan'da.
Eninde sonunda golu yiyecektik ama sadece izledi
yemezdik ac bak daha ikinci yari bagira bagira oliveirayi cikart dedik. herkes ayni kafadaydi. dakika 54te cildiriyirdum 60. dakikayi bekleme artik diye. su td lerun birtanesi bile akilli degil. 33. dakika niye degistirmezler. baktin kotu 50. dakika niye degistirmezsin be adam. ikinci yariya degisikligi yapip neden cikmazsin. 90. dakikada rakipler oyuncu degistirip maci sogutmaya, dakika doldurmya acalisirken 90da kim ne yapacak adam aliyorsun. hep ayni dakikalar 60 80 90

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yemezdik ac bak daha ikinci yari bagira bagira oliveirayi cikart dedik. herkes ayni kafadaydi. dakika 54te cildiriyirdum 60. dakikayi bekleme artik diye. su td lerun birtanesi bile akilli degil. 33. dakika niye degistirmezler. baktin kotu 50. dakika niye degistirmezsin be adam. ikinci yariya degisikligi yapip neden cikmazsin. 90. dakikada rakipler oyuncu degistirip maci sogutmaya, dakika doldurmya acalisirken 90da kim ne yapacak adam aliyorsun. hep ayni dakikalar 60 80 90

Yaw iste cikarsaydi yemezdik. Cikarmadigi icin paso pozisyon verdik

Yaw iste cikarsaydi yemezdik. Cikarmadigi icin paso pozisyon verdik
cok sinirliyim renktas. o golu bile yemezdik diykrdum aslinda. okana suan o kadar gicigim ki anlatamam. son mesajlarim haftalardir hep ayni bu dubois sana ne yapti. kac haftadir ayni seyi yazdim yakiyorsun takimi diye dubois ve berkan oynasin en azindan gol yemeyiz demekten dilimde tuy bitti. yani sana katiliyorum ama o golu bile yemezdik diye dusunuyorum

Ne hatasından bahsediyorsun top oynamadıktan sonra hata yapmasan ne olacak sanki

cok sinirliyim renktas. o golu bile yemezdik diykrdum aslinda. okana suan o kadar gicigim ki anlatamam. son mesajlarim haftalardir hep ayni bu dubois sana ne yapti. kac haftadir ayni seyi yazdim yakiyorsun takimi diye dubois ve berkan oynasin en azindan gol yemeyiz demekten dilimde tuy bitti. yani sana katiliyorum ama o golu bile yemezdik diye dusunuyorum

Evet, 2 yariya baslamadan cikarmasa pozisyon vermezdik. Gedson paso dikine kosuyor, onun da yanina Berkan'i koymaliydik. Okan buyuk hayal kirikligi oldu. Yildizlari kusturmeyeyim diye mac vermeye basladik.

Geri
Üst Alt