# Sergio Romero

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sergio Romero

Çok harika bir kaleci, taffarel ve mondi'den sonra uzun yıllar hiç kaleci aramayız bu adamı alırsak çok ama çok istiyorum gelmesini ama zor görünüyor... :(

gelecek gibi. ama sadece bir his.

zapata gelir. bu adama umduğumuzla kalırız.

Bugün açıklanır bu Transfer.

Artık adam akıllı bir kaleci alalım. Nedir bu Galatasarayın kalecilerden çektiği

a49eb0d3.jpg

Romero transfer haberlerini bu başlık altından paylaşabilir ve takip edebiliriz.​

Cevap: Sergio Romero Transfer Haberleri

Ünal başkanın açıklamalarından sonra gerçekçi gelmedi bana

Umarım doğrudur, çok beğendiğim bir kaleci.

Dengesizin önde gideni. Tek olumlu referansi Maradona'nin milli takiminda kaleci olmasi, ama adi üstünde Maradona gibi teknik direktörlükten zerre anlamayan birinin takimi.

Kesinlikle alinmamali her an her hatayi yapabilecek bir adam...Arjantin milli takiminda yokluktan oynuyor...Frey gibi bir adami almak varken bunu alirsak cok yanlis yapariz...Mukemmel kaleci olsa bugune coktan ucmustu...Frey dedigimiz adam sakatlanana kadar 15-20 milyon euro istenen bir kaleciydi herkesin gozdesiydi

Kendini ispatlamış kaleciler lazım takımımıza

Romero kendini ispatlama asamasında. Leo Franco'da oldugu gibi orta klasman bir kaleci alıp yeni bir kumara atmaya gerek yok. Bir kac milyon fazla ver garanti altına al kaleyi, Aysal yönetiminin mantıgının bu olduguna eminim.

Kale icin tek aday var oda frey sus sesimizi baskan

Her zaman Arjantin'li kalecilere karşı içimde bir önyargı oluşmuştur. Romero haberleri son günlerde oldukça çok çıkmaya başladı. Olur da gelme ihtimali gerçekleşirse, umarım beni yanıltır ve uzun yıllar Galatasaray'a hizmet eder.

Eger transferi gerceklesirse benim icin Unal Aysal'in yonetiminin yaptigi ilk buyuk hata olmus olur; ben bu adami Ocak ayinda transfer soylentisi ciktiginda oradan buradan arastirdim ve transferi gerceklesmediginde "Allah korudu!" dedim. Hani bazi futbolcular vardir ya; manken midir topcu mudur nedir belli degildir; bu da onlardan birisi iste. Kisaca artist! Ama o kadar yani! Bize nasil kaleci lazim oldugu konusunda herhalde hem fikirizdir artik Mondragon gittiginden beri yasadiklarimiz yuzunden; basit goller yemesin, arada mucizevi birseyler yapsin, bizi delirtmesin yeter; Biz boyle bir kaleci istiyoruz degil mi? Allah belami versin, bu Romero denen herifin ne Ufuk'tan ne Aykut'tan hic bir geri kalir yani yok bu konuda. Youtube'dan falan videolarini izlemeyin, orada sadece beyfendinin kurtarislarini goreceksiniz; cunku bir kaleci hakkinda yaptigi kurtarislardan degil, hangi golleri yediginden onun ne kadar iyi, ne kadar kötü kaleci oldugunu cikarabilirsiniz; yoksa ben size Hayrettin'in yaptigi kurtarislardan bir video yaparim, bu adam neden Barcelona'ya, Manchester'a zamaninda gitmemis diye merak eder durursunuz. Ne Saracoglundan ne de Inonu'den bu adam kaledeyken asla cikamayiz; Zapata'yi bile on kere tercih ederim bu folloşa. Allahim, insallah transfer olmaz, insallah Fatih Terim biraz detayli inceler de oyle karar verir kaleci konusunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt