# Sergio Romero

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sergio Romero

Genoa 7.2 Milyon Euro vermiş ama gitmemiş. Hem yabancı hakkını kaleciden kullanma taraftarı değilim. Hemde çok pahalı. Ama çok iyi bir kaleci...

bizim her transferimizde genoa mutlaka teklif veriyorlar yav.:D

İyi Türk kaleci var da sanki biz almıyoruz. İstediğin kadar süper oyuncu getir, bu kalecilerle(aykut,ufuk) her maça 1-0 geriden başlarız.

Gençlerden kulbilge'yi istesek kapıyı 5m euro'dan açarlar. Mecburen kaleye yabancı alıcaz.

Kaleyi boş vere vere bu haldeyiz 4 senedir.

Ufuk Serdar'dan daha iyidir. Bir düşün bakalım tek eksik kaleci miydi 3 yıldır? Aykut-Orkun kaleyi korurken şampiyon olan biz değiliz sanki.

Caglar tuttu, bir tek iyilesmesi gerek. Kazım yerli, al sana iki tane bos kontenjan.

İyileşmesi derken? Kaç ay daha bekleyeceğiz? Gerçi Baros için de durum farksız.

O boşalttığın kontenjanlar dahilinde bir kadro kurar mısın? Benim kadrom:

..........................Ufuk.................................

Sabri..........Neill..............Servet.........Çağlar(!)

...............Biglia..............Cana.......................

Pino....................Culio...........................Arda

........................Baros(!)...............................

Baros yoksa Kewell var. Romero'yu getirdiğin zaman kimi çıkartacaksın bu kadrodan? Kaldı ki seneye bir de stoper lazım olacak.

İyileşmesi derken? Kaç ay daha bekleyeceğiz? Gerçi Baros için de durum farksız.

O boşalttığın kontenjanlar dahilinde bir kadro kurar mısın? Benim kadrom:

..........................Ufuk.................................

Sabri..........Neill..............Servet.........Çağlar(!)

...............Biglia..............Cana.......................

Pino....................Culio...........................Arda

........................Baros(!)...............................

Baros yoksa Kewell var. Romero'yu getirdiğin zaman kimi çıkartacaksın bu kadrodan? Kaldı ki seneye bir de stoper lazım olacak.

Diger baslıkta buna benzer birseyler yazmıstım.

Marica bildiginiz Arif, yani ikinci veya yardımcı santrafor. Hagi eskisi gibi 4-4-2/4-1-3-2'ye(ki asagı yukarı aynı sey ikisi) dönücekse eger tamam, ama o zaman Traore'yi de alsınlar.

--------Romero---------

Sabri-Neill-Servet-Caglar

Kazım--Cana-Culio--Arda

-----Traore-Marica------

/

--------Romero---------

-------Lorik Cana-------

Kazım----Culio------Arda

-----Traore-Marica------

Mevcut sartlarda benim tercihim:

-------Marchetti--------

------Cana---Culio------

-------*Transfer--------

Kazım--Mutu/Baros--Arda

*Andrea Cossu, Karim Ziani, Ibricic, Trochowski; Hagi oraya gereken adamı bulur koyar. En kötü sartlarda Arda serbest oynatılır, Pino sola cekilir o fazla problem degil. Fakat kaleci transferi olmazsa olmazı bu takımın. CSKA Moskovalı Akinfeevin sözlesmesi sezon sonu bitiyor, simdiden baglansa keske. Her sene onu getir bunu götür yapmaktansa bir kere alınır, ama iyi alınır, iyi de ödenir. Takım senelerce kaleci aramaz.

Yani:

---------Kaleci(1)---------

Sabri-Neill(2)-Servet-Caglar

-----Cana(3)-Culio(4)------

---------Yabancı(5)--------

Kazım---Yabancı(6)----Arda

Ilk geldiginde de demistim, yine diyecegim: Kazim > Pino.

Seneye Inter'den Chivu'yu da aldık mı tamamdır. Sonra transfer bütcesinin tamamı ile kaliteli yerlilere yönelmek olmalı hedef :animation:

Diger baslıkta buna benzer birseyler yazmıstım.

Yani:

---------Kaleci(1)---------

Sabri-Neill(2)-Servet-Caglar

-----Cana(3)-Culio(4)------

---------Yabancı(5)--------

Kazım---Yabancı(6)----Arda

Ilk geldiginde de demistim, yine diyecegim: Kazim > Pino.

Pek gerçekçi gözükmüyor o ilk kadrolar. Zaten birinde 7 yabancı var.

Kazım-Pino olayı bakış açısıdır. Ama Hagi varken Pino yedek kalır mı orası şüpheli. Oynasa bile Pino kadar üretken olup istikrar yakalayacağından da emin değilim. Yabancı kaleciye şu şartlarda karşıyım. Alırsın seneye Selçuk İnan'ı, o zaman tamam derim. Ama yerli kalitesi çok düşük şu anda.

