Serhat Ulueren: "Ünal Aysal, ilk seçimde aday olacak"

kendisi bir röportajında 45 yaşında hissettiğin söylemişti.
Aslına bakarsan çoğumuzdan dinç bu adam , gençliğinde yüzerek ve kürekle boğazı geçen hala aktif olarak spor yapan bir adamdır Aysal.Forumda duyar kasan birçok kişiyii bilek güreşinde hacamat edeceğine hiç şüphem yok.

divandaki garibanlarin ne gunahi var ozaman
onlar da belki 35 hissediyor
suclari botox yaptirmamak mi?

Ünal Aysal: "Yönetimler en iyi teknik direktörleri getirmeli.

LOL

2018 erken 2028 de felan geri gelsin.

neden sadece duyar kasanları hacamat ediyormuş :confused:
yazar burada duyar kasan birine mi sinirlenmiş, merak ettim
yoo , kişisel değil.Ünal Aysal'ın yaş olarak hala kapasitesinin yüksek olduğunu düşünüyorum , sporcu kimliği sebebiyle.

burda ben de dahil klavyeden yazanların çoğundan daha zindedir adam.

enazından dursundan iyidir gelsin.

Dursun neydi veya ne olabildi de Aysal onun kadar olamadı merak içerisindeyim.

cesaretten bahsediyorum. Adam bir şekilde borca harca rağmen geldi başa. Yoksa Dursun kadar kimse çapsız olamaz zaten.
Şu an yine sorsalar Aysal gelsin derim ama kafamda hep soru işareti var. Bir yandan taraftarın istediği oluyor diyen bir adam, diğer yandan egosu yüzünden kulübe zarar veren adam.

cesaretten bahsediyorum. Adam bir şekilde borca harca rağmen geldi başa. Yoksa Dursun kadar kimse çapsız olamaz zaten.
Şu an yine sorsalar Aysal gelsin derim ama kafamda hep soru işareti var. Bir yandan taraftarın istediği oluyor diyen bir adam, diğer yandan egosu yüzünden kulübe zarar veren adam.
Ego mevzusunu bilemem katıldığımı da söyleyemem lakin diğer konuda net bir biçimde katılmıyorum. Dursun'un ne amaçla geldiğini artık biliyoruz. Araziler konusundaki tutum bunun en açık ispatıdır. Beyaz tvlerin, ertemlerin, rasimlerin, çakarların sportif anlamda ne kadar kötü sonuçlar alınırsa alınsın ivedilikle yaladığı bir adama güvenmem ben. Bu bile benim için yeterli bir donedir.

sanırım ölümsüz kendisi

Haydi inşallah reis diyorum bu haberleri hep Serhar Ulueren ortaya atıyor ama zerre kadar güvenmem ve sevmem bu karaktersiz herifi

İnşallah gelirsin be botoks'una kurban olduğumun Ünal Başganı

Ego mevzusunu bilemem katıldığımı da söyleyemem lakin diğer konuda net bir biçimde katılmıyorum. Dursun'un ne amaçla geldiğini artık biliyoruz. Araziler konusundaki tutum bunun en açık ispatıdır. Beyaz tvlerin, ertemlerin, rasimlerin, çakarların sportif anlamda ne kadar kötü sonuçlar alınırsa alsın ivedilikle yaladığı bir adama güvenmem ben. Bu bile benim için yeterli bir donedir.

Dursun'a ben de güvenmiyorum zaten. Mesele Dursun-Aysal karşılaştırması değil. Eğer Aysal kendisi bırakıp gitmemiş olsaydı şu an herşey çok farklı olurdu. PC oyunlarında bile alamayacağımız adamları getiren, kulübün vizyonunu arttıran, marka değerini arttıran, güven veren, kulübün parasına ihtiyacı yok, kesinlikle gereksiz işler peşinde olmaz dediğimiz adamı ben de çok isterdim. Dursun başta olacağına Aysal 1000 defa başta olsun. Şundan da eminim ki Aysal başımızda olsaydı FFP cezasını da yemezdik. Özetle bir yanım nolur gel diyor, diğer yanım acaba gelirsen yine kaçar mısın diyor. Gelecekse bazı şeyleri göze almayı, dinazorların ve diğerlerinin yapabileceklerini gözönünde bulundurarak gelmeli.

