- 28 Temmuz 2019
- 46.750
- 47.892
- 3.633
Bench press yapamayan bir adamdı sıkıntı yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis ilk yarı bizi kurtarmıştı, takımda saygısı da vardı.Özür dileyip takıma katılır 1-2 haftaya. Gomis olayına benzedi. Sezon sonu her halükarda gönderilmeli ama. Yatıp paramı alayım mantalitesinde bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Angelino gibi gider.
45 dakikalık oyuncu değilim kısmına katılıyorum ben hayatımda bundan daha doğru olarak cümlenin içinde geçen “ben oyuncu değilim” kısmı daha doğru bir tespit olabilirdi.Ben 45 dakikalık oyuncu değilim beni ilk 11 oynatmak zorundasın demiş hocaya.
Oliveira'nın da takım içinde Mertens başta olmak üzere iyi arkadaşlıkları var. Zaten bireysel bir özürle olmaz muhtemelen takım arkadaşlarının desteği de gelirse affedilir ancak hoca tarafından. Gomis'in yaptığı şey de normalde affedilecek şey değildi.Gomis ilk yarı bizi kurtarmıştı, takımda saygısı da vardı.
Aynen katılıyorum .gs tarihinin en kötü 8 numarasi
gs tarihinin en kötü 8 numarasi
Aynen Kuzey Afrikalıların yanında İspanyol ve Portekizli oyuncular bize uygun değil. Aslında bu beni şaşırtmadı Portekiz ve İspanya coğrafi olarak Mağrip'e yakın (Fas ve Cezayir)...Kuzey afrikalı arap ve portekizli almayalım mümkünse bi daha