Drogba sportif direktör olmalı len
Hayır bir de şu var ki Drogba böyle bir görevi kabul etmez, etse bile baya para ister. Sanki gelip kapımızda yatıyor da biz yapmıyormuşuz gibi anlamsız bir algı var. He hoca falan rica etse konuşur muydu Seri'yle? Muhtemelen ama transferin buna bağlı olması gibi bir durum söz konusu olamaz. Drogba bizde oynuyor olsaydı belki.

Drogbayi Galatasaray camiasiyla iliskilendirmek buyük bir hatadir. O ancak chelseaye boyle yalakaliklar yapar.

Cogu zaman bizde forma giydigi ayrintisini bile unutuyorum. Cunku kendisini ozel ve farkli kilan hic bir detaylar yok.
Gomis koca poposuyla beyaz sortu nasil doldurmustu ? Iste bu cok ozel bir detaydir.

Hayır bir de şu var ki Drogba böyle bir görevi kabul etmez, etse bile baya para ister. Sanki gelip kapımızda yatıyor da biz yapmıyormuşuz gibi anlamsız bir algı var. He hoca falan rica etse konuşur muydu Seri'yle? Muhtemelen ama transferin buna bağlı olması gibi bir durum söz konusu olamaz. Drogba bizde oynuyor olsaydı belki.

Zaten Abd'de bir takımla ortaklığı var

Bizimle de kardeş kulüp olduydu o takım.Avrupa da bu tarz işleri gerçekten iyi yapan kulüpler var ama burası Türkiye hemen komplo teorileri üretilir böyle bir şey olursa.Hocanın genel tavrı zaten her şey kendi kontrolünde olması yönünde ve basını bildiği için böyle davranıyor

Drogbayi Galatasaray camiasiyla iliskilendirmek buyük bir hatadir. O ancak chelseaye boyle yalakaliklar yapar.

Cogu zaman bizde forma giydigi ayrintisini bile unutuyorum. Cunku kendisini ozel ve farkli kilan hic bir detaylar yok.
Gomis koca poposuyla beyaz sortu nasil doldurmustu ? Iste bu cok ozel bir detaydir.
Son derece etkin olduğu iki Juventus maçı ile bizi Real ve Juveli gruptan çıkardı bu herif el insaf. Daha da hiçbir Türk takımının öyle bir gruptan çıkabileceğine ihtimal vermiyorum. 3-2'lik maçta Real'e attığı efsane gol bile benim için çok şey ifade ediyor. Bu adamı da Diagne yapacaksınız neredeyse el insaf.

Bu arada Seri transferi ile ilgisi var mı yok mu bilemem bir yorumda da bulunmadım. Olsun veya olmasın ne olacak? Ha bu adam Chelsea'nin efsanesi bizim değil o ayrı konu.

ah o drogba gelmeseydi de şimdi aykut kocaman üst üste 7. şampiyonluğunu kutluyor olsaydı dedirtiyorsunuz bazen

drogba transferi kelebek etkisi gibi bir transferdir

akhisar-ordu ile başlayan süreçte drogbasız olsaydık muhtemelen 12-13te aykut şampiyon olurdu

dolayısıyla 13 yazında istifa etmezdi

13te uefa yarı finali oynatan aykut o gazla lige ambargo koyardı , yakın tarihi tahlilim bu yönde

akhisar-ordu ile başlayan süreçte drogbasız olsaydık muhtemelen 12-13te aykut şampiyon olurdu

13te uefa yarı finali oynatan aykut o gazla lige ambargo koyardı , yakın tarihi tahlilim bu yönde

Aykut belki o sene olurdu ama ambargo koyacak biri degil ya

nasıl yanı reis o sene sampiyon olamasaydık bidaha hıc olamaz mıydık
drogba sayesınde sampiyon olduysak sonrakı sene neden olamadık

Bence ortada iknaya gerek bişey yok zaten. Adam değerli bir oyuncu da Milanın hali ortada ve biz şampiyonlar ligine katılıyoruz, hep şampiyonluğa oynuyoruz artı muhtemelen yıllık en çok ücreti biz verdik. Abdurrahim oyuncuyu nasıl ikna etmiş olabilir ki vücut diliyle mi anlaşacaklardı. O konularda iyi bir yönetici olsa geçen sene transferin son günü Diagne'ye 13 gömmezdik çünkü önceden birini transfer etmiş olurduk zaten.

Drogba çok büyük topçu konuşmadan gözleriyle halletmiş işi

2 hafta kala şampiyon olduk yav öyle zor bir şampiyonluk değildi o sezonki.

Takım iyi oynamıyordu sadece.

pardon reis egzajerasyonculara karsı mübala yaptğını sonraki yorumunda farkettim.

zamanla anlaşırız osman renktaşım

fatih hocayı yerden yere vurmamın çoğu da mübaladır maksat forumda balans oluşsun

keza muslera dünyanın en iyi 3 kalecisinden biri diyenlere de denge getirecek yorumlar bulunması lazım forumda

Drogba’nin 1.5 sezon bize buyuk bir faydasi olmadi performans olarak

Kazandirdigi maclar oldu tabiki ama gomis’in verdigi katkiyi vermedi mesela Bana göre

Zaten ne yaptiysa ilk geldigi devre arasi yapti,Mancini döneminde zaten celsi’ye elendikten sonra oynamadi dunya kupasinda oynayacak diye,bi fener macinda oynadi iste sezonu kurtarma maci ayagina

Geri
Üst Alt