Dursun'a ben de güvenmiyorum zaten. Mesele Dursun-Aysal karşılaştırması değil. Eğer Aysal kendisi bırakıp gitmemiş olsaydı şu an herşey çok farklı olurdu. PC oyunlarında bile alamayacağımız adamları getiren, kulübün vizyonunu arttıran, marka değerini arttıran, güven veren, kulübün parasına ihtiyacı yok, kesinlikle gereksiz işler peşinde olmaz dediğimiz adamı ben de çok isterdim. Dursun başta olacağına Aysal 1000 defa başta olsun. Şundan da eminim ki Aysal başımızda olsaydı FFP cezasını da yemezdik. Özetle bir yanım nolur gel diyor, diğer yanım acaba gelirsen yine kaçar mısın diyor. Gelecekse bazı şeyleri göze almayı, dinazorların ve diğerlerinin yapabileceklerini gözönünde bulundurarak gelmeli.
Güven karşılaştırma değil bu diyorsun da "Dursun kadar olamadın" cümlesi ne demek peki? Eleştiri eyvallah kimse eleştirilmez dokunulmaz değildir Aysal da dahil lakin dursun kadar olamadı denildi mi işin rengi değişir.

Herkes bırakıp gitti diyor da neye göre diyor anlayabilmiş değilim. Ana akım medya ve genel kurul tarafından mobbing uygulanmadı mı yani Aysal'a? Bunu mu demek istiyorsunuz? Dursun'a tek seferde neredeyse oy birliği ile arazilerin üst kullanım hakkı verildi. Eh o halde aynı şeyi Aysal isteyince niye kırın mırın ettiler tepki verdiler? Bu borç sarmalı ile bu işler yürümez deyince neden atar yaptılar? Aynı güveni Aysal'a gösterselerdi de devam etseydi. Bazen bizim taraftarı gerçekten anlayamıyorum.

bu ünal aysal denen yaratik hem çok sevip hem çok sevmediğim bir insan
aşk mısın sen tontiş

Güven karşılaştırma değil bu diyorsun da "Dursun kadar olamadın" cümlesi ne demek peki? Eleştiri eyvallah kimse eleştirilmez dokunulmaz değildir Aysal da dahil lakin dursun kadar olamadı denildi mi işin rengi değişir.

Herkes bırakıp gitti diyor da neye göre diyor anlayabilmiş değilim. Ana akım medya ve genel kurul tarafından mobbing uygulanmadı mı yani Aysal'a? Bunu mu demek istiyorsunuz? Dursun'a tek seferde neredeyse oy birliği ile arazilerin üst kullanım hakkı verildi. Eh o halde aynı şeyi Aysal isteyince niye kırın mırın ettiler tepki verdiler? Bu borç sarmalı ile bu işler yürümez deyince neden atar yaptılar? Aynı güveni Aysal'a gösterselerdi de devam etseydi. Bazen bizim taraftarı gerçekten anlayamıyorum.

Komple bir karşılaştırmadan bahsetmiyorum. Karşısına zorlu süreçler çıkınca pes etmesinden bahsediyorum. Hiç mücadele etmeden, sırf yetki verilmedi deyip çocuk gibi trip ata ata giderse bırakıp gitmiştir. Adamın ilk defa bir isteği olmadı kulüpte, onda da küstü gitti.
Ayrıca Aysal'a Riva ile ilgili yetki verildi. Dursun kadar sınırsız olmasa da yetki verdiler. Kulübün hisse satışları da dahil. Hatta birçok yetki verilmişti ve acaba diyen dinazorlar olmuştu. Yetki satış için değildi belki ama birçok yetki verildi zamanında. Şimdi Dursun'a olan bakış açısına gelecek olursak yıllardır camia içinde olduğundan Dursun'a güvendiler, Aysal'a güvenmediler. O konuda haklısın. Aynı yetkileri almadılar.
Gelelim sürdürülemeyeceğinden bahsedilen borçlara. Şu an rivadan tek gelir elde edilmedi. Devam edebilecek durumdaydı demek ki kulüp. En azından yakın döneme kadar. O günün şartlarında yetkiyi vermeyenler bugün belki ona da aynı güveni gösterip vereceklerdi. Dakika bir gol bir ilk zorlukta bu kadar sevenin varken neden bırakıyorsun kulübü. Sonuç olarak borç bir süre daha sürdürülebilirmiş değil mi? Ölmedik bitmedik henüz. Dursun'un başta olduğu dönem Aysal gitmeseydi ve başta olsaydı belki şu an biraz daha iyi durumda olurduk ekonomik anlamda. Ama o gitmeyi tercih etti. Biraz siyasi olaylar da vardı işin içinde ama neticede gitti.

fathi terim kovulduğu sezon yaz transfer dönemi ve akabinde lig maçlarında kendisi zcmıştı , hemen Aysal'a bok atmayalım.

