Cevap: # Sergio Romero
Eger transferi gerceklesirse benim icin Unal Aysal'in yonetiminin yaptigi ilk buyuk hata olmus olur; ben bu adami Ocak ayinda transfer soylentisi ciktiginda oradan buradan arastirdim ve transferi gerceklesmediginde "Allah korudu!" dedim. Hani bazi futbolcular vardir ya; manken midir topcu mudur nedir belli degildir; bu da onlardan birisi iste. Kisaca artist! Ama o kadar yani! Bize nasil kaleci lazim oldugu konusunda herhalde hem fikirizdir artik Mondragon gittiginden beri yasadiklarimiz yuzunden; basit goller yemesin, arada mucizevi birseyler yapsin, bizi delirtmesin yeter; Biz boyle bir kaleci istiyoruz degil mi? Allah belami versin, bu Romero denen herifin ne Ufuk'tan ne Aykut'tan hic bir geri kalir yani yok bu konuda. Youtube'dan falan videolarini izlemeyin, orada sadece beyfendinin kurtarislarini goreceksiniz; cunku bir kaleci hakkinda yaptigi kurtarislardan degil, hangi golleri yediginden onun ne kadar iyi, ne kadar kötü kaleci oldugunu cikarabilirsiniz; yoksa ben size Hayrettin'in yaptigi kurtarislardan bir video yaparim, bu adam neden Barcelona'ya, Manchester'a zamaninda gitmemis diye merak eder durursunuz. Ne Saracoglundan ne de Inonu'den bu adam kaledeyken asla cikamayiz; Zapata'yi bile on kere tercih ederim bu folloşa. Allahim, insallah transfer olmaz, insallah Fatih Terim biraz detayli inceler de oyle karar verir kaleci konusunda.