Sergio Oliveira Kadro Dışı Bırakıldı

Bench press yapamayan bir adamdı sıkıntı yok

Ben 45 dakikalık oyuncu değilim beni ilk 11 oynatmak zorundasın demiş hocaya.
45 dakikalık oyuncu değilim kısmına katılıyorum ben hayatımda bundan daha doğru olarak cümlenin içinde geçen “ben oyuncu değilim” kısmı daha doğru bir tespit olabilirdi.

Gomis ilk yarı bizi kurtarmıştı, takımda saygısı da vardı.
Oliveira'nın da takım içinde Mertens başta olmak üzere iyi arkadaşlıkları var. Zaten bireysel bir özürle olmaz muhtemelen takım arkadaşlarının desteği de gelirse affedilir ancak hoca tarafından. Gomis'in yaptığı şey de normalde affedilecek şey değildi.

Karakterli sandığım bir futbolcuydu. Yazıklar olsun sana.

İhtiyyacımız yok, buna ndombele de bu kadar oynuyordu. Auirier iyi çıksa da kaanı orta sahaya koysak torreirayı 8 numaraya ligi bitirsek

mükemmel ve yerinde bir hareket son 1 senedir yarardan çok zararı vardı.Halil gibi bir topçu

Kuzey afrikalı arap ve portekizli almayalım mümkünse bi daha
Aynen Kuzey Afrikalıların yanında İspanyol ve Portekizli oyuncular bize uygun değil. Aslında bu beni şaşırtmadı Portekiz ve İspanya coğrafi olarak Mağrip'e yakın (Fas ve Cezayir)...

Bu heralde küfür etti, ne olursa olsun bir hoca oynamak isteyen oyuncuyu sever ve ne türlü tepki verirse versin affederdi.
Ağır bir şeyler olmuş anlaşılan.

Şak diye ndonbeleyi de kadro dışı bırakacaksın sonra şak diye aurier i sonra zahaya sözlü bir uyarı....
Mesela yani ...

Geri
Üst Alt