Aysal'ın kabahati yanlış hoca seçimi , çok hatalı seçime gidip yönetimi tasfiye etmesi ve menejerlerin kulubu soymasına izin vermesidir.Aysal'ın kabahati büyüktür ama kazandırdıkları daha da büyüktür.
Gelenlerde çok guzel sıvadilar zaten mıcti dedigin sezonki futbolu bile gelen hiç bir td oynatamadi

Son düzenleme:
Ilginc, tam arazilerin parasi kasaya girmeye basladiginda dönmeyi düsünüyor.

Komple bir karşılaştırmadan bahsetmiyorum. Karşısına zorlu süreçler çıkınca pes etmesinden bahsediyorum. Hiç mücadele etmeden, sırf yetki verilmedi deyip çocuk gibi trip ata ata giderse bırakıp gitmiştir. Adamın ilk defa bir isteği olmadı kulüpte, onda da küstü gitti.
Ayrıca Aysal'a Riva ile ilgili yetki verildi. Dursun kadar sınırsız olmasa da yetki verdiler. Kulübün hisse satışları da dahil. Hatta birçok yetki verilmişti ve acaba diyen dinazorlar olmuştu. Yetki satış için değildi belki ama birçok yetki verildi zamanında. Şimdi Dursun'a olan bakış açısına gelecek olursak yıllardır camia içinde olduğundan Dursun'a güvendiler, Aysal'a güvenmediler. O konuda haklısın. Aynı yetkileri almadılar.
Gelelim sürdürülemeyeceğinden bahsedilen borçlara. Şu an rivadan tek gelir elde edilmedi. Devam edebilecek durumdaydı demek ki kulüp. En azından yakın döneme kadar. O günün şartlarında yetkiyi vermeyenler bugün belki ona da aynı güveni gösterip vereceklerdi. Dakika bir gol bir ilk zorlukta bu kadar sevenin varken neden bırakıyorsun kulübü. Sonuç olarak borç bir süre daha sürdürülebilirmiş değil mi? Ölmedik bitmedik henüz. Dursun'un başta olduğu dönem Aysal gitmeseydi ve başta olsaydı belki şu an biraz daha iyi durumda olurduk ekonomik anlamda. Ama o gitmeyi tercih etti. Biraz siyasi olaylar da vardı işin içinde ama neticede gitti.
Görüntü öyle olabilir ama ben gerçekte öyle olduğunu düşünmüyorum. Çünkü o süreci iyi hatırlıyorum. Ailesindeki insanlara hakarete varana kadar ileri gitmişti ana akım medya bunu çok iyi hatırlıyorum. Yani mevzu sadece bana araziler konusunda yetki vermediler mevzusu değil tabi ki. İşin siyasi tarafında uygulanan mobbing mevzusu da söz konusu. Bu konularda camiadan destek de görmedi hatta güven kaybı seziyorum dedi gitti. Adnan Polat'ın nasıl gönderildiği malum. Haklı olarak kuyruğuna teneke bağlayıp gönderdiler. Belki de aynı duruma düşmek istemedi. Ben koltuğa yapışmadım mesajı vermek istedi belki de.

İşin özü o iş o kadar kolay değil. Bak buradaki bazı üyeler bile hala arazilerin parası kasaya girmeye başladığında dönmeyi düşünüyor falan demiş. Hala aynı terane. Dursun denen kamyoncunun liderlik ettiği bir iş de parayı aldılar da kasaya girmesi kaldı hıımıına :D

Ben bu habere konu olan ilgili konuşmayı gördüm izledim. Ntvspor'a konuşmuş ve ben başkan olacağım gibi bir şey söylemiyor. Böyle bir planım kesinlikle yok diyor. Bundan önce 2002 yılındaki AIG mevzusunda da 2011 yılındaki seçimde de benim bir planım programım yoktu aniden oldu diyor. Bana geldiler sorumluluk almamı istediler ben de aldım diyor. Yaşça da artık müsait değilim ailemle vakit geçirmek istiyorum diyor. Lakin 2018 yılında kulübün durumu kötü olursa yine de şapkamızı önümüze koyar düşünürüz diyor. Bu konuda spekülayonların bir anlamı yok diyor. Ne demeliydi başka bilemiyorum. Ben de geleceğine pek ihtimal vermiyorum.

Geri
Üst Alt