Hangisinde 7 yabancı var?

Selcuk Inan degil, Eren Derdiyok ve Gökhan Inler gibilerde artık gözümüz.

Hangisinde 7 yabancı var?

Selcuk Inan degil, Eren Derdiyok ve Gökhan Inler gibilerde artık gözümüz.

--------Romero---------

-------Lorik Cana-------

Kazım----Culio------Arda

-----Traore-Marica------

Eren'i bilmem de Gökhan hiç gerçekçi değil:) Biraz daha dengeli düşünmek lazım.

Geleni gideni toplasan 15-20 milyon car cur olmuyo mu her bir kac senede? Yerine bir kerede bir oyuncuya maal et.

Bahsettigin 7 yabancıyı yine bulamadım.

Hocam bunu ben de çok istiyorum tabi ki. Bir kere yap, tam transfer yap. Ama gel de anlat. Bu yüzden gerçekçi düşünmek gerek diyorum ya.

Bir de Cana'yı niye ön adıyla yazıyorsun?:D

23 yasinda adam, bir 15 sene oynar herhalde daha. Gercekten uyum saglarsa, kalede güven verirse de kolay kolay birakmayiz sanirim, kaleciler genelde pek kulüp degistirmez zaten. O 5 sene hesabini nasil yaptin ben onu merak ettim.

:D:D:D Yok yahu hesap felan yapmadım. Yane uzun yıllar kalemizi korur manasında söyledim :D

Bu transferde olumsuz bir gelişme yok mu? Hakikaten gereksiz ötesi bir transfer olacak. Bomboş bir kaleci olduğu gibi, ayrıyetten kontenjan da yiyecek. Barış ve Mustafa Sarp'a ilk 11 yolu açılmasın tekrardan.

Arjantin pek iyi kaleciler yetiştiren bir ulke değildir ama derseniz ki, önerebileceğin alınabilecek kaleci var mı diye , yok. Sene başında Hamburg'a giden Drobny vardı ama kaçırdık. Ochoa da Romero gibi defektleri olan bir kaleci. Hayır sezon sonuna kadar dişimizi sıkalım, Carrizo'yu rahat alırız. 7.5m euroya Lazio'ya kakalamıştı River Plate. Wiki'den sağdan soldan bakın bakalım Arjantinliler piyasaya dunya yıldızı kaleci diye kaç adam pazarlamış, kaçı vasatı tutturmuş kaçı balon çıkmış?

Romero ile eldekileri karşılaştıran yok ama 1-2m euroya alacagın isimsiz bir kaleciden aman aman bir farkı yok. Elit kaleci değil anlatmak istedigim bu ama işimizi görür.

Offfffffff . Sende mübarek her ligi seyrediyorsun ve bütün futbolcular hakkında bilgin var maşallah.

Dünya kupasını trt 1 verdi çok şükür ve bende bir Arjantini destekleyen biri olarak maçlarını izledim, hatalı yediği goller oldu performansınıda beğenmedim.

Dünya kupasını trt 1 verdi çok şükür ve bende bir Arjantini destekleyen biri olarak maçlarını izledim, hatalı yediği goller oldu performansınıda beğenmedim.

Bir turnuvada adamı çözdün yani . Arjantin çok mu iyi oynuyordu ? O zaman Stekelenburg'ada beğenmiyorsundur mesela sen ?

Lig TV:

Romero kendisine gelen bir bilgi ve kulübüne de gelen bir teklif olmadigini söyledi.

Bir turnuvada adamı çözdün yani . Arjantin çok mu iyi oynuyordu ? O zaman Stekelenburg'ada beğenmiyorsundur mesela sen ?

İstikrarı olmayan kalecide kötüdür, zaten hem Hollanda da nasıl oynadığını bilmiyoruz, istastiki olarak iyi olabilir orada ama kalecinin iyi olması yediği gol sayısından çok nasıl yediğindedir.Romero kötü goller yedi DK da ve kalede de güven vermedi.

Her ne kadar kalede yabancı kontenjanı kullanılmasına karşı çıksam da, bu iş kesinlikle Ufuk-Aykut'la yürümez. Basında adı geçen isimlerden de en mantıklısı Romero gibi duruyor, alınmasını isterim...

serdar kubilgeyle serdar ozkani takas etseydiniz kafasi az calisan adamlar toplulugu

Bu transferde olumsuz bir gelişme yok mu? Hakikaten gereksiz ötesi bir transfer olacak. Bomboş bir kaleci olduğu gibi, ayrıyetten kontenjan da yiyecek. Barış ve Mustafa Sarp'a ilk 11 yolu açılmasın tekrardan.

Zapata geliyormuş. Yine yabancı yine yabancı. Kaleyi boş bırakırım ama ortasahada barış-mustafa oynatmam aynen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt