# Sergio Romero

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sergio Romero

Kazim, Culio ve muhtemelen gelecek 1 veya 2 isim daha ?

Bu arada Baros iyilestimi?

Kötü olsa Arjantin milli kalesini korurmu? Yapmayın etmeyin..

İyi-kötü diye değerlendirmekten ve Romero'dan tamamen bağımsız artık böyle sığ düşüncelerden kurtulalım diyorum. Bunun "Elano kötü olsa Brezilya'da oynar mı?", "Rijkaard bu boru mu, bir bildiği vardır.", "Servet-Gökhan Milli takım defansı, boru mu." gibi uzayıp gidecek bir sürü yanıldığımız örneklerini görmüşken hala böyle şeyleri kıstas almamızı anlamıyorum. BUnun Fm oynayarak oyuncu değerlendirmekten, önermekten bir farkı yok benim gözümde. Ama lütfen kişisel algılama, genel olarak hepimiz böyleyiz.

Romero'ya gelince ben şahsen Dünya Kupasın'da Milli Takım'da güven vermeyen ve başarısız bir performans gösterdiğini düşünüyorum. Refleksleri çok kuvvetli, tek başına maç aldığı da olacaktır -ki bunu Leo Franco geldiğinde de söylemiştim- ama kalede güven vermiyor, o yönden biraz dengesiz, bir standardı olmayan bir kaleci. Maç aldığı kadar maç da verebilecek bir kaleci yani. Ayrıca koskoca futbol ülkesi Arjantin bugün aklımızda kalan kaç tane kaleci yetiştirmiş, onu da düşünmek lazım. Bunu bir kıstas olarak almamak gerek.

Hollanda'da kendisini izleme fırsatım olmadı açıkcası ama istatistiklerine baktığımızda Hollanda gibi bir ligde 2 sene önce yediği gol ve kalesini gole kapadığı maç sayısı etkileyici diyebiliriz. Ama dediğim gibi Hollanda'daki performansını hiç izlemediğim için o konuda bir yorum yapamam, Hollanda'da yaşayan renktaşlarımıza güvenmek gerekiyor ki bu konuda da çelikili yorumlar görüyorum. Kısaca bana Dünya Kupasın'daki performansıyla Romero büyük paralar ve yabancı konetnjanımızı harcayarak kalemizi emanet edip rahat rahat maç izleyebileceğimiz bir kaleci değil. Umarım Az Alkmaar kariyeri daha parlaktır. :)

Kaleciye kadar daha bir sürü eksik var takımda.

Aykut'un varlığı ile yokluğu bir fakat Ufuk götürür.

Gerek yok kaleciye. Orta saha lazım orta saha. Yönetimin bu kadar kör olduğuna inanmıyorum.

bence forvete gerek yok

orta saha ve kaleci lazim ilk olarak

bos kale oynuyoruz

su son macta kalecimiz olmasa gene ayni skor olurdu

Şu anda kaleci transferine bence gerek yok.Evet yerli kalecilerimiz yeterince iyi değil ancak ufuk'a sanş vermemiz lazım bence.Ama Romero gelirse 5 yıl kaleci sorunumuz kalmaz.Cidden çok beğeniyorum Romero'yu...

Şu anda kaleci transferine bence gerek yok.Evet yerli kalecilerimiz yeterince iyi değil ancak ufuk'a sanş vermemiz lazım bence.Ama Romero gelirse 5 yıl kaleci sorunumuz kalmaz.Cidden çok beğeniyorum Romero'yu...

kaleciye verilecek parayı ortasahaya ayırmak gerekiyor. 2011-2012 sezonunun kadrosu şimdiden kurulmalı, kaleci şart değil.

Öncelik sırasına göre ;

1.Orta sahaya çift yönlü oynayan bir futbolcu.

2.Az buçuk beyni olan bir stoper.

3.Hedef santrafor.

4.Kaleci.

23 yasinda adam, bir 15 sene oynar herhalde daha. Gercekten uyum saglarsa, kalede güven verirse de kolay kolay birakmayiz sanirim, kaleciler genelde pek kulüp degistirmez zaten. O 5 sene hesabini nasil yaptin ben onu merak ettim.

overrated mi diyorsunuz ondan

Bato19O5 Barış-Tolga Kurt

TRANSFER: Romero ile her konuda anlasildi. Alkmaar kulübü ile görüsmelerde sona gelindi. Aciklama her an gelebilir.

Bato19O5 Barış-Tolga Kurt

Romero G.Saray´a 3,5 yilligina imza atacak. Alkmaar kulübüne 3 ila 5 Milyon € arasi bir bedel ödenecek.

transfer bitmis galiba...

Diğer bölgelerde o kadar eksik varken 1 yabancı hakkını kaleye bağlamak gerçekten aptallık olacak! Sanki yerli rotasyonu müthiş de tek eksik kale kaldı. Umarım almazlar.

Diğer bölgelerde o kadar eksik varken 1 yabancı hakkını kaleye bağlamak gerçekten aptallık olacak! Sanki yerli rotasyonu müthiş de tek eksik kale kaldı. Umarım almazlar.

İyi Türk kaleci var da sanki biz almıyoruz. İstediğin kadar süper oyuncu getir, bu kalecilerle(aykut,ufuk) her maça 1-0 geriden başlarız.

Gençlerden kulbilge'yi istesek kapıyı 5m euro'dan açarlar. Mecburen kaleye yabancı alıcaz.

Kaleyi boş vere vere bu haldeyiz 4 senedir.

Genoa 7.2 Milyon Euro vermiş ama gitmemiş. Hem yabancı hakkını kaleciden kullanma taraftarı değilim. Hemde çok pahalı. Ama çok iyi bir kaleci